OTO POLSKA 1713530 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713530

Odpowiedzi 5881

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#1040 2011-05-10, 17:16(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 17:18)
O tym że mi się nie podoba niezależnie czym to namalowali eg. kredką. Nic musi o tym nic świadczyć. Czy za każdym razem mam pisać MOIM ZDANIEM?

dużo to ty o możliwościach illustratora nie wiesz. też mi się podoba, oglądając nie mam złych skojarzeń, jest schludne mimo wszystko. biorąc pod uwagę przypierdalanie się polaków zaraz powstanie 100^2 przeróbek, tymczasem zapomina się o tym że logo powstało z myślą propagowania polski na zachodzie, i z tego powodu jest trafne. posiedź trochę przy tworzeniu znaków graficznych zaczniesz je wtedy doceniać i rozumieć. wszelkie podteksty będą zrozumiałe tylko w polsce, za granicami gówno kogo one obchodzą.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1041 2011-05-10, 17:21(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 17:22)
wszelkie podteksty będą zrozumiałe tylko w polsce, za granicami gówno kogo one obchodzą.

Ja tam podtekstów żadnych nie widzę, ale jasne że zaraz barany z joemonstera stworzą wiadro "śmiesznych" przeróbek. Z resztą, nie musi się podobać bo to jest kwestia podrzędna. Ważne że zapamiętałeś i skojarzysz. Z resztą nie dla psa kiełbasa, to za granice.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Ja myślę, że to są bezgłowi ludzie trzymający się za ręce.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Bezgłowi i bezjednonodzy, idealne odwzorowanie przeciętnego polaczka. Gópi i tak biedny że sobie nogę musiał uciąć i zjeść.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Te logo to rewelacja. Na początku się śmiałem, ale właściwie spełnia swoje cele.
Najbardziej mi się podoba, że niemieckie barwy maja najniższy wskaźnik wzrostu. Może to i przypadek ;)
Trochę polskiego przekazu musi być  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Już są : p

hegemonista

hegemonista

Użytkownicy
posty55
Propsy44
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=q5ZodDSk8A0
[/media]
komunizmu ciąg dalszy?

Chcę być fajny na tM. Wspomóż mnie i daj mi propsa

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do kompletu brakuje tylko ZOMO i ostrej amunicji...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ja na temat tego filmu mogę powiedzieć tylko jedno , pewnie dobrze znane większości hasło

CHUJ Z GOSPODARKĄ, CHUJ Z BEZROBOCIEM!

WAŻNIEJSZA JEST KARA ZA TRANSPARENT NA PŁOCIE!

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To debili niech pozamykają, a normalnych ludzi mogliby zostawić w spokoju.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
akurat normalni ludzie to największe zjeby

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak w takim razie nazwiesz faceta napierdalającego przechodniów "bo się źle spojrzał"?

Wiktor Suworow, Akwarium

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Dobry chłopak nad którym znęca się bez powodu jebana policja*.

*wbrem pozorom ludzie z Firmy są bardzo uczuciowi. Zachęcają także innych do uprawiania stosunków imtymnych z policją.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

OTO POLSKA
#1055 2011-05-19, 22:04(Ostatnia zmiana: 2011-05-19, 22:06)
To jak w takim razie nazwiesz faceta napierdalającego przechodniów "bo się źle spojrzał"?
Kwintesencją normalności? Żywym artefaktem przeszłości, który pokazuje, że na świecie jeszcze istnieją porządne, bogobojne niczym wyjęte prosto ze średniowiecza istoty?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

OTO POLSKA
#1056 2011-05-19, 22:58(Ostatnia zmiana: 2011-05-19, 23:00)
Patrząc na to w ten sposób, jestem cholernie popierdolonym, nienormalnym człowiekiem :D
A tak poważnie, to Ogrodnik ma rację. Zwykle ci, którzy sprawiają najlepsze wrażenie okazują się największymi chujami.

Wiktor Suworow, Akwarium

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Intryguje mnie do której grupy się zaliczam

sauron
  • Gość
zrozumienie polityki jest na poziomie zrozumienia religii  :facepalm:  
https://www.youtube.com/watch?v=T39mgPUEKBc

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Pizda nie poradziłaby sobie z liberalizmem, lubi uległość :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry