Sieka (cz) 19394 80

O temacie

Autor Siekacz

Zaczęty 18.09.2010 roku

Wyświetleń 19394

Odpowiedzi 80

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Sieka (cz)
#60 2010-09-22, 23:04(Ostatnia zmiana: 2010-09-22, 23:04)
Cytat: Avallach link=topic=11479.msg112589#msg112589#msg112589#msg112589 date=1285182052
No nie wiem, Fartuessa wszyscy zaczęli hejtować od pierwszego wejrzenia (swoją drogą uważam że reakcja ta była nieco nakręcona i przesadzona).
Z fartuessem znamy się nie od dziś, i jego umiejętności też nie od dziś są nam znane. Radzę dokładnie prześledzić początki konfliktu z nim na tym forum. Nic dziwnego, że wszyscy zaczęli go hejtować skoro jakakolwiek racjonalna argumentacja (głównie przez kazza i zdunka) zawsze kończyła się tak samo.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Cytat: Dark link=topic=11479.msg112615#msg112615#msg112615#msg112615 date=1285189441
Z fartuessem znamy się nie od dziś, i jego umiejętności też nie od dziś są nam znane. Radzę dokładnie prześledzić początki konfliktu z nim na tym forum. Nic dziwnego, że wszyscy zaczęli go hejtować skoro jakakolwiek racjonalna argumentacja (głównie przez kazza i zdunka) zawsze kończyła się tak samo.

A ten swoje...

Ze Zdunkiem pokłóciliśmy się z powodu różnicy poglądów. Ani jeden nie potrafił przekonać drugiego, ani odwrotnie. Mieliśmy taki pat.

Z Kazzem nie wiem o co chodzi bo w sumie od samego początku troszkę gwałtownie na mnie zareagował (Cóż... przeszłe nieporozumienia + mój ciężki charakter :/)

A to, że moich umiejętności w pełni nie znasz, to jestem w stanie powiedzieć na ponad 90% :P

To tyle. Nie chcę mi się głębiej wchodzić w tą dyskusję, bo znowu będzie "Fartuess ty idioto", "Zbanować Fartuessa" i "Won do Zamościa" :P

Popisuje się ciągle menda jedna...

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#62 2010-09-23, 11:00(Ostatnia zmiana: 2010-09-23, 11:15)
Kyroman.
Post i wierszyki na poziomie max 12-latka.
Żałosne, nawet nie mam zamiaru ripostować

Edytując innym posty, kasując te nie po swojej myśli, zmieniając nicki, wstawiając obraźliwe rzeczy w profile innych?

Internet dla mnie jest nie po to by szukać kolegów. Administratora nie dostałem z czyjejś łaski i nie po to by pomagać ofiarom losu, które siedzą przez 5-7 lat na forum, uważają sie za elite, a nie osiągnęły żadnego konkretnego sukcesu. Chciałem się pozbyć ludzi, którzy nie sprzyjali rozwojowi forum i to w sposób na jaki miałem ochotę.
Ale że nie mam powodu by  się tłumaczyć to ci odpisze w ten sposób:
PIERDOL SIE!
Te forum i tak jest spisane na straty.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Takie straty na jakie jest nakierowane to forum są bardzo fajne.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Sieka (cz)
#64 2010-09-23, 14:42(Ostatnia zmiana: 2010-09-23, 14:43)
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112628#msg112628#msg112628#msg112628 date=1285232446
Chciałem się pozbyć ludzi, którzy nie sprzyjali rozwojowi forum i to w sposób na jaki miałem ochotę.
Hm. O ile pamiętam to w całej twojej kadencji pozbyliśmy się tylko jednej osoby.
Ciebie.

No, ale fakt, przynajmniej spełniłeś swój postulat :lol:  Ciężko teraz o uczciwą władzę :lol2:

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sieka (cz)
#65 2010-09-23, 15:32(Ostatnia zmiana: 2010-09-23, 15:35)
Słabo pamiętasz.
Pozbyłem sie wielu userów xd
Myślisz że czemu Kyro i Thoro ataki wyprowadzali w moim kierunku?
Bo wiedzieli że jeszcze troche i by zostali usunięci. Zreszta obecnie kogo to obchodzi :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jesteś Zajebisty.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podaj więc przykłady tych wielkich zagrożeń jakich się pozbyłeś.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Może przeprowadzimy eksperyment socjologiczny. Dam Siekaczowi uprawnienia admina i zobaczymy co się stanie? Jest ktoś za? :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112628#msg112628#msg112628#msg112628 date=1285232446
Żałosne, nawet nie mam zamiaru ripostować
Nie masz zamiaru czy tez nie wiesz co wymyslic? Cienko przedziesz chlopczyku.
Cytat: Zkirtaem link=topic=11479.msg112638#msg112638#msg112628#msg112628 date=1285244011
Takie straty na jakie jest nakierowane to forum są bardzo fajne.
Nie zrozumialem, nie chce sie zaglebiac w metaforyke, ale ten tekst jest zajebisty :lol2:  :ok:

Cytat: Buła link=topic=11479.msg112644#msg112644#msg112628#msg112628 date=1285245775
Hm. O ile pamiętam to w całej twojej kadencji pozbyliśmy się tylko jednej osoby.
Ciebie.
BULA! Klekam do miecza! :D

Cytat: Siekacz link=topic=11479.msg112646#msg112646#msg112628#msg112628 date=1285248771
Myślisz że czemu Kyro i Thoro ataki wyprowadzali w moim kierunku?
Bo wiedzieli że jeszcze troche i by zostali usunięci. Zreszta obecnie kogo to obchodzi :D
Kurna! Nie wiedzialem ze jeszcze troche i bym zostal usuniety! Czemu nie powiedziales wczesniej?! Moglbym wtedy wyprowadzac lepsze ataki, bylbym bardziej zmotywowany!

Ach, zal mi ciagle sciska serce, ze to Koziek doprowadzil do pekniecia, a nie ja. Tyle moich staran, a tu nagle jakis zwykly warszawiak przejmuje caly fejm. Nie fer. To smutne.

Cytat: shergar link=topic=11479.msg112652#msg112652#msg112628#msg112628 date=1285249670
Może przeprowadzimy eksperyment socjologiczny. Dam Siekaczowi uprawnienia admina i zobaczymy co się stanie? Jest ktoś za? :D
Nie. Los tego pluszaka jest juz przesadzony. Teraz juz tylko bawimy sie resztkami, ktore z niego zostaly. Jak sie pluszak znudzi, to sie go wyrzuci.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ach, zal mi ciagle sciska serce, ze to Koziek doprowadzil do pekniecia, a nie ja. Tyle moich staran, a tu nagle jakis zwykly warszawiak przejmuje caly fejm. Nie fer. To smutne.

Zysk też był poza kontrolą.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Fartuess link=topic=11479.msg112620#msg112620#msg112620#msg112620 date=1285192649
A ten swoje...

Ze Zdunkiem pokłóciliśmy się z powodu różnicy poglądów. Ani jeden nie potrafił przekonać drugiego, ani odwrotnie. Mieliśmy taki pat.
No a ja ciągle jestem innego zdania, nie wiesz co to jest klimat oraz dopracowanie gry i tyle.
A na poparcie tego podkreślam że naskoczyłem na Ciebie nie tylko ja, lecz Kazz, Dark, bodajże jeszcze Buła i Kyro, dodatkowo kilka osób pisało mi na gg jaką mają polewę z Twoich wywodów...

No ale nie ważne, ważny jest fakt że argumenty do Ciebie nie dochodzą.
Chociaż i tak ostatnio doszedłem że jesteś pikuś, jakiś czas temu napisał do mnie koleś z forum max3d.pl z poradą jak zrobić coś tam w vray(głównie używałem final render a nie vray). No i tak w skrócie napisałem Mu że już od jakiegoś czasu nie zajmuję się 3d lecz programowaniem no ale że wiem co zrobić, napisałem mniej więcej co i jak, ale także zaznaczyłem że dokładnie nie pamiętam że musi poszukać. Zaczął mi także się żalić że na forum max3d.pl są sami amatorzy bo nie potrafią czegoś tam w vrayu ustawić. No podesłałem kolesiowi jeszcze jakieś tutki ogólne o vrayu żeby sobie zobaczył co i jak.
Chcąc kolesia nakierować także na tutoriale w helpie 3d maxa spytałem się czy patrzał w pomoc 3d maxa. No i wtedy się zaczęło xD ten inteligent miał wyrzuty o chuj wie co że pomoc w tym programie jest po angielsku. Doszło jeszcze że "Oni są chuje bo chcą okraść bo jest po angielsku" i w ogóle chuje muje dzikie węże. To wprost napisałem że program jest tylko po angielsku i jak nie chce to niech nie używa. Jeszcze raz napisał że go okradają, oczywiście napisałem że kto kogo tu okrada, że ściągnął program z internetu i robi jakieś wyrzuty że jeszcze nie pasuje.....

No to tak w skrócie xD Więc jak widać Fartuess jest więcej takich osób w necie ;)

To tyle. Nie chcę mi się głębiej wchodzić w tą dyskusję, bo znowu będzie "Fartuess ty idioto", "Zbanować Fartuessa" i "Won do Zamościa" :P
O, won do Zamościa mi pasuje xD

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: kazzmir link=topic=11479.msg112362#msg112362#msg112362#msg112362 date=1285020606
nikt pewnie tego nie zauważył ale masz poczucie humoru i dystans do siebie samego a to znamionuje świetlaną przyszłość w świecie moderów gothica  :lol2:

Tym postem Kazz zamknął grę. To jest doskonałe.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Spadaj Zdunek, tutaj dissujemy Siekacza, to nie miejsce na glupie pogaduszki :lol2:

BTW:
Cytat: Zdunek link=topic=11479.msg112657#msg112657#msg112657#msg112657 date=1285250884
A na poparcie tego podkreślam że naskoczyłem na Ciebie nie tylko ja, lecz Kazz, Dark, bodajże jeszcze Buła i Kyro, dodatkowo kilka osób pisało mi na gg jaką mają polewę z Twoich wywodów...
Chodzi o te ostatnia rozmowe? Mnie do listy nie dopisuj. Jesli o cos wczesniejszego to nawet nie pamietam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Kyroman link=topic=11479.msg112667#msg112667#msg112667#msg112667 date=1285254246
Spadaj Zdunek, tutaj dissujemy Siekacza, to nie miejsce na glupie pogaduszki :lol2:

BTW:

Chodzi o te ostatnia rozmowe? Mnie do listy nie dopisuj. Jesli o cos wczesniejszego to nawet nie pamietam.
No z dopracowaniem starych gier i WOWa :)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Kyro ty sie do mnie nie odzywaj. Leć sie pobaw z ludziskami na swoim poziomie (Piaskownic u was brakuje?).

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
(Szukam sensu)

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
nie wiem o co chodzi, ale fajnie sie to czyta

sauron
  • Gość
kolejny temat do zamknięcia  :facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry