Masakra 9771 34

O temacie

Autor Dragomir

Zaczęty 30.01.2011 roku

Wyświetleń 9771

Odpowiedzi 34

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Jest to jak dla mnie masakryczny film... nie wytrzymałem do końca oto link:
http://www.sadistic.pl/kompilacja-zlamanych-raczek-skaterow-vt64350.htm
piszcie swoje komenty itp

sauron
  • Gość
już po pierwszym mam dość  :lol2:

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
Mój komentarz do filmu jest taki:ALE URWAŁ!

sauron
  • Gość
raz byłem sprawcą złamania nogi kolegi, okropne być przy tym osobiście i to tak blisko

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy

Dragomir

Masakra
#4 2011-01-30, 20:55(Ostatnia zmiana: 2011-01-30, 20:56)
Mój kumpel raczej się cieszył jak urwał mi kość w łokciu(nadkłykieć) i dodatkowo złamał rękę w dwóch miejscach :lol:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znasz sadistica, to już jakiś plus. Jeżeli to sprawie, że 'nie wytrzymujesz' to wejdź na harda :ok:  Będziesz miał traumę do końca życia.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
Hard-a ? nie słyszałem o takiej stronce :D  
Daj link.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Fajnie się ogląda jakieś katastrofy, czy śmieszne wypadki w których ludzie giną, ale oglądanie złamanych kości... brrrr.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
Aha sory to dział na sadisticu :D

sauron
  • Gość
nie wiem szkoła podstawowa, druga klasa, mieliśmy zwyczaj że piłkę do karnego wkładaliśmy do dziury, nie wielki otwór ale jednak, stoję obok piłki wydało mi się że to będzie kurwa zajebiście śmieszne jak kumpel robiąc rozbieg z 20 metrów przypierdoli nie w piłkę ale w dziurę. no i połamał się, nie było mi do śmiechu, gonił mnie jakiś czas jeszcze zanim nie upadł

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
jeśli to jest dla was mocne, to pooglądajcie sobie filmik z tajnego jogurtów
gonił mnie jakiś czas jeszcze zanim nie upadł

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
A ja mojemu kumplowi potem jebnąłem z tej połamanej ręki :)  tym samym skręcając nadgarstek :facepalm:

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

Masakra
#12 2011-01-30, 21:10(Ostatnia zmiana: 2011-01-30, 21:28)
Jeździłem agresywnie na rolkach. Złamałem ręke robiąc trik na sucho. Przeskakiwałem przez łańcuch odradzający trawnik a ulicę. Skutek: Złamanie dwóch kości przedramienia, z dwoma przebiciami przez skórę i rozsypaniem odłamków kostnych po wnętrzu ręki. Leczenie trwało ponad dwa lata ponieważ kości nie chciały się zrosnąć. Ordynator szpitala w moim mieście, juz na początku zaznaczył, że metoda którą będą chcieli mi złożyć ręke, to metoda eksperymentalna, wtedy mieli tylko jedną osobę, której finał leczenia był negatywny. Metoda to druty kirsznera, które poprowadzili mi w szpiku kostnym, przez całą długość przedramienia, od łokcia, do nadgarstka, w obydwóch kościach. Posiłkowali się wiórami autogennymi pobranymi z biodra, aby wypełnić ubytki. Po roku, kiedy wyciągnęli mi te druty, okazało się że kości się nie zrosły, mało tego przybył mi drugi łokieć, dalej zwany rzekomym stawem (po prostu - ręka zginała mi się w dwuch miejscach). Szczęśliwie miało się skończyć za rok, wsadzili mi blachy, po roku wyciągnęli i ręka zdrowa :)

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
łoooooo córka rybaka

sauron
  • Gość
bolało...

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
naprawdę nie radzę wam wchodzić na harda...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jeśli chodzi o harda, to  mam coś zjebane z umysłem.
Jak są ciała, rozpierducha, flaki, martwe płody itp to nie rusza mnie to zbytnio, ale jak widzę filmik jak koleś se ucina jaja to nie mogę wytrzymać i wyłączam.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Jeździłem agresywnie na rolkach. Złamałem ręke robiąc trik na sucho. Przeskakiwałem przez łańcuch odradzający trawnik a ulicę. Skutek: Złamanie dwóch kości przedramienia, z dwoma przebiciami przez skórę i rozsypaniem odłamków kostnych po wnętrzu ręki. Leczenie trwało ponad dwa lata ponieważ kości nie chciały się zrosnąć. Ordynator szpitala w moim mieście, juz na początku zaznaczył, że metoda którą będą chcieli mi złożyć ręke, to metoda eksperymentalna, wtedy mieli tylko jedną osobę, której finał leczenia był negatywny. Metoda to druty kirsznera, które poprowadzili mi w szpiku kostnym, przez całą długość przedramienia, od łokcia, do nadgarstka, w obydwóch kościach. Posiłkowali się wiórami autogennymi pobranymi z biodra, aby wypełnić ubytki. Po roku, kiedy wyciągnęli mi te druty, okazało się że kości się nie zrosły, mało tego przybył mi drugi łokieć, dalej zwany rzekomym stawem (po prostu - ręka zginała mi się w dwuch miejscach). Szczęśliwie miało się skończyć za rok, wsadzili mi blachy, po roku wyciągnęli i ręka zdrowa :)  
[/size][/font][/color]
teraz wiem dlaczego się tak zachowujesz. trauma z dzieciństwa

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jmało tego przybył mi drugi łokieć, dalej zwany rzekomym stawem (po prostu - ręka zginała mi się w dwuch miejscach).
A to nawet przydatna funkcja może być, nie?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry