A ten swoje...
Ze Zdunkiem pokłóciliśmy się z powodu różnicy poglądów. Ani jeden nie potrafił przekonać drugiego, ani odwrotnie. Mieliśmy taki pat.
No a ja ciągle jestem innego zdania, nie wiesz co to jest klimat oraz dopracowanie gry i tyle.
A na poparcie tego podkreślam że naskoczyłem na Ciebie nie tylko ja, lecz Kazz, Dark, bodajże jeszcze Buła i Kyro, dodatkowo kilka osób pisało mi na gg jaką mają polewę z Twoich wywodów...
No ale nie ważne, ważny jest fakt że argumenty do Ciebie nie dochodzą.
Chociaż i tak ostatnio doszedłem że jesteś pikuś, jakiś czas temu napisał do mnie koleś z forum max3d.pl z poradą jak zrobić coś tam w vray(głównie używałem final render a nie vray). No i tak w skrócie napisałem Mu że już od jakiegoś czasu nie zajmuję się 3d lecz programowaniem no ale że wiem co zrobić, napisałem mniej więcej co i jak, ale także zaznaczyłem że dokładnie nie pamiętam że musi poszukać. Zaczął mi także się żalić że na forum max3d.pl są sami amatorzy bo nie potrafią czegoś tam w vrayu ustawić. No podesłałem kolesiowi jeszcze jakieś tutki ogólne o vrayu żeby sobie zobaczył co i jak.
Chcąc kolesia nakierować także na tutoriale w helpie 3d maxa spytałem się czy patrzał w pomoc 3d maxa. No i wtedy się zaczęło xD ten inteligent miał wyrzuty o chuj wie co że pomoc w tym programie jest po angielsku. Doszło jeszcze że "Oni są chuje bo chcą okraść bo jest po angielsku" i w ogóle chuje muje dzikie węże. To wprost napisałem że program jest tylko po angielsku i jak nie chce to niech nie używa. Jeszcze raz napisał że go okradają, oczywiście napisałem że kto kogo tu okrada, że ściągnął program z internetu i robi jakieś wyrzuty że jeszcze nie pasuje.....
No to tak w skrócie xD Więc jak widać Fartuess jest więcej takich osób w necie ;)
To tyle. Nie chcę mi się głębiej wchodzić w tą dyskusję, bo znowu będzie "Fartuess ty idioto", "Zbanować Fartuessa" i "Won do Zamościa" 
O, won do Zamościa mi pasuje xD