Plac przed pałacem prezydenckim 24216 105

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 11.08.2010 roku

Wyświetleń 24216

Odpowiedzi 105

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: Thoro link=topic=11105.msg106976#msg106976#msg106976#msg106976 date=1281609468
Mówiłem od początku, że należy te ścierwo zagazować i wynieść siłą a nie kurwa dyskutować z podludźmi.

Prposuje. :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Plac przed pałacem prezydenckim
#21 2010-08-12, 16:19(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 16:36)
Cytat: sauron link=topic=11105.msg107007#msg107007#msg107007#msg107007 date=1281621116
śmiem twierdzić że na przyjęciu chrztu w 966 wyszliśmy chujowo

Wręcz przeciwnie. Stajemy się skansenem, monolitem średniowiecza i warcholstwa. Zieloną wyspą idiotów, ciemnoty i nieokrzesanych chamów, dla których oknem na świat jest telewizja "Polsat". Od teraz, do naszego narodowego dobra składającego się z disco polo i wszechobecnych, kultowych psich gówien dołączyć możemy również krzyż będący symbolem upadku ludzkiego rozumu a wiktorią ociemnienia i zwierzęcych instynktów.

No tak, wyzej wspomniani sasiedzi zza Odry to maja czym sie pochwalic, wkoncu podbili znaczna czesc Europy i doprowadzili do smierci milionow ludzi. Zakala Europy Polska, moze im pozazdroscic.

Czy dla ciebie cały świat to jedynie polska kloaka i nieimienni "sasiedzi zza Odry"? A może jesteś kolejnym, dla którego synonim "bogactwa" to jedynie niemcy i ameryka na które należy patrzyć nieco pogardliwie ale w głębi siebie z zazdrością? Przykro mi, ale świat idzie naprzód i w prawie żadnym innym normalnym kraju przeciętny, pracujący obywatel nie musi brać kredytu, aby kupić pierdoloną pralkę robiąc z tego wydażenie roku. Niemcy zarówno przed jak i po wojnie potrafili podnieść się z wielkiego kryzysu i zbudować kraj na nowo, w obydwu przypadkach stając się jedną z największych potęg na świecie. Co zrobiła polska? Możemy tu sobie mówić o komunie ale do cholery komuny nie ma od 20 lat a pierdolone warcholstwo, debilizm i ludzka ciemnota święci właśnie triumfy pod pałacem prezydenckim. Naszym największym osiągnięciem jest wynalezienie papieża "najwybitniejszego polaka". Tu już nie chodzi nawet o rozwój gospodarczy a zwykłą ludzką kulturę, mentalność i poziom naszego społeczeństwa. I owszem, zakała europy polska może im pozazdrościć bo obecnie żyją na poziomie i w dobrobycie, który przy odrobinie szczęścia osiągniemy może za 50 lat. Zamiast się onanizować proponuje spojrzeć prawdzie w oczy i zaakceptować, że jesteśmy narodem chamów i warchołów co niejednokrotnie pokazywało już nie tyle co życie codzienne a nawet historia.

sauron
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=11105.msg107015#msg107015#msg107015#msg107015 date=1281622777
...Wręcz przeciwnie...

przeciwnie? myślisz że da się na tym zarobić?  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A po co coś z tym robić? Ociemniałe polaczki biedaczki mają w genach pewnego rodzaju fetysz, dlań przyjemnością jest być zakałą/pośmiewiskiem chrystusem narodów.

Korzystając z okazji pozwolę coś sobie zacytować:

1. KOŚCIÓŁ KATOLICKI od wieków był złem dla tego kraju  - manipuluje społeczeństwem i sprawia, że jesteśmy na świecie pośmiewiskiem. Niechaj przykładem będzie sprawa krzyża pod pałacem, który stał się nie tylko miejscem wizyt turystów chcących zobaczyć średniowiecze i warcholstwo, ten krzyż jest także pokazywany przez zachodnie telewizje jako zdjęcia z trzeciego świata.
   2. PAŃSTWO POLSKIE służyło kościołowi katolickiemu zawsze na kolanach, co obecnie się na nas mści. Sekretarz kancelarii i wiceprezydent Warszawy podczas uroczystości Państwowej odsłonięcia tablicy czynią znak krzyża (żegnając się) jako urzędnicy na służbie. Pora z tym skończyć.

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Polska nie była inna. Ba! Skoro tak bardzo chcesz zaglądać wstecz, proszę bardzo. Cofnijmy się o tysiąc lat. Kulturalne podejście do zarabiania pieniędzy - niewolnictwo. Później - kary w postaci wybijania zębów, ćwiartowania, wyrywania języków, wydłubywania oczu. Tak można opowiadać w nieskończoność.
Jestesmy gorsi od swietej inkwizycji, oO .
Niemcy zarówno przed jak i po wojnie potrafili podnieść się z wielkiego kryzysu i zbudować kraj na nowo, w obydwu przypadkach stając się jedną z największych potęg na świecie. Co zrobiła polska? Możemy tu sobie mówić o komunie ale do cholery komuny nie ma od 20 lat a pierdolone warcholstwo, debilizm i ludzka ciemnota święci właśnie triumfy pod pałacem prezydenckim.
Tak, tego mozna sie wstydzic, ale czy to powod zeby nienawidziec swojego kraju? O tym mowie - o czasach w jakich zyjemy (czyz kiedys Polska nie byla potega na skale Europejska?).

Rozumiem, ze mozna nie tolerowac chocby kosciola, ale jesli odwracasz sie dupa do calego kraju, mowiac 'wstydze sie ze sie tu urodzilem', to moze faktycznie lepiej pakuj sie i dowidzenia Polsko witaj Wielka Brytanio. Odpisalem w tym temacie, bo mnie irytowalo, razilo w oczy, ze ktos napisal 'wstydze sie, ze jestem polakiem'. Po zolnierzu sie tego nie spodziewalem. spocznij

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#25 2010-08-12, 16:58(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 17:03)
(czyz kiedys Polska nie byla potega na skale Europejska?).

I po raz kolejny: co z tego wynikło? Odnosząc się do słów Kyromana, jak to możliwe że naród z taką historią figuruje dziś jako podwładny woli kościoła, legowisko debili i prymitywów? I owszem, nienawidzę go. Nienawidzę za brak uprzejmości, chamstwo, zawiść, zazdrość, ociemnienie, wszechobecną wrogość wobec innych, za fanatyczny katolicyzm, za stosy syfu i psich gówien walających się po ulicy, za "księży dobrodziejów", którym pomyliły się epoki i za pierdolone społeczne przyzwolenie na to całe gówno które jest dookoła. Zmagam się z tym na co dzień dosłownie na każdym kroku, słucham śmierdzących zjebów w autobusach, patrze jak debile w niemieckich autach z odzysku parkują na miejscach dla inwalidów, na trawnikach czy nieuważnie zajmując 2 miejsca na raz, obserwuje jak debile wyprowadzają swoje agresywne kundle srające do piaskownicy, czy prosto na chodnik i nikt nie uważa to za naganne, patrze na gromady drobnych pijaczków, na katolików którzy gotów są cię uderzyć za jakie kolwiek krytyczne zdanie na temat kościoła, złodziejaszków, którzy czują się królami życia gdy przypierdolą kasjerkę na 50 groszy, drobnych kombinatorów, agresywnych kretynów od których dostaniesz wpierdol za kolor butów, na ludzi dla których polak to koniecznie katolik, dla tych dla których nie katolik=odmieniec, zwierze, lawiruje na przejściach dla pieszych czy to rowerem uważając na skursywynków, którym się chyba wydaje że świat istnieje tylko po to aby zapierdalać po nim starym wolkswagenem nie zważając na wszystko. Właśnie za to nienawidzę tego kraju i za to będę nim gardził, wyśmiewał i pomiatał do końca swych dni bez względu na to gdzie mi przyjdzie żyć (oby jak najdalej).

to moze faktycznie lepiej pakuj sie i dowidzenia Polsko witaj Wielka Brytanio.

A ktoś w ogóle wspomniał o anglii? Są zdecydowanie lepsze, bardziej urokliwe i atrakcyjne miejsca na świecie niż polska, anglia, niemcy, ameryka. I bez obaw, wypieprzam stąd na pierwszy gwizdek.

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Wspomniales, ze niemcy potrafili sie podniesc po obu wojnach, zreszta wojnach, ktore sami sprowokowali - chwala im za to. A Polska? Po 123-letnim zaborze? Banda chamow, prostakow, cynikow, posiadaczy obsrywaczy trawnikow potrafila sie zebrac i odzyskac niepodleglosc.
Figurujemy jako podwlani kosciola, ale czy historia nie zna juz takich przypadkow? I to wsrod ow wielkich poteg jak Anglia, Niemcy - jeden gosc rzucil haslo 'swieta wojna' i sie zaczelo. Skoro takie potegi miewaly chwile slabosci, to czy taki badziew jak Polska nie moze ich miec?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
gdgdf

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A Polska? Po 123-letnim zaborze? Banda chamow, prostakow, cynikow, posiadaczy obsrywaczy trawnikow potrafila sie zebrac i odzyskac niepodleglosc.

Po raz kolejny: jakie korzyści odnosimy z tego obecnie? Czy wszystkie te lata poprzedniej rzeczpospolitej, poświęcenie tych ludzi ma jaki kolwiek wpływ na sferę życia codziennego w obecnych czasach? Czy uważasz, że to wszystko tylko po to, aby grupa jakichś idiotów mogła sobie urządzać cyrk pod siedzibą prezydenta łamiąc przy tym prawo, konstytucje i wszelkie normy obyczajowe jakie można sobie wyobrazić?

Skoro takie potegi miewaly chwile slabosci, to czy taki badziew jak Polska nie moze ich miec?

My te chwile słabości mamy zdaje się odkąd na terenach polski katolicyzm jako taki zaczął w ogóle funkcjonować. Proszę Cię, przestań już z tymi przykładami z przed setek lat bo to nawet nie jest zabawne. Mówisz coś o świętych wojnach i "chwilach słabości", które właśnie miały miejsce w czasach ogólnoświatowej ciemnoty - ale to minęło bezpowrotnie. Dziś nie do pomyślenia jest, aby w jakim kolwiek cywilizowanym kraju kościół miał coś do powiedzenia w sprawach funkcjonowania państwa, nie do pomyślenia jest aby banda warcholskich fanatyków terroryzowała całe społeczeństwo za cichym przyzwoleniem rządu. W normalnym kraju nikt się nie liczy ze zdaniem prawiczków w sukienkach bo po prostu na tle inteligentnych, wykształconych ludzi mają oni na ogół gówno do powiedzenia i zwyczajnie nie mają prawa odzywać się nie proszeni jak o ma nagminnie miejsce u nas. Wzbudzaliby jedynie politowanie i śmiech. Czy przykładowo straż pożarna jako instytucja wypowiada się na temat metody in vitro? Nie, ponieważ się na tym nie znają ergo nie leży to w zakresie ich kompetencji! Dlaczego kościół uznaje się za nieomylny autorytet w każdej kwestii życia codziennego? Czy ktoś tych idiotów w ogóle pyta o zdanie? Dlaczego muszą się wszędzie wciskać ze swoim umoralnianiem? Skoro są tak kurwa wszechwiedzący to może zamiast klękać do miecza niech już oficjalnie przejmą władzę w tym śmiesznym kraju bo widocznie oni mają złoty środek na wszystko!

W normalnym kraju kościół jest sprowadzony do ram tradycji, ciekawostki turystycznej, czy nawet usługi. Ktoś, nawet jeśli wierzący traktuje to często wyłącznie na sposób humanistyczny, bądź jako element tradycji. Ludzie mają dystans i nikt nie postrzega facetów w sukienkach jak jakichś kurwa mędrców z kosmosu. A co w polsce? W kloace ludzie nadal są gotów zginąć za krzyż co pokazuje obecny stan rzeczy.

Polska nie moze ich miec?

W roku 2010 XXI wieku, w nieustannie rozwijającym się świecie pod każdym względem, będąc członkiem wielu organizacji zrzeszających narody cywilizowane nie powinna a wręcz nie może ich mieć, gdyż jest to wstyd i hańba.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#29 2010-08-12, 17:35(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 17:45)
WSTYDZĘ SIĘ, ŻE JESTEM POLAKIEM.
A wyjechać nie jest aż tak łatwo. Mam się wynieść? Jak? Z niewystarczającą znajomością języka, przez którą nie mógłbym nawet dorwać pracy na zmywaku? A co z pieniędzmi? Jako młodego Polaka-Robaka nie stać mnie nawet na bilet lotniczy, a co dopiero na opłacenie jakiegoś zakwaterowania na miejscu. Z czego miałbym też żyć? Starzy nie pomogą, bo nawet jeśli ojciec by dał mi całą swoją wypłatę, to i tak na miejscu byłoby z tego kilka funtów. Bo przecież bezrobotny i bezdomny siedemnastolatek sam się nie utrzyma, gdyby chciał jeszcze skończyć edukację. No, może kosztem nieprzespanych nocy. Za to gdybym się urodził, to cóż, z chęcią bym tam pobył. Ewentualnie w takim przypadku wyruszyłbym kiedyś z pieniędzmi do Polski i rozwinął jakiś interes wykorzystując tanią siłę roboczą w kraju robaków.

Inną sprawą jest sama wizja wyjazdu. To nie jest żadne rozwiązanie, co to w ogóle kurwa za logika, aby ludzie musieli uciekać z ojczystego kraju aby móc żyć normalnie?! Czy ja wyglądam jak jakiś pierdolony czeczeński uchodźca, co musi spieprzać bo inaczej jakiś szuszwol zarżnie go bagnetem? Jaki kolwiek wyjazd, emigracja powinien być ewentualnością, perspektywą i możliwością naszego wolnego wyboru a nie podstawowym warunkiem aby móc żyć godnie za godziwe pieniądze, będąc traktowanym z szacunkiem a nie jak parobek szlachcica i z odrobiną kultury i życzliwości w życiu codziennym.

https://www.youtube.com/watch?v=iX9j8JoSI8s

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja sobie żyję w najładniejszej części dość sympatycznego miasta i albo tu zostanę, albo wyjadę do Francji/Włoch.
Ucieknę od szuszwolstwa.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ja sobie żyję w najładniejszej (bo najbliżej jeziorka) części dość mało znanej acz sympatycznej wioski i na pewno tu zostanę. Nie utożsamiam się z jakimiś wieśniakami, co siedzą w warszawie i walczą o to coś, o co oni tam teraz walczą - już się w tym pogubiłem - i dzięki temu nie wstyd mi, że jestem polakiem. Mi tu jest dobrze, wręcz doskonale.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Japierdole :lol:
Nie myślałem, że temat o głupich refkach może się tak rozwinąć :D . Offtop totalny :lol:

Dzięki za odpowiedzi. Już niedługo world będzie gotowy :) .
Spoiler
USTAWKA 2 - coming soon... :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Thoro polecam książkę "Przenajświętsza Rzeczpospolita" J. Piekary, idealny obraz kloaki za kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Miejscami trochę przerysowany, ale dosadny i idealnie pokazujący co się dzieje w państwie kontrolowanym przez kościół.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nmnhm

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
ja zacytuje słowa pewnej piosenki:

"Dlaczego żyję w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w chuja"

oraz jeszcze innej:

"Taki mamy kraj jaki potrafimy zrobić"

A tak ogólnie, to przestańcie się podniecać bandą debili od jakiegoś krzyża. Tak jak to powiedział Piochu w innym topicu:

"My w kp mamy ten cały krzyż w dupie" (trochę przekręciłem, ale taka była główna myśl.

Więc wy też go miejcie w dupie i żyjcie jak ludzie zamiast narzekać i robić forumowe ustawki. Marnujecie czas, energię i jeszcze się denerwujecie :)

Popisuje się ciągle menda jedna...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kjkjh

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ja tam mam wyjebane na Warszawkę i całe jej buractwo jak stąd do trasy Małaszewice-Terespol-Zamość. Nie przyznaję się do tego szamba jako stolicy i głęboko w dupie mam ten ich jebany krucyfiks nadający się jedynie do podpalenia i ganiania nim murzynów.
Obeszło mnie jedynie prowo kręcące się wokół tego. :lol:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
forumowe ustawki
Kontynuacja mojego moda (link w sygnaturze). Mod robiony dla beki, a nie z jakichś przekonań religijnych i politycznych.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry