Plac przed pałacem prezydenckim 24192 105

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 11.08.2010 roku

Wyświetleń 24192

Odpowiedzi 105

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rowerowe masy krytyczne
?

to zależy od środowiska. na niektórych wycieczkach w góry większość mijanych ludzi mówiła "cześć".
w UK pewnie też często mówią "cześć" :D

sauron
  • Gość
Cytat: Propadien link=topic=11105.msg107270#msg107270#msg107270#msg107270 date=1281802715
?

http://www.masakrytyczna.krakoff.info/

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W ogóle ludzie z gór jacyś tacy fajniejsi, chyba, że ja na samych fajnych trafiam.

Kyro z tego co pamiętam w UK jest chyba największy odsetek ludzi z doświadczeniami w... przygodnym seksie, korzystaj z życia :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Plac przed pałacem prezydenckim
#103 2010-08-14, 19:28(Ostatnia zmiana: 2010-08-14, 20:04)
Cytat: shergar link=topic=11105.msg107275#msg107275#msg107275#msg107275 date=1281806439
W ogóle ludzie z gór jacyś tacy fajniejsi, chyba, że ja na samych fajnych trafiam.

Kyro z tego co pamiętam w UK jest chyba największy odsetek ludzi z doświadczeniami w... przygodnym seksie, korzystaj z życia :D

to nie tyle ludzie z gór ale ci co łażą po szlakach mają swój "kodeks"
przygodny seks prowadzi do odpadania różnych części ciała  :lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kazz, ale ja lubię kyra, nie chciałbym żeby mi coś odpadło :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Plac przed pałacem prezydenckim
#105 2010-09-02, 15:02(Ostatnia zmiana: 2010-09-02, 15:04)
Nie zgadzam się z zarzutami, że mieszkamy w kraju ciemnoty, nieporadności, zakłamania i całej tej litanii, której nie chce mi się wymieniać. Życie też mnie nigdy nie rozpieszczało, ale zamiast narzekać i manifestować swoją niedolę, zakasałem rękawy i wziąłem się do roboty.[...]

Po co się tak męczyć i w imię jakiej sztuki, poza rzecz jasna sztuką przetrwania i wegetacji? Chce żyć normalnie, tak by mi wystarczało na zwykle przyjemności a kupno nowego monitora, rzecz jasna na raty nie stanowiło wydarzenia roku. Nie widzi mi się sranie w pampers w stonce bo "życie nie rozpieszcza nikogo". Dziś po raz kolejny dorosła osoba, bez ogródek nie tyle co uświadomiła co wręcz NAKAZAŁA mi uczyć się języka i stąd wypierdalać na zawsze. Wariat! Przecież nie żyjemy w kraju ciemnoty, nieporadności i zakłamania. Kto by tam narzekał na życie w Nowej Polsce?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry