Sieka (cz) 19213 80

O temacie

Autor Siekacz

Zaczęty 18.09.2010 roku

Wyświetleń 19213

Odpowiedzi 80

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
2010-09-18, 18:56(Ostatnia zmiana: 2010-09-18, 19:01)
Ostatnia osoba, ktora robiac cos tutaj, skonczyla na pieprzeniu durnot, to Ty. Nam na razie idzie lepiej niz ktokolwiek moglby przypuszczac jeszcze dwa tygodnie temu.

Ssij pęto frajerze.
Taka glizda, a jak cwaniakuje :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zaprzeczysz? Tak wlasnie bylo z tym Twoim wielkim projektem przemiany forum, ktory w gruncie rzeczy okazal sie tylko zakamuflowana proba oblizania wlasnych jaj.

Zapropsowalbym nawet tak dla efektu, bo banka zacna, ale zal cenne punkty tracic na byle kogo.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale zal cenne punkty tracic na byle kogo.

Propsy jak z zamościa do berlina. w ogóle chuj z nim. szkoda czasu na ludzi z alternatywnych rzeczywistości :D .

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg111833#msg111833#msg111833#msg111833 date=1284716433
Czyli jak zwykle się skończyło na czystym themoddersowym pieprzeniu durnot?
Czy jakieś konkrety?
Nie wypowiadaj sie, bo sam skończyłeś na pieprzeniu durnot :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Sieka (cz)
#4 2010-09-20, 16:08(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 16:09)
Automatyczna sekretarka sikacza: szkoda mi na was czasu Frajerzy...

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#5 2010-09-20, 20:38(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 20:48)
Zaprzeczysz? Tak wlasnie bylo z tym Twoim wielkim projektem przemiany forum, ktory w gruncie rzeczy okazal sie tylko zakamuflowana proba oblizania wlasnych jaj.

Hehehe. Apropo twoich genialnych projektów
Do dziś twoje teksty z IO bita dostały sie do slangu humoru IT. Mistrzostwo walenia głupa
(kiedyś nawet jeden dialog sobie zapisałem)

Siekacz:
Kurwa z tych twoich 20 pomysłów nie ma nic co mozna wykorzystać

Siekacz:
Zerknij przykładowo na 4

Kyroman:
Te pomysły sa świetne

Siekacz:
pokaż mi choc jedno zastosowanie. Przykładowo numer 4. Po chuj to ma być

Kyroman:
Pomysł jest świetny i innowacyjny. Będziemy pionierami.

Siekacz:
No to jak to zamierzasz wykorzystać?

Kyroman:
Jeszcze nie wiem, ale zaraz wymyśle.

Kyroman:
Bo zobacz NPC beda miały swoja własna pamięć. Możliwości są nieogranizone

Siekacz:
To wymień jedna z tych nieograniczoncyh możliwości

Kyroman:
Ja pierdole. Nie wiem

Kyroman:
Ale możliwości są nieograniczone.

Siekacz:
To podczep to pod UMLa.  

Kyroman:
Po co UML?

Kyroman:
Przecież wszystko jest jasne.

Zbiór twoich tekstów jako designera był dla kogos myślącego choć troche profesjonalnie szczytem komizmu.
Dobrą szydere z nich mieliśmy.
Na końcu super złowieszczy tekst:
"Dojde do innego Teamu i urzeczywistnie swoje pomysły. Będziecie żałować"

Propsy jak z zamościa do berlina. w ogóle chuj z nim. szkoda czasu na ludzi z alternatywnych rzeczywistości
Hahah i to mówi człowiek co po miesiącu zaniechał modowania STALKERA, bo nie było komu za niego robić

Automatyczna sekretarka sikacza: szkoda mi na was czasu Frajerzy...

Jedyny dobry tekst jaki padł

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Tak, Siekacz, jesteśmy tu na tyle długo, że niemal każdy miał już okazję się skompromitować, tymniemniej ty w tej kategori wypadłeś wyjątkowo dobrze.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapropsowałbym Cie siekacz, ale od niedawna zwykli userzy mogą podpatrzeć kto dał komu propsa i nie chce sobie zwalić na głowę pół forum :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
i tak to pół forum cię nie lubi :)

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Tak, Siekacz, jesteśmy tu na tyle długo, że niemal każdy miał już okazję się skompromitować, tymniemniej ty w tej kategori wypadłeś wyjątkowo dobrze.

Nie bawi mnie wytykanie błędów.
Rozumiem że każdy  może mieć zły okres, być pijany lub jeszcze gorzej :D .
Jednak jak ktos kiedyś nagminnie robił z siebie kretyna przez 2 miesiące pod rząd, a potem wmawiał wszystkim jaki to nie jest inteligentny, to mi sie niedobrze robi.
Wcale nie jestem czepki. Nie wytykam Thorowi braku logiki w jego wypowiedziach i nie pisze za każdym razem, że jego pierdzielenie na pół strony mozna w zasadzie napisac w jednym zdaniu nie tracąc sesnu i kontekstu wypowiedzi.
Jak pisze infantylnie "ssij pęto", to poprostu oszdzedzam sobie czasu i komus wstydu.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
po prostu silnie skompresowana obraza? :P

Popisuje się ciągle menda jedna...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zysk zamknął grę.

Ps: Kyro, ty żałosny walijski robaczku.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Hm. Komentować mi sie nie chce, ale czytając to wiem, że Siekacz to na prawdę Siekacz, a nie multi Darka.
Skreślę was z listy multikont :lol:

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Cytat: Zysk link=topic=11479.msg112330#msg112330#msg112330#msg112330 date=1285009306
Zysk z tego co mi się wydaje to ty, ani Orc, ani Sher się nigdy nie skompromitowaliście.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: Fenix link=topic=11479.msg112347#msg112347#msg112347#msg112347 date=1285014923
Zysk z tego co mi się wydaje to ty, ani Orc, ani Sher się nigdy nie skompromitowaliście.
orc może faktycznie nie, ale on mało czasu spędza na forum. ja miałem kilka akcji, zwłaszcza gdy uważałem się za władcę wszechświata. sher natomiatst się zanihilował z Kyrem.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#15 2010-09-20, 23:22(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 23:23)
Hm. Komentować mi sie nie chce, ale czytając to wiem, że Siekacz to na prawdę Siekacz, a nie multi Darka.
Skreślę was z listy multikont

Jesteś tego pewien?
Moja metodyka wypowiedzi jest prowadzona haotycznie. Wprzeciwiestwie do wypowiedzi Kyra czy Thora, które maja bardzo przewidywalny charakter. Albo zmasowany atak, albo zdystansowane wypowiedzi (wrazie ich ubzuranego zagrożenia własnej reputacji).
Gdybym zamiast nick Siekacz, miał jakiś "ProStalker" jestem pewien, że byś niebył wstanie okreslić kim jestem.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112353#msg112353#msg112353#msg112353 date=1285017759
Jesteś tego pewien?
Moja metodyka wypowiedzi jest prowadzona haotycznie. Wprzeciwiestwie do wypowiedzi Kyra czy Thora, które maja bardzo przewidywalny charakter. Albo zmasowany atak, albo zdystansowane wypowiedzi (wrazie ich ubzuranego zagrożenia własnej reputacji).
Gdybym zamiast nick Siekacz, miał jakiś "ProStalker" jestem pewien, że byś niebył wstanie okreslić kim jestem.
Kurde, ta wypowiedź jest daremna. Buła chyba jasno pisał w kontekście  :lol:   :lol:   :lol:  bez zaangażowania w sprawę.

sauron
  • Gość
siekacz, twoje wypowiedzi są tak nadęcie pewne siebie i pełne mocy wewnętrznej że choćbyś się zesrał to nie potrafisz pisać inaczej  :lol2:  z każdej kropki i przecinka płynie potok testosteronu i alkoholu

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#18 2010-09-20, 23:32(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 23:34)
Kurde, ta wypowiedź jest daremna. Buła chyba jasno pisał w kontekście    bez zaangażowania w sprawę

Jeszcze nie widziałem na tym forum, by ktos sie do mnie odzywał nie będąc w jakis sposób zangażowany :)

siekacz, twoje wypowiedzi są tak nadęcie pewne siebie i pełne mocy wewnętrznej że choćbyś się zesrał to nie potrafisz pisać inaczej  z każdej kropki i przecinka płynie potok testosteronu i alkoholu

To ciekawe...
W ten sposób nigdy nie myślałem

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Sieka (cz)
#19 2010-09-20, 23:38(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 23:55)
Cytat: Buła link=topic=11479.msg112344#msg112344#msg112344#msg112344 date=1285013250
W tej części zdania Buła raczej się do ciebie nie zwracał. Wnioskuję to po użyciu 3 os.
Cytat: Buła link=topic=11479.msg112344#msg112344#msg112344#msg112344 date=1285013250
Skreślę was z listy multikont :lol:
Tu się zwrócił w 1 os przez grzeczność, odcinając się jednocześnie akapitem od pierwszej części.

Tak ja to rozumie i myślę, że dobrze. Twoja wypowiedź mogłaby wskazywać, że wypowiadane przez ciebie słowa były pod wpływem emocji, z powodu których nie przeanalizowałeś poprawnie wypowiedzi. Nie zgadzając się z moim zdaniem przypuszczam, że masz skłonności do okłamywania samego siebie, w celu podbudowania swojej osobowości. Nie jestem jakimś jebanym psychologiem, ale tak wygląda twoja wypowiedź w oczach przeciętnego użytkownika.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry