Team Fortess 2 za darmo 7623 21

O temacie

Autor Zkirtaem

Zaczęty 24.06.2011 roku

Wyświetleń 7623

Odpowiedzi 21

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Oczywiście więcej frajdy jest z rzeczywistego pokonania bossa, jednak jak się okazuje w zetknięciu z ludzką wredotą może to okazywać się niewystarczające...
Dla mnie ważniejsze było ubicie go kilka dni temu, niż jakieś śmieci :D  Nawet nie wiedziałem o tym całym portalu :P

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jeśli chociaż byłeś osobą która go dobiła, to dostałeś sam kapelusz (który możesz nosić tylko przez kilka dni). Dopiero kiedy przejdziesz przez czerwony (to ważne, bo zanim Monoculus zostanie pokonany zostawia też dużo niebieskich portali które mają inne znaczenie) portal i na wyspie podniesiesz księgę, dostajesz kolejny achievement i przedmiot. Ten drugi to księga bodajże Bombonomicon, item do slotu "różne" który powoduje że kiedy w jakikolwiek sposób giniesz, za każdym razem eksplodujesz w  błysku fioletowego światła i dymu. W odróżnieniu od poprzedniego itemu nie ma ograniczonego czasu używania, dlatego jeśli nie chce ci się męczyć to polecam moją metodę, nie licząc czasu ładowania mapy trwa kilka sekund i nie wymaga przygotowań :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry