Plac przed pałacem prezydenckim 22768 105

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 11.08.2010 roku

Wyświetleń 22768

Odpowiedzi 105

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szukam refek i planów itp. placu przed pałacem prezydenckim. Chcę wymodelować world z pałacem i jego otoczeniem, ale nie wiem gdzie znaleźć jakieś przydatne plany.
Tak, szukałem w google i nadal szukam.
Proszę o pomoc.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Możesz sobie ściągnąć google earth + jakieś modele i próbować na oko  :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
geoportal.gov.pl

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Plac przed pałacem prezydenckim
#4 2010-08-12, 12:37(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 12:39)
Odsłonięto tablice, oczywiście z KRZYŻEM. Banda idiotów uznała, że to hańba, mimo tego że przedtem mówili, że gdy tablica powstanie to oni ustąpią. Teraz domagają się, aby przenieść pomnik poniatowskiego i na jego miejscu postawić ogromny obelisk upamiętniający tą katastrofę :facepalm: !!! Mówiłem od początku, że należy te ścierwo zagazować i wynieść siłą a nie kurwa dyskutować z podludźmi. Wielki chuj w dupę kaczorowi, że w ogóle pojawił się pod tym krzyżem i złożył jakieś kwiaty. Jedyne, co on powinien z tym zrobić to pojawić się tam  już na początku i powiedzieć gadom aby ustąpili i nie robili wstydu a ten jeszcze ich popiera :facepalm: . Bardzo kurwa dziękuje za takie społeczeństwo, za taką marną imitację żałosnego kraju z którego śmieje się cały świat. W ogóle rozpierdolmy wszystko i nastawiajmy krzyży, tablic i pomników upamiętniających klęski i katastrofy tego psiego narodu, bo jesteśmy w tym tak dobrzy, że mógłby to być nasz sport narodowy. Zamiast się mentalnie rozwijać to równamy w dół. Będziemy kurwa jak brazylia, białoruś, ukraina, rosja czy jamajka - zacznijmy palić gejów, żydów i ateistów. NIKT mi teraz nie powie, że nie jesteśmy psim narodem, któremu gówno chlapie w cholewkach bo to jest niemożliwe, aby w normalnym, cywilizowanym kraju grupa terrorystów miała w ogóle jakieś prawo głosu. Wstyd mi, że się tu urodziłem, wstyd mi że jestem polakiem.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Kurwa,no niedługo zaczną domagać się zbudowania piramidy dla Kaczyńskiego.

Wstyd mi, że się tu urodziłem, wstyd mi że jestem polakiem.

To samo teraz czuję.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Usunać pałac zza krzyża :lol: !

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Kurwa,no niedługo zaczną domagać się zbudowania piramidy dla Kaczyńskiego.

http://oto-polska.blogspot.com/2010/08/zota-nefretete-projekt-godnego-pomnika.html

Tak w ogóle piwo lech, kiełbasa podwawelska oraz wszelkie twory mogące się w jakiś pokrętny sposób kojarzyć z tą KATASTROFĄ powinny zostać natychmiast ZDELEGALIZOWANE. Dobrze, że przynajmniej marihuana nie jest z konopi.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Thoro link=topic=11105.msg106976#msg106976#msg106976#msg106976 date=1281609468
Bardzo kurwa dziękuje za takie społeczeństwo, za taką marną imitację żałosnego kraju z którego śmieje się cały świat.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Wstyd mi, że się tu urodziłem, wstyd mi że jestem polakiem.
Nie wiem czyje to slowa, pewno Thora, bo tylko jego wypowiedzi nie czytalem (za dluga). Wstyd Ci, ze jestes polakiem? Wstydzic sie mozesz, w jakich czasach zyjesz, Polska to nie kraj istniejacy od 20 lat, ale od przeszlo tysiaca, w kartach historii jest wiele wydarzen, ktore daja nam powod do bycia dumnym z kraju w jakim zyjemy.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Może najlepiej niech usuną całą Warszawę sprzed krzyża.
Dziś Warszawa,
jutro Polska,
a potem cały świat

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ghjghjg

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Nygus link=topic=11105.msg106988#msg106988#msg106988#msg106988 date=1281615460
Nie wiem czyje to slowa, pewno Thora, bo tylko jego wypowiedzi nie czytalem (za dluga). Wstyd Ci, ze jestes polakiem? Wstydzic sie mozesz, w jakich czasach zyjesz, Polska to nie kraj istniejacy od 20 lat, ale od przeszlo tysiaca, w kartach historii jest wiele wydarzen, ktore daja nam powod do bycia dumnym z kraju w jakim zyjemy.
Wybacz paneczku, wtrace slowo.

Od dwoch miesiecy zyje poza granicami mego ojczystego kraju. Przebywam na terenie Wielkiej Brytanii. Kraj jest wyraznie bardziej posuniety do przodu, gospodarka jest lepiej rozwinieta, nawet pracujac na najnizszym stanowisku mozna zyc godnie. Okolice mam piekna, w Polsce takich widokow ze swieca szukac. Ludzie sa sporo milsi, mozna praktycznie z kazdym porozmawiac na luzie. W Polsce w miejsce tego jest ponuractwo i buractwo.

Historia Polski interesowalem sie od zawsze. Kircholm, Kaluszyn, to byly wspaniale czasy. Ale inne panstwa tez takie rzeczy maja. Jak mozesz przeczytac w sasiednim temacie, obecnie zainteresowany jestem historia Walii - rownie ciekawa co historia Polski, temu nie zaprzeczysz.

Polski jezyk jest zajebisty i polskiego jezyka moglbym uzywac zawsze i wszedzie. Na pewno jest bogatszy niz angielski.

Nie wstydze sie tego, ze jestem Polakiem - w ogolnym znaczeniu - ale z drugiej strony nie mam zadnych powodow do dumy. Mam szczescie ze w gruncie rzeczy ta zalosna farsa z krzyzem nie jest tu az tak popularna. W pracy na szczescie nikt sie ze mnie nie nabijal. Jesli jednak wziac to pod uwage, to tak - wstydze sie, ze pochodze z kraju, ktory ma ponad tysiacletnia historie, a ktory jednoczesnie jest siedliskiem ciemnoty i debilizmu.

Z kraju ucieklem. Polska to nie jest miejsce dla osoby takiej jak ja. Swoje plany mam okreslone - chce zajac sie nauka w czystym tego slowa znaczeniu. W Polsce nauka jest gnebiona i gnieciona przez Kosciol. Nie da sie tego pokonac bedac "wewnetrznym" studentem - moze latwiej bedzie to pokonac bedac profesorem-reemigrantem.

Byl jeden ciezki moment w trakcie pobytu tutaj. Zalamka: brak kasy, brak pracy, perspektywa utracenia mozliwosci dostania sie na uniwersytet. Nawet jednak w momencie najglebszego zalamania wolalem zostac bezdomnym na ulicach Wielkiej Brytanii, niz musiec wracac do tej kloaki.

Kumple pytaja, kiedy wracam, bo piwo, bo cos tam. Mi sie nie chce. Tu mi jest lepiej. W sumie moglbym w ogole nie wracac, ale planuje przyleciec na chwile w czerwcu.

Co bylo pierwsza rzecza, za ktora zatesknilem? Moj rower, dziurawa droga, mostek nad rowem, konskie gowno rozsmarowane na rzeczonej drodze i zboze na plaskim po horyzont terenie. Deja vu z zeszlorocznej wycieczki. Niczego wiecej mi nie potrzeba z Waszej usranej ojczyzny.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#13 2010-08-12, 14:47(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 14:58)
bo tylko jego wypowiedzi nie czytalem (za dluga).

I na tym powinienem zakończyć.

Wstydzic sie mozesz, w jakich czasach zyjesz, Polska to nie kraj istniejacy od 20 lat, ale od przeszlo tysiaca, w kartach historii jest wiele wydarzen, ktore daja nam powod do bycia dumnym z kraju w jakim zyjemy

Idź obejrzyj sobie animowaną historię polski i posłuchaj sabatona "ku pokrzepieniu serc". Realnie rzecz biorąc nic mnie nie obchodzi jaka kiedyś świetna była polska, bo faktem jest że obecnie żyje w gównie, które z przeszłością nie ma nic wspólnego. Co do naszej rzekomo świetnej historii - tu również potrafimy uprawiać jedynie narodowy onanizm, celebrować klęski, wydarzenia, zabory i bawić się w wieczną martyrologię. Tak więc podbijam, sram na tą zakałę europy zwaną polską i ten psi naród debili, chamów i ciemnoty katolickiej.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
kurwa jaja se robią jedni i drudzy, pozostaje się pocieszać że przynajmniej laski mamy w miarę ładne w Polsce, nie to co te pasztety na zachód od odry ;)

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
pozostaje się pocieszać że przynajmniej laski mamy w miarę ładne w Polsce, nie to co te pasztety na zachód od odry ;)

Byłeś, widziałeś czy znasz sprawę jedynie z demotów, ew. szyderczych obrazków z google grafika?

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Co do naszej rzekomo świetnej historii - tu również potrafimy uprawiać jedynie narodowy onanizm, celebrować klęski, wydarzenia, zabory i bawić się w wieczną martyrologię.
Jak daleko siegasz wstecz? 50 lat? A co z celebracja zwycieztw i sukcesow? Chocby ta ostatnio - bitwa pod Grunwaldem.
sram na tą zakałę europy zwaną polską i ten psi naród debili, chamów i ciemnoty katolickiej.
No tak, wyzej wspomniani sasiedzi zza Odry to maja czym sie pochwalic, wkoncu podbili znaczna czesc Europy i doprowadzili do smierci milionow ludzi. Zakala Europy Polska, moze im pozazdroscic.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

#17 2010-08-12, 15:51(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 15:56)
śmiem twierdzić że na przyjęciu chrztu w 966 wyszliśmy chujowo

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
klkmlkm

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Kurwa, to jest jakiś absurd.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry