Sieka (cz) 19277 80

O temacie

Autor Siekacz

Zaczęty 18.09.2010 roku

Wyświetleń 19277

Odpowiedzi 80

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#20 2010-09-20, 23:41(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 23:46)
Zwrócił sie do ogółu korzystając z 3 osoby, ja tylko podjełem rzucone hasło. Jak to w dyskusji xD

W sumie to zabawne, że w moim bezemocjonalnym podejściu można wyczuć pewność siebie.
Kazz, na jakiej podstawie to wykryłes? :D

sauron
  • Gość
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112358#msg112358#msg112358#msg112358 date=1285018912
...wykryłes...

ten przecinek po Kazz, wskazuje na bezprecedensową pewność siebie, "na" zaraz po przecinku w normalnych warunkach to indykator solidności w pracy i stosunkach międzyludzkich, "?" to nic innego jak autorytatywna nieomylność połączona z potężną inteligencją  :lol2:

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#22 2010-09-20, 23:59(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 00:06)
ten przecinek po Kazz, wskazuje na bezprecedensową pewność siebie, "na" zaraz po przecinku w normalnych warunkach to indykator solidności w pracy i stosunkach międzyludzkich, "?" to nic innego jak autorytatywna nieomylność połączona z potężną inteligencją

Pozamiatane.
Nawet jeśli to bezsens, świetnie brzmi :D

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Sieka (cz)
#23 2010-09-21, 00:10(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 00:12)
nikt pewnie tego nie zauważył ale masz poczucie humoru i dystans do siebie samego a to znamionuje świetlaną przyszłość w świecie moderów gothica  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Sieka (cz)
#24 2010-09-21, 08:06(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 08:06)
>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>

SSIJ PĘTO FRAJERZE. WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

MASZ WPIERDOL!!!

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Dzieci, czy to miejsce na takie teksty?

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
dokładnie, podajcie argumenty

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Sieka (cz)
#28 2010-09-21, 15:01(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 15:02)
Dzieci, czy to miejsce na takie teksty?
DAWAJ NA RING STARCZE!

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Proszę bardzo:

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112325#msg112325#msg112325#msg112325 date=1285007899
Hehehe. Apropo twoich genialnych projektów
Do dziś twoje teksty z IO bita dostały sie do slangu humoru IT. Mistrzostwo walenia głupa
(kiedyś nawet jeden dialog sobie zapisałem)

Zbiór twoich tekstów jako designera był dla kogos myślącego choć troche profesjonalnie szczytem komizmu.
Dobrą szydere z nich mieliśmy.
Na końcu super złowieszczy tekst:
"Dojde do innego Teamu i urzeczywistnie swoje pomysły. Będziecie żałować"
Dobrze, dobrze. Jedna rzecz... Czy moglbys moze podac date, kiedy ta rozmowa sie odbyla? Obecnie, na emigracji, nie mam dostepu do archiwum, ale kiedys tam przy okazji moglbym sobie sprawdzic.

Mialem bowiem - bo juz nie mam - dziwne wrazenie, ze to nie ja jestem "autorem" zacytowanych przez Ciebie moich wypowiedzi. Jak to mozliwe? Otoz, sa pewne rzeczy, ktore zwrocily moja uwage.

1. Mam takie prywatne... Cos. Nawet jesli mam sporo pomyslow i sporo o nich pisze, to zwyczajnie boje sie nazywac je fantastycznymi czy cos, chyba ze z wielkiej euforii ("to fantastycznie! zrobmy to!"). Moze to jakis dziwny strach przed odrzuceniem? W kazdym razie niemozliwe jest, zebym spokojnie, w zdaniu oznajmujacym, jako po prostu stwierdzenie faktu, powiedzial "Pomysł jest świetny i innowacyjny. Będziemy pionierami.". To jest sprzeczne z prawami natury.

2. Ludzie sie zmieniaja. Przez lata mialem okresy, kiedy pisalem w rozny sposob. Pamietam, ze w 2005 i na poczatku 2006 roku, kiedy zalozylem sobie gg, pisalem byle jak, chaotycznie (CH!), jak przecietne dziecko neo. Pozniej, jakos tak w okresie, gdy pojawilem sie na TM, naszla mnie zajawka na poprawnosc i w rozmowach na gg uzywalem wszystkich mozliwych znakow diakrytycznych i interpunkcyjnych. Zerowa tolerancja bledu. Zaimki zwrotne z duzej litery, poczatek zdania z duzej litery, kropki na koncu. Potem jednak zaniechalem uzywania duzej litery na poczatku zdania i kropki na koncu, jedynie w przypadku, gdy chcialem napisac dluzsza wiadomosc i zaczynajac pisac wiedzialem, ze bedzie zawierala co najmniej dwa zdania. Przecinki, zaimki oraz ogonki pozostaly jednak wszedzie. Mam ortografie zakodowana w glowie, nie ma (prawie) mozliwosci, zebym napisal cos zle. Nie ma takze mozliwosci, bym na koncu slowa "wymysle" nie postawil ogonka. Obecnie znakow diakrytycznych nie uzywam, bo po prostu ich nie mam - korzystam z komputera uniwersyteckiego badz innych przystosowanych do uzycia glownie w jezyku angielskim, wiec jest to po prostu technicznie niemozliwe. Jesli nawet korzystam z komputerow prywatnych z zainstalowanym jezykiem polskim, to swiadomie musze sie przestawic na uzywanie Alta ("o, polskie znaki!"). Podsumowujac, w okresie co najmniej od poczatku roku 2007 do czerwca 2010 pisalem wlasnie w sposob: duze zaimki zwrotne, znaki diakrytyczne, przecinki, brak wielkiej litery na poczatku zdania i kropki na koncu.

Podsumowujac drugi raz: powodem, dla ktorego nie mam juz wspomnianego wrazenia, ktore na chwile sie pojawilo, jest to, ze poprosilem Thora, by wygrzebal z archiwum dowolna rozmowe z okresu luty-maj 2008, czyli wtedy, gdy bylem czlonkiem BITu. Niestety z tego okresu nie udalo sie znalezc nic, mamy oto jednak rozmowe nieco wczesniejsza, bo 21.01.2008. Nic specjalnie godnego chwalenia sie, chociaz nawet o BICie jest wspomniane:
Kyroman (3d): (Poniedziałek 21.01.2008 20:13)
http://pl.
https://www.youtube.com/watch?v=UGpxfoF3SYg

Thoro: (Poniedziałek 21.01.2008 20:13)
chyba odwiert na 14 km nie znika od tak z dnia na dzien?
a to co?
fajny koncept do gry
kurwa sciagam
co tam mowia?
nic nie mówią
po prostu gość z poparzoną twarzą
Kyroman (3d): (Poniedziałek 21.01.2008 20:14)
z lewej w porządku, z prawej cała zdeformowana
Thoro: (Poniedziałek 21.01.2008 20:14)
lol az mi sei bit przypomnial
i koncept postaci #msg112325#msg112325#msg112325#msg112325 date=1285007899]
Hehehe. Apropo twoich genialnych projektów
Do dziś twoje teksty z IO bita dostały sie do slangu humoru IT. Mistrzostwo walenia głupa
(kiedyś nawet jeden dialog sobie zapisałem)

Zbiór twoich tekstów jako designera był dla kogos myślącego choć troche profesjonalnie szczytem komizmu.
Dobrą szydere z nich mieliśmy.
Na końcu super złowieszczy tekst:
"Dojde do innego Teamu i urzeczywistnie swoje pomysły. Będziecie żałować"
Dobrze, dobrze. Jedna rzecz... Czy moglbys moze podac date, kiedy ta rozmowa sie odbyla? Obecnie, na emigracji, nie mam dostepu do archiwum, ale kiedys tam przy okazji moglbym sobie sprawdzic.

Mialem bowiem - bo juz nie mam - dziwne wrazenie, ze to nie ja jestem "autorem" zacytowanych przez Ciebie moich wypowiedzi. Jak to mozliwe? Otoz, sa pewne rzeczy, ktore zwrocily moja uwage.

1. Mam takie prywatne... Cos. Nawet jesli mam sporo pomyslow i sporo o nich pisze, to zwyczajnie boje sie nazywac je fantastycznymi czy cos, chyba ze z wielkiej euforii ("to fantastycznie! zrobmy to!"). Moze to jakis dziwny strach przed odrzuceniem? W kazdym razie niemozliwe jest, zebym spokojnie, w zdaniu oznajmujacym, jako po prostu stwierdzenie faktu, powiedzial "Pomysł jest świetny i innowacyjny. Będziemy pionierami.". To jest sprzeczne z prawami natury.

2. Ludzie sie zmieniaja. Przez lata mialem okresy, kiedy pisalem w rozny sposob. Pamietam, ze w 2005 i na poczatku 2006 roku, kiedy zalozylem sobie gg, pisalem byle jak, chaotycznie (CH!), jak przecietne dziecko neo. Pozniej, jakos tak w okresie, gdy pojawilem sie na TM, naszla mnie zajawka na poprawnosc i w rozmowach na gg uzywalem wszystkich mozliwych znakow diakrytycznych i interpunkcyjnych. Zerowa tolerancja bledu. Zaimki zwrotne z duzej litery, poczatek zdania z duzej litery, kropki na koncu. Potem jednak zaniechalem uzywania duzej litery na poczatku zdania i kropki na koncu, jedynie w przypadku, gdy chcialem napisac dluzsza wiadomosc i zaczynajac pisac wiedzialem, ze bedzie zawierala co najmniej dwa zdania. Przecinki, zaimki oraz ogonki pozostaly jednak wszedzie. Mam ortografie zakodowana w glowie, nie ma (prawie) mozliwosci, zebym napisal cos zle. Nie ma takze mozliwosci, bym na koncu slowa "wymysle" nie postawil ogonka. Obecnie znakow diakrytycznych nie uzywam, bo po prostu ich nie mam - korzystam z komputera uniwersyteckiego badz innych przystosowanych do uzycia glownie w jezyku angielskim, wiec jest to po prostu technicznie niemozliwe. Jesli nawet korzystam z komputerow prywatnych z zainstalowanym jezykiem polskim, to swiadomie musze sie przestawic na uzywanie Alta ("o, polskie znaki!"). Podsumowujac, w okresie co najmniej od poczatku roku 2007 do czerwca 2010 pisalem wlasnie w sposob: duze zaimki zwrotne, znaki diakrytyczne, przecinki, brak wielkiej litery na poczatku zdania i kropki na koncu.

Podsumowujac drugi raz: powodem, dla ktorego nie mam juz wspomnianego wrazenia, ktore na chwile sie pojawilo, jest to, ze poprosilem Thora, by wygrzebal z archiwum dowolna rozmowe z okresu luty-maj 2008, czyli wtedy, gdy bylem czlonkiem BITu. Niestety z tego okresu nie udalo sie znalezc nic, mamy oto jednak rozmowe nieco wczesniejsza, bo 21.01.2008. Nic specjalnie godnego chwalenia sie, chociaz nawet o BICie jest wspomniane:
http://pl.
https://www.youtube.com/watch?v=UGpxfoF3SYg

chyba odwiert na 14 km nie znika od tak z dnia na dzien?
a to co?
fajny koncept do gry
kurwa sciagam
co tam mowia?
nic nie mówią
po prostu gość z poparzoną twarzą
z lewej w porządku, z prawej cała zdeformowana
lol az mi sei bit przypomnial
i koncept postaci kopanej w dupe"
:D
czlowieku co za pomysly
to mu noze na poczatku ukradli
i pozniej jakas laska mu je oddala
to je sprzedal albo zgubil w rynsztoku
nie no takiego możnaby zrobić, ale jako taką postać poboczną
to mial blizne albo 3 najlepiej
nie mial reki
Kyroman (3d): (Poniedziałek 21.01.2008 20:15)
:D
Thoro: (Poniedziałek 21.01.2008 20:15)
zabili mu rodzine
Thoro: (Poniedziałek 21.01.2008 20:15)
najlepsze bylo z nozami

I wreszcie podsumowujac trzeci raz:

Nie, to nie ja jestem autorem slow w zacytowanej rozmowie.
Tak, to Ty wymysliles ja na poczekaniu.
Tak, jest to wyjatkowo slabe prowo.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co ja mogę powiedzieć? Props, cyk cyk :ok: . Mimo, że to jedynie zalążek moich tudzież naszych dzisiejszych rozkmin na temat tej sytuacji i nie tylko. Powiem więcej, wszystko jest dla mnie jasne a sikacz jest bardziej przewidywalny, nudny niż mu się wydaje ale na tym koniec. W końcu to nie ja jestem forumowym specjalistą od analiz psychologicznych.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
ja tam w tym konkretnym przypadku nie widzę powodu, aby nie wierzyć Siekaczowi, zwłaszcza, że wspominał mi o tym już dawno temu. w każdym razie nie ma to już teraz dużego znaczenia.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
w każdym razie nie ma to już teraz dużego znaczenia.

Cenię drugie dno.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#34 2010-09-21, 20:36(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 20:49)
Na gg nie mam archwizowania wiadomości, w ramach bezpieczeństwa (Zwłaszcze że wpadają mi tam hasła do firmowych serwerów).
To porostu fragment jaki wysłałem albo Zyskowi, albo Shergarowi na konferencji IRC. Poczym wysłałem do kumpla tylko pod innymi nickami. Ta wersja jedynie przetrwała

Co ja mogę powiedzieć? Props, cyk cyk . Mimo, że to jedynie zalążek moich tudzież naszych dzisiejszych rozkmin na temat tej sytuacji i nie tylko. Powiem więcej, wszystko jest dla mnie jasne a sikacz jest bardziej przewidywalny, nudny niż mu się wydaje ale na tym koniec. W końcu to nie ja jestem forumowym specjalistą od analiz psychologicznych

Jak mi smutno xD
chyba pobawie sie z wami na forum :)

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
To my się pobawimy z tobą :lol:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112446#msg112446#msg112446#msg112446 date=1285094190
To porostu fragment jaki wysłałem albo Zyskowi, albo Shergarowi na konferencji IRC. Poczym wysłałem do kumpla tylko pod innymi nickami. Ta wersja jedynie przetrwała
Tak, super. MOJE teksty sa kultowe w swiecie IT, jednakze Ty z niewiadomych wzgledow zmieniasz nicki. Martwisz sie o moja tozsamosc w Internecie? Wolisz wykreowac "kogos tam", niz pognebic konkretna postac w mojej osobie? To do Ciebie nie podobne, ale milo, dziekuje za troske.

W jaki sposob ta wersja przetrwala? Skopiowales ja z konferencji IRC, ktora gdzies tam cudownym trafem trzymales?

Aha, tak w ogole: pamietam, ze napisalem temat o moim super uber pomysle w liczbie JEDEN, z rozpiska na KILKA podpunktow, jednakze nie przypominam sobie DWUDZIESTU super innowacyjnych pomyslow. OK, pomijam zbedne rozwlekanie sie nad ta sprawa, bo oczywistym jest, ze to zmyslasz i to w wyjatkowo kiepski sposob. Pytanie brzmi: dlaczego to robisz? Dlaczego, po pierwsze, wymyslasz cos co na pierwszy rzut oka da sie rozpoznac, ze jest oszustwem? Wszyscy mnie znaja i wszyscy wiedza, ze pisanie o moim super turbo pomysle "ja pierdole, nie wiem" raczej do mnie nie pasuje. Dlaczego, po drugie, robisz to w tak kiepski sposob, nie umiejac nawet porzadnie upozorowac mojego stylu pisania? I dlaczego w koncu po trzecie - DWADZIESCIA? Ktory debil majac do przedlozenia, rozpatrzenia i przedyskutowania DWADZIESCIA super pomyslow, umieszczalby je na liscie w jednym temacie (co wnioskuje z numeracji), jednoczesnie nie umiejac nic powiedziec o zadnym z nich? Och, nie wiem.

Ale to bez sensu.  Bez sensu jest pisanie czegokolwiek w Twoim kierunku. Dlatego tez teraz zmieniam audytorium i pisze w kierunku reszty forum:

Wnioskuje o bana dla tego Pana.

Co Ty na to?
Co WY na to?*

I wcale nie mam na mysli tych setek propsow, ktore teraz mi przybijecie :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Sieka (cz)
#37 2010-09-21, 21:49(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 21:54)
KLIK!

EDIT: Ale to za Biochemie Stryera, o ktorej dowiedzialem sie z twojej sygny, to byl zaiste godny zakup.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Sieka (cz)
#38 2010-09-21, 21:59(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 21:59)
Cytując klasyka: Tak kończą frajerzy.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
hmmm... czyli hasło "ban dla Fartuessa" już nie modne?

Popisuje się ciągle menda jedna...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry