akcja "Tiry na tory" - podpisujemy się pod akcją 12859 35

O temacie

Autor emace

Zaczęty 1.07.2010 roku

Wyświetleń 12859

Odpowiedzi 35

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
widziałeś towarzyszu, że komorowski na debacie się nie pocił
Za to ostatnią przegrał z kretesem i plątał się jak guziec schwytany przez migrujące plemię czarno-żółtych murzynów

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
to, że miki się pląta wynika z tego że przy wypowiedziach zapierdala jak ak47 z tego względu że typa nagminnie samplowali puszczając jedynie fragmenty wypowiedzi wyciągnięte z kontekstu. koleś ma mudżyńskie flow i stara się jechać płynnie i równo aby nie było czego ujebać.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Thoro, a ktura akcja Cię najbardziej śmieszy ? postaram Ci się to wyklarować...

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Sama akcja mnie śmieszy, jako założenie zbierania podpisów w internecie pod jakąś durną petycją i naklejania głupich wlepek na mieście. Nie znam żadnej większej akcji typu "tiry na tory", która by odniosła jakiś większy sukces czy choćby doczekała się rzeczowej odpowiedzi i pozorów zainteresowania od samych organów do których była kierowana. To jest jakaś forma internetowego ekshibicjonizmu, która pozwala poczuć ludziom, że są świadomi i społecznie zaangażowani. Propagatorom, uczestnikom zwykle nie przeszkadza, że chuja daje a każdy ma w dupie ich postulaty, ważne że można się pobrędzlować wspólnie, wbić na wykop, grono, facebooka, uskutecznić lansik jacy to z nas wrażliwi ludzie aka wolny tybet czy w końcu naklejać jakieś durne wlepy po tramwajach. Na tM, czy ogólnie na scenie gothica też kiedyś była akcja tyle, że w formie drobnego, realnego postulatu a nie prośby do cdp aby wydawali swoje gry w pudełkach z płyty paździerzowej bo plastik jest zły dla środowiska. Nawet doczekaliśmy się reakcji a co, dwu linijkowej odpowiedzi niezgodnej z prawdą na petycje którą podpisało kilkaset osób, grup i oficjalny portal tejże gry właśnie pod patronatem cdp.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
czego tu nie rozumiesz ? wiesz jak ja odbieram "zachętę" którą na co dzień słyszę w tej pojebanej telewizji, która brzmi "idź i zagłosuj"? już tłumaczę... widziałeś towarzyszu, że komorowski na debacie się nie pocił, że Korwin ma świetną muchę, a kaczyński słodki uśmniech - teraz idź i zagłosuj na swoją S Y L W E T K Ę.

tak więc siedź w domu, obejrzyj se meczyk, a na wybory nie idź, bo gówno wiesz o polityce !

i do czego te media zachęcają tak na prawdę, ba sama władza do czego zachęca ? wiadomo, że wygra ten na kogo najwięcej poszło siana w tych wyborach... od kierowców zresztą.
Napisałem w 2 postach czemu sądzę że to jest pojebane.
Nie będę się powtarzał, tylko dlatego że zacytowałeś pierwsze zdanie z pierwszego postu a resztę olałeś.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
inne akcje:

uwolnij laptopa: http://uwolnijlaptopa.pl/
zostań w domu, nie głosuj: http://www.zostanwdomu.pl/
ocenzurowano: http://ocenzurowano.pl/
kocham, nie wychowuję: http://kochamniewychowuje.pl/

wiedziałem, że zapomnisz z czego lałeś :)  pytanie aktualne, pytam o wybraną akcję z listy, która najbardziej Cie śmieszy

Napisałem w 2 postach czemu sądzę że to jest pojebane.
Nie będę się powtarzał, tylko dlatego że zacytowałeś pierwsze zdanie z pierwszego postu a resztę olałeś.

Buła -  a do tego co zacytowałeś nie odniesiesz się ? mógłbyś ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Ty masz jakieś problemy z czytaniem? Wyraźnie napisałem, że sama idea internetowych akcji mnie śmieszy a tym bardziej napierdalanie nimi z maszyny z prośbą aby się zapoznać z każdą i podpisać, z jakimiś audycjami, ulotkami i Buk wie czym jeszcze. Śmieszą mnie:
- apele na pokazywarce, które paradoksalnie mówią że telewizja kłamie przy tym samemu narzucając jakiś pogląd vide "nie idź na wybory",
- petycje które gówno dają i nikogo nie obchodzą,
- zakładanie durnych grup na facebooku (choć z tego wynika czasami coś pożytecznego)
- spamowania list dyskusyjnych, portali społecznościowych swoimi szczytnymi ideami

Podsumowując: wszystkie Wasze akcje są tyle warte co marsze legalizacyjne czyli chuja warte. Jeśli ktoś tego nie rozumie to już jego problem, życzę miłego wpisywanie się na kolejne listy, petycje i grupy facebooka. Z pewnością uczynicie świat lepszym.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak więc siedź w domu, obejrzyj se meczyk, a na wybory nie idź, bo gówno wiesz o polityce !
Po co mam się odnosić w jakikolwiek sposób do czegoś tak posranego?

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co mam się odnosić w jakikolwiek sposób do czegoś tak posranego?

to nie było skierowane do Ciebie, ogólnie mówię. Sorry jeśli Cię uraziłem.

Na huj robić akcję i namawiać ludzi żeby olali wybory? Nie lepiej żeby kurwa minimalnie się zainteresowali i wybrali któregoś z kandydatów, chociażby jako #msgote author=Buła link=topic=10632.msg101754#msg101754 date=1278071721]Po co mam się odnosić w jakikolwiek sposób do czegoś tak posranego?

Na huj robić akcję i namawiać ludzi żeby olali wybory? Nie lepiej żeby kurwa minimalnie się zainteresowali i wybrali któregoś z kandydatów, chociażby jako mniejsze zło#msgote author=Buła link=topic=10632.msg101754#msg101754 date=1278071721]Po co mam się odnosić w jakikolwiek sposób do czegoś tak posranego?

Na huj robić akcję i namawiać ludzi żeby olali wybory? Nie lepiej żeby kurwa minimalnie się zainteresowali i wybrali któregoś z kandydatów, chociażby jako .
Czy to że jeden z drugim nie pójdą na wybory pomoże w najmniejszym stopniu poprawić sytuację w kraju? Nie.
A skoro nie stać ich nawet na jeden krzyżyk na kartce wyborczej to powinni ani słowem krytykować państwa i rządzących.

Coś czuję, że nie bedzie dyskusji. Nudzi Was ten temat chyba. Płytko kombinujesz. Zamiast krzyżyka, lepiej postawić dwa krzyżyki, albo oddac pusta kartę, bo brak informacji rowniez będzie niosła konkretną informację.... Tylko że jeszcze nie teraz, obecnie takie karty są uważane za źle wypełnione. Tak jak mowisz, można się dowiedzieć co nieco o polityce i sobie pójśc zagłosować, ma to sens. Instynktownie sobie zagłosujesz na swoje mniejsze zło.

Ja mówię o głosowaniu na "sylwetki", troche zrozumienia tego co czytasz, czy w ogole zainteresowałeś się akcją ? moge dac linka do audycji która porusza ten problem. - I TEGO PROBLEMU TYCZY SIĘ AKCJA. narzekanie jak sie nie głosowało to inna sprawa, w ogólnie jej nie poruszam. nie rozmawiamy o menelstwie

link: http://www.kontestacja.com/?p=episode&episode=129

Thoro, myślałem że w poście numer 17 lejesz z idei wymieniając wszystkie akcje pokolei

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś czuję, że nie bedzie dyskusji. Nudzi Was ten temat chyba. Płytko kombinujesz.
Tja. Nie chce mi się z Tobą gadać.
Uważaj jak chcesz, dla mnie robienie takiej akcji to bezsens, i tak prawie połowa osób olała wybory, więc na huj robić akcje i jeszcze bardziej zmniejszać frekwencje? Chyba każdy ma swój rozum i wie czy iść czy nie iść.
Nie odpisuj już nawet, bo i tak nie będę dalej dyskutował.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tja. Nie chce mi się z Tobą gadać.
Uważaj jak chcesz, dla mnie robienie takiej akcji to bezsens, i tak prawie połowa osób olała wybory, więc na huj robić akcje i jeszcze bardziej zmniejszać frekwencje? Chyba każdy ma swój rozum i wie czy iść czy nie iść.
Nie odpisuj już nawet, bo i tak nie będę dalej dyskutował.

spoko, ale ździwisz się, jak Ci oznajmię, że pujdę na wybory i zagłosuje na jednego kandydata ? Skończmy ten temat i poprzestańmy na tym, że nie zrozumiałeś intencji akcji !

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Fajny pomysł. To co kilkaset tysięcy osób (jak nie więcej) na bruk?

Druga sprawa - polska kolej. Czy ktoś z was miał do czynienia z PKP Cargo? Nie ma alternatywy w PL dla transportu samochodowego, niestety.

Tak BTW koleś z tej audycji chyba z głową w chmurach żyje. Polska kolej to jakieś 250k ludzi, we Francji większa kolej zatrudnia 10x mniej osób. Dopóki ktoś się solidnie nie zabierze za PKP to i tak nic z tego nie będzie. Niestety, tutaj bez radykalnych zmian, a więc niestety bez zwolnień nic się nie zwojuje + modernizacja taboru i samych torów kolejowych. Kto za to zapłaci? Oczywiście, że MY, bo kasa pójdzie z podatków.

Wystarczy zrobić porządne drogi + obwodnice i problem rozwiązany. Ta akcja to dla mnie zabieranie się do problemu od dupy strony.

Życzę powodzenia,
Sher.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I co? Osoby nieznające się na polityce mają głosować tylko dlatego, żebyś mógł ich opierdalać kiedy narzekają? Popierdoliło Cię do reszty?
Myślę, że się znasz na polityce. W sumie z taką retoryką byś pasował do polskiej sejmowej kloaki. Co jak co - ale ja bym dał ci i 3 głosy jak Yossarian w Paragrafie 22, bo uczciwy z ciebie chłop.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wystarczy zrobić porządne drogi + obwodnice i problem rozwiązany. Ta akcja to dla mnie zabieranie się do problemu od dupy strony.
U nas jest obwodnica w bardzo strategicznym miejscu, dzięki czemu czerpiemy niesamowite korzyści. Np. można posiedzieć na niej przy browarze rano, później z kumplami gadać do wieczora, a zazwyczaj przez cały ten czas nie ominie Cię nawet jedno auto.  :facepalm:

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=10632.msg101507#msg101507#msg101507#msg101507 date=1277988954
Tak samo jak większość petycji, które każdy adresat ma w dupie i traktuje z politowaniem. Takie pisemka to można sobie pisać do rady osiedli z prośbą o postawienie ławki czy innej zjeżdżalni. Do wyższych organów rządowych też można, ale każdy ma gdzieś wasze internetowe podpisy z "nazwiska" i epickie listy otwarte. Aż się dziwie, że taka forma aktywności społecznej się jeszcze ludziom nie znudziła. Niech więc tiry niszczą kloakę w nadziei, że w końcu doszczętnie rozjeżdżą ten padoł łez do tego stopnia, że pochłonie nas Syf.

Thoro :)  zobacz, z petycjami... no cóż, poniższa audycja radiaTOKFM, obala tą tezę:

nazwa audycji: Co wspólnego ma krzyż na Krakowskim Przedmieściu ze społeczeństwem informacyjnym
link do listy audycji: http://www.tok.fm/TOKFM/0,89191.html

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Po ulicach swojego miasta mknę, sam na sam z myślą, która przerasta mnie, widzę plakaty Koleinatorem straszące mnie, propagują akcję Tiry na Tory, a nam pozostaje to Pierdolić.

Scania, Man, Renault, Mercedes, myślisz, że Tiry to ulic kretes, czy tylko złudzenie, zresztą nieważne, ważne żeby transportować towar i dowozić odważnie.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry