Tarcza 99861 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 99861

Odpowiedzi 389

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dorzuciłbym jeszcze 100 - metrowego jezusa

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A kogo obchodzi reszta ofiar? Marszałkowie, genarałowie? Żydy i złodzieje. No, tylko o biskupach można jeszcze wspomnieć bo byli dziećmi Boga. Najważniejsi są państwo Kaczyńscy, przecież byli mili i ciepli, każdy powinien uszanować ich zasługi. Co wy na to żeby wysłać petycję do Watykanu o ich beatyfikację? Ja myślę że Lech Kaczyński był Jezusem nowego tysiąclecia, który zszedł na Ziemię i wybrał nas, Polaków na jego lud. Jego śmierć to sprawka Rosjanów i szatana, ma ona sprawić abyśmy go znienawidzili i zabili ich wszystkich z pomocą świętego Krzyża. Zwyciężmy zło dobrem, bracia! Wyrżnijmy cały ten plugawy lud w imię miłosiernego Boga.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Z całym szacunkiem, ale banowanie użytkownika za odmienny pogląd nie jest zagraniem przyzwoitym. Szczególnie na forum poświęconym moddingowi ;). No chyba, że został złamany regulamin.

Chociaż w sumie to widzę, że ten cały temat jest złamaniem regulaminu, bo mimo wszystko to offtopic.

ja tu podam tylko numery:
3.1
6.1
16.1

Pozdrawiam :)

Popisuje się ciągle menda jedna...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
POWIESIMY CIĘ NA KRZYŻU, ŻYDZIE! MASZ CZELNOŚĆ ZWRACAĆ UWAGĘ NAM, CHRZEŚCIJANOM? UKRZYŻUJEMY CIĘ GNOJU PRZED PAŁACEM.
ŚMIERĆ NIEWIERNYM W IMIĘ MIŁOSIERNEGO BOGA

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Popieram Cię Vierzba.

Jeśli znowu ZOMO będzie chciało skraść krzyż im. Lecha Kaczyńskiego to zasłonie go swoim ciałem, będę dla niego tarczą fizyczną i duchową.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
teraz się zastanawiam czy to ironia, czy też nie...

Chyba ironia, sądząc bo wytłuszczonym słowie ;)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ironia jest godna masonów z TVN-u! Twe plugawe słowa tną nasze pełne miłosierdzia serca! Jedynym sposobem na zatamowanie krwi jest zniszczenie zła w zarodku! Zostałeś już zgłoszony do moderacji, ban cię nie ominie żydzie.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Tarcza
#27 2010-08-05, 16:05(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 16:07)
https://www.youtube.com/watch?v=zAGwE9xoZFY

4;50
Wzruszające przemówienie 78 letniego pana Stanisława, który przyjechał ze Lwowa i walczył w Powstaniu Warszawskim. Jego rodzice zostali wywiezieni przez Rosjan w 1940r. i zabici, kilka jego wspaniałych słów;
"Popatrzcie naród, taki wierny, naszemu prezydentowi"
"Księża wycofajcie się"

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Fartuess link=topic=10990.msg105801#msg105801#msg105801#msg105801 date=1281015944
teraz się zastanawiam czy to ironia, czy też nie...

Chyba ironia, sądząc bo wytłuszczonym słowie ;)

Jak śmiesz, nie jesteś katolikiem?

IRONIA? ŚMIESZ RZEC, ŻE NASZ PROTEST PRZECIW ZDJĘCIU PRZENAJŚWIĘTSZEGO KRZYŻA TO IRONIA?
Sk***nie! Takich jak ty Lech Kaczyński chciał usunąć z granic naszej Ojczyzny!
Pluję ci w twarz, dziecię szatana!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Tarcza
#29 2010-08-05, 16:14(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 16:16)
Nie byłbym taki pewien, co jeżeli moderatorzy także biorą udział w żydomasońskim spisku? Ruscy do spółki z niemcami na pewno kupili już wszystkich adminów i moderatorów (poza Darkiem, jedynym prawdziwym polakiem wśród adminów) tak samo jak kupili Thora. Postżydokomuna próbuje wdziera się wszędzie, jest jak zaraza, jak wszechogarniająca ciemność i zło. Jedyny symbol mogący stłamsić tą nienawistną i podstępną Izraelską sitwę to krzyż, którzy ci zakłamani postżydomasonokomunistyczni zdracjy próbują usunąć, aby nic nie mogło im przeszkodzić w podbiciu jedynego prawdziwego katolickiego kraju - POLSKI! RODACY I FORUMOWICZE, BROŃCIE PAMIĘCI OFIAR ZBRODNI SMOLEŃSKIEJ, BROŃCIE KRZYŻA, JEDYNEGO WIEKUISTEGO SYMBOLU POLSKIEGO NARODU, KTÓRY TERAZ MA ZOSTAĆ USUNIĘTY PRZEZ RUSKIE LOBBY! NIE DOPUŚĆCIE DO TEJ TRAGEDII! NIECH ŻYJE JEDYNY, WIELKI WÓDZ NARODU - LECH KACZYŃSKI!!!

NA CZEŚĆ WODZA UŁOŻYŁEM MAŁY WIERSZYK:

Pędzi pociąg historii,
błyska stulecie-semafor.
Rzeczpospolitej nie trzeba glorii,
nie trzeba szumnych metafor.

Potrzebny jest Maszynista,
którym jest On:
katolik, wódz, reformista -
Leszek - słowo jak dzwon!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kazzbeer link=topic=10990.msg105807#msg105807#msg105807#msg105807 date=1281017648
Pędzi pociąg historii,
błyska stulecie-semafor.
Rzeczpospolitej nie trzeba glorii,
nie trzeba szumnych metafor.

Potrzebny jest Maszynista,
którym jest On:
katolik, wódz, reformista -
Leszek - słowo jak dzwon!

Powiem szczerze.. wzruszyłeś mnie tym wierszem, bardzo mnie poruszył  :O

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Prawdziwi patrioci na tym forum... Czyli, społeczenstwo jeszcze całkiem nie upadło ;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Syjonistyczne aparatczyki jak zwykle najdalej od prawdy! To co się dzieje to zaledwie czubek kszyrza smoleńskiego! nieświadomi niczego głupcy nie wiecie, nie wiecie, jak tusk z komoroskim handlują ten kraj w kantynie! śmieją się z was, śmieją i mnie wciągeli! żydorosyjski spisek głosi jakobym był ateistą, zwierzęciem PRZECIWNIKIEM ŚWIĘTEGO POLSKIEGO KRZYŻA NARODOWEGO. wszystko to bzdurą jest!!! tylkko się rozejrzyjcie, rozejrzyjcie sie jak was putinoskie psy okradajom! próbowali ukraść nawet KRZYŻ a wy wierzycie, wierzycie!!! JEDYNIE MODLITWA I INTRONIZACJA JEZUSA KRÓLA POLSKI UCHRONI KRAJ PRZED ZAGŁADĄ!!! LECH KACZYŃSKI MA MARSZAŁKA!

BOŻE MARYJO COŚ POLSKĘ UCHOWAŁA ZLITUJ SIĘ NAD NAMI, OCAL NASZ KRAJ OD OGNIA PIEKIENEGO, OD ZŁA WSZELAKIEGO, GNIEWU Z NIEBIOS BOGA JEDYNEGO UKOCHANEGO, MIŁOSIERNEGO. MATKO BOSKO TYŚ ZAWSZE DZIEWICO OCAL KRZYŻ POLSKI ZANIM PRZYJDZIE KOMOROWSKI! BEZ KRZYŻA TO JUŻ NIC NIE BĘDZIE, NIC NIE BĘDZIE.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Co do pana Stanisława - po jego zachowaniu widać, iż jest to prawdziwy patriota. Jednakże w tych czasach nawet najbardziej zawziętych katolików i prawdziwych Polaków udawać mogą plugawe psy z WSI. W tajnych żydowskich labolatoriach  ruscy kolaboranci zmieniają im uszy i nos z kaprawych żydowskich na te wykradzione zabitym członkom AK. W ten sposób infiltrują POLSKIE szeregi i prowokują, szczują oraz donoszą. Nikt nie może się czuć bezpieczny w tych czasach. Miejmy nadzieje, iż pan Stanisław naprawdę jest Polakiem, i chce dla naszej przenajświętszej ojczyzny jak najlepiej. Pomódlmy się za niego:

Boże! coś Polskę przez tak liczne wieki
Otaczał blaskiem potęgi i chwały,
I tarczą Twojej wszechmocnej opieki
Od nieszczęść, które przygnębić ją miały.

Przed Twe ołtarze zanosim błaganie:
Ojczyznę, wolną pobłogosław Panie

Boże! coś Polskę przez tak liczne wieki
Okrytą blaskiem potęgi i chwały,
Nagle spod swojej usunął opieki
I wzniósł te ludy, co jej służyć miały.

Ojczyznę, wolną pobłogosław Panie.

Tyś, co ją potem, tknięty jej upadkiem,
Wspierał walczącą za najświętszą sprawę
I chcąc świat cały mieć jej męstwa świadkiem,
wśród samych nieszczęść pomnożył jej sławę.

Niedawnoś zabrał wolność z polskiej ziemi
A łez, krwi naszej popłyneły rzeki;
Jakże to okropnie to być musi z temi,
Którym Ty wolność odbierzesz na wieki.

Jedno twe słowo, wielki gromów Panie!
W chwili nas z prochów wskrzesić będzie zdolne,
Gdy znów zasłużym na Twe ukaranie,
Obróć nas w prochy, ale w prochy wolne!

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Tarcza
#35 2010-08-05, 16:46(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 16:48)
Panie! Przebacz niewiernym - oni nie wiedzą co czynią :(

Edit: Amen. Jednoczę się we wspólnej modlitwie bracia i siostry -(Buła).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ZACHĘCAM DO WSPÓLNEJ MODLITWY TO JEST JEDYNY RATUNEK DLA POLSKI!!!

SirWilliam

SirWilliam

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=10990.msg105797#msg105797#msg105797#msg105797 date=1281015045
POWIESIMY CIĘ NA KRZYŻU, ŻYDZIE! MASZ CZELNOŚĆ ZWRACAĆ UWAGĘ NAM, CHRZEŚCIJANOM? UKRZYŻUJEMY CIĘ GNOJU PRZED PAŁACEM.
ŚMIERĆ NIEWIERNYM W IMIĘ MIŁOSIERNEGO BOGA

Jakim jesteś Chrześcijaninem? Gdzie podziała się prawdziwie chrześcijańska powściągliwość i pokora? Dlaczego w jednym zdaniu jesteś gotowy wydłubać oczy człowiekowi do którego mówisz, a za chwilkę powołujesz się na miłosierdzie Jezusa Chrystusa?
Krzyż jako symbol od dawna używany był jako pretekst do walki; podobnie jest z innymi znakami, które odwołują się do głębokich, ludzkich uczuć. Czy będzie to Krzyż, czy będzie to trupia czacha ze skrzyżowanymi kościami piszczelowymi pod brodą... jednak nie o tym chciałem tutaj pisać.
Rozumiem, że trudno jest spojrzeć na tą sytuację chłodno, a jeszcze trudniej jest powstrzymać gotującą się krew, która kipi, ale czy to dlatego nie jesteśmy ludźmi, żeby radzić sobie z takimi sytuacjami? Emocje, hormony i wszelkie procesy, które doskonale znane są także zwierzętom tej planety znajdują się ostatecznie pod naszymi lejcami. To od nas zależy jakie ostatecznie padną słowa, czy damy porwać się chwili i upuścimy pary z gęby w mniej lub bardziej przyzwoity sposób. Zastanówcie się, proszę, co teraz dzieje się w Niebie, co myśli sobie o tych wszystkich ludziach Lech Kaczyński. Czy posługiwanie się Krzyżem niczym mieczem za czasów krucjat znalazłoby akceptację u ś.p. Prezydenta?
Chciałbym przytoczyć tutaj słowa Jezusa Chrystusa (skoro uciekamy się już tak daleko), kiedy napominał ludzi w jednym ze swoich kazań, żeby nie byli bałwochwalcami, żeby nie robili niczego na pokaz, bo "Pan, który jest w ukryciu widzi i odda Tobie". Można oddawać cześć Bogu, ofiarom tragedii bez wychodzenia do centrum miasta i rozdzierania szat w świetle jupiterów zasłaniając się najświętszymi symbolami. Nie potrzeba widowni do tego, żeby oddać cześć Lechowi Kaczyńskiemu, jego gabinetowi i wojskowym oficerom najwyższego stopnia. Należy się zastanowić czy upamiętnianie tych osób w miejscu rozgrywek politycznych, w miejscu gdzie srają gołębie, ludzie plują, przeklinają i bez jakiegokolwiek szacunku przechodzą obok (bo czymże jest Pałac Prezydencki?) czy to jest faktycznie miejsce, gdzie chcemy w chwili zadumy przywołać i rozmyślać nad sylwetkami wszystkich, którzy zginęli pod Smoleńskiem.
Nikt wszak nie zabierze nam pamięci, nikt nie odbierze nam dumy i uczuć które żywimy do konkretnych osób, czy to żyjących czy już tych "po drugiej stronie". Nikt nie chce Krzyża przerabiać na wykałaczki, nikt nie ma zamiaru wrzucić go do rzeki, spalić czy zbezcześcić w jakikolwiek inny sposób, to samo tyczy się osób, które odeszły od nas 10 kwietnia. Lech Kaczyński posiada swój sarkofag na Wawelskim Zamku w Krakowie, w miejscu, gdzie spoczywają wszyscy Polscy dostojnicy; królowie, bohaterzy narodowi, święci. Czcić pamięć jego i jego współpracowników można właśnie w tamtym miejscu.
Z samego szacunku do Krzyża, symbolu cierpienia Pańskiego i odkupienia człowieka powinien on znaleźć się w miejscu, do którego wszyscy zgodnie pałamy jednakowym szacunkiem, czyli w świątyni. W miejscu, gdzie wchodząc do środka czujesz obecność Boga, czujesz, że powinieneś zachowywać się inaczej niż w każdej innej sytuacji i miejscu. Dziedziniec Pałacu nie jest miejscem dla Krzyża; o czym wie każdy szanujący swoją religijna symbolikę chrześcijanin.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105805#msg105805#msg105805#msg105805 date=1281017125
https://www.youtube.com/watch?v=zAGwE9xoZFY

4;50
Wzruszające przemówienie 78 letniego pana Stanisława, który przyjechał ze Lwowa i walczył w Powstaniu Warszawskim. Jego rodzice zostali wywiezieni przez Rosjan w 1940r. i zabici, kilka jego wspaniałych słów;
"Popatrzcie naród, taki wierny, naszemu prezydentowi"
"Księża wycofajcie się"

Oto mądra osoba, warto słuchac takich ludzi dzięki którym  możemy życ w wolnej Polsce, należy słuchac ich mądrości, ten pan przeżył powastnie, a ty Thoro  nie przrżyłbyś tam nawet paru godzin, jedyne co tych ludzi trzymało przy życiu to wiara to czego ty nie masz, babcia opowiadała mi, że kiedy było bombardowanie jedyną obroną była modlitwa. Wiem, że teraz nie ma żadnych granic wyznaniowych, ale mógłbyś sobie darowac tej szopki i isc pisac ten spam na jakimś forum satanistyczyn lub ateistycznym.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Tarcza
#39 2010-08-05, 18:02(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 18:05)
SirWilliaimie. Lepiej skasuj posta, bo ciebie też zaleje powódź jadu i horda fanatyków. Chciałem im to napisać delikatnie i zupełnie apolitycznie, to zaraz chcieli mi wydłubać oczy. Spędziłem ponad godzinę na gg rozmawiając z nimi i nie potrafiłem im wytłumaczyć tego...

Zostałem zaszufladkowany jako żydo-mason, który nie jest prawdziwym polakiem, który nie wierzy w Boga. Mam być zabity w imię miłosiernego Boga przez jego fanatyków. Zaś jeśli mnie ich szpony nie dosięgną ma mnie ukarać sam miłosierny Bóg...

"Bóg wszakże jest miłosierny i śmierć każdemu kto nie zabija w jego imieniu!!" To zdanie to jest moja Żydo-masońska ironia dla tych którzy nie pojeli

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry