istota no-life'u 62601 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62601

Odpowiedzi 212

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Oj nie marudź już :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Buła o co tu się przypierdalać? Przecież jawnie widać, że choćby tekst:

uprawia ktoś sport i rozwija się poza komputerem? nie mogę oprzeć się refleksji, że większość z was to szkolne lamuski, których jedynym słusznym zajęciem jest granie w gothica i modowanie go... frajerzy.

jest zwykłą prowokacją, lepem na muchy na jakichś typów z kosmosu od linejdża. Nie wiem kim trzeba być aby się o to spinać i brać to do siebie.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
No właśnie o tym mówię. Obydwa tematy traktowałem jako prowokację.
A tu Dziki mi wyjeżdża że on na poważnie, że go uraziłem :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#123 2010-06-09, 22:25(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:30)
Ja wyczułem jednak lekką nutę merytoryki, co tym bardziej później mnie te biografie i inne wyznania zażenowały, jak to zawsze gdy na forum robi ktoś z siebie: jebakę-hustlera, wielkiego sportowca z niebanalnymi sukcesami, biznesmena-nastoletniego przedsiębiorce czy intelektualistę-olimpijczyka. Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Afisz i lans ale z umiarem.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Thoro rada na przyszłość, daruj sobie te wszystkie pseudo oskarżenia  :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
A tu Dziki mi wyjeżdża że on na poważnie, że go uraziłem
Idź w chuj Buła, jesteś do niczego :D  Wszystko jedno, teraz temat to i tak jeden wielki syf.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Żale nr. 666?

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#127 2010-06-09, 22:35(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:36)
Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Afisz i lans ale z umiarem.

No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać :D  Tylko z tej swojej #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Afisz i lans ale z umiarem.[/quote]

No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać :D  Tylko z tej swojej wylewności#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać :D  Tylko z tej swojej  wylewu nie dostań, bo już żaden torreador nie będzie miał okazji krzyknać do byka #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać :D  Tylko z tej swojej Toroo#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać :D  Tylko z tej swojej .

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#128 2010-06-09, 22:38(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:39)
Thoro rada na przyszłość, daruj sobie te wszystkie pseudo oskarżenia facepalm.gif

Jakie znowu oskarżenia? Bo napisałem, że jako tak liczna i stara grupa nie stworzyliście nic wartego uwagi, pomijając tłumaczenia i realese'y, które są wysokiej jakości? Ale przecie to prawda. Dark, co ja Ci zrobię że jako grupa jesteście na tym forum głównym katalizatorem wszelkich przypadków ludzkich typu blood, vader, herszt czy ostatnio ten xam, których nikt tu nie zna a wydaje im się że mogą jechać z pyskiem gdzie chcą komu chcą jakby co najmniej znali się z każdym od lat i od różnych okoliczności? Później się dziwisz, że robią z Was pośmiewisko oraz nie macie zbyt dobrej opinii, może więc pora rozsądniej dobierać ludzi do współpracy?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to skoro i tak jest burdel to i ja jeszcze dosram do tematu.
Po co tak zajebisty koleś jak Ty, któremu już w wieku 15 lat dawały 16-latki w ogóle kłopocze się nie tyle pytaniami, co w ogóle tym niszowym, pełnym no-lifów forum?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#130 2010-06-09, 22:42(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:42)
Po co tak zajebisty koleś jak Ty, któremu już w wieku 15 lat dawały 16-latki w ogóle kłopocze się nie tyle pytaniami, co w ogóle tym niszowym, pełnym no-lifów forum?

Bo jest prowokacją a tak w ogóle uważaj bo i ty zaraz po ryju dostaniesz kolejną zajebistą ripostą typu:

Tylko z tej swojej 'wylewności' wylewu nie dostań, bo już żaden torreador nie będzie miał okazji krzyknać do byka 'Toroo'.

street wars :D

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

istota no-life'u
#131 2010-06-09, 22:43(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:44)
typu blood, vader, herszt

:D  :P  :facepalm:    

Herszt pobył w teamie bardzo krótko i raczej ciężko go z nim wiązać, a "vader" jest członkiem złotych wrót a nie soulfire, o bloodzie nawet nie wspomnę  :facepalm:  Panie, z czym do ludzi? :facepalm:  Niedoinformowanie i niekompetencja. W takim razie powiedz mi, która to stara grupa wydała coś niesamowitego wartego uwagi? (Nie licząc poziomek).
Poza tym mało kto wyśmiewa się z naszej grupy.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
No to skoro i tak jest burdel to i ja jeszcze dosram do tematu.

Bo wydałeś się jednym z normalniejszych, którym było warto odpowiedzieć. A gdy już postawiłeś mnie pod ścianą pytając czy to prawda, czy kłamstwo to musiałem odpowiedzieć :D  Do Ciebie nic nie mam, bo rozmowa była najzwyczajniej w świecie normalna.

Life is a Fight.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie wiem jak inni, choć pewnie podobnie, ale ja w mmo grałem z dwóch powodów: dla ludzi, z którymi fajnie spędzało się czas (kazz i jego nastoletnia krasnalka, której notorycznie zaglądał pod mini, Aver i jego Avenger z wypięta klatą, czy Bri, którą można było zwyzywać od ladacznic i porobić screeny tego co miała pod) i dla postaci, która pęczniała w oczach - choć to im dalej tym mniej mnie kręciło. W mmo pierwszy raz zagrałem chyba w 2007 jak dobrze pamiętam, w L2. Prócz kazza i avera były jeszcze z tego forum blood, trochę ork, etc. Fajnie się grało. Nigdy nie byłem na siege czy raidzie, po prostu cieszyłem się grą i wirtualnym przebywaniem z ludźmi. Później z buggerlandu przenieśliśmy się na DragonNetwork (sporo fajnych ludzi tam poznałem z całego świata), gdzie utworzyliśmy sobie klan - kurde ile  ja wtedy straciłem kasy na postaci i gold na allegro :D  Jakby to podsumować to L2 zajął mi jakieś pół roku prawie conocnej zabawy może po 1-2h, dragon to jakieś 4-5 miechów - tam miałem większą frajdę bo dzięki kupowanemu goldowi miałem niemalże wszystko - buahhh!

Z perspektywy czasu to była straszna strata czasu, rekompensowana w sumie tylko przez ludzi, z którymi się go spędzało. Polecam uzewnętrznienie znajomej (neeba), która już powoli wychodzi z tego nałogu:
http://gry.polter.pl/Czy-gry-uzalezniaja-c20895

Części by me nie musicie czekać bo jest z deka drętwa :P

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#134 2010-06-09, 22:47(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:48)
street wars :D

A co ty, nałogowy forumowiec może wiedzieć o street warsie?  :P

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Herszt pobył w teamie bardzo krótko i raczej ciężko go z nim wiązać

No nie do końca tak to działa, podobnie jak złodziej w TM, który okłamał również nas ale siłą rzeczy jest częścią historii grupy i swego czasu słusznie odbił się na reputacji.
a "vader" jest członkiem złotych wrót a nie soulfire

W takim razie zwracam honor.

o bloodzie nawet nie wspomnę

Mam Ci przypomnieć kto go świadomie sprowadził "ostatnio" na forum?

Poza tym mało kto wyśmiewa się z naszej grupy.

Obecnie nie ale w przeszłości różnie z tym bywało i dobrze wiesz czemu.

W takim razie powiedz mi, która to stara grupa wydała coś niesamowitego wartego uwagi? (Nie licząc poziomek).

Wartego uwagi niestety nic ale kroki milowe i kszta nowatorstwa była.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam Ci przypomnieć kto go świadomie sprowadził "ostatnio" na forum?
Pan komuszek Kereth, pozdrawiam

Wartego uwagi niestety nic ale kroki milowe i kszta nowatorstwa była.

Spokojnie, my swoje robimy i zrobimy.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Nie wiem jak inni, choć pewnie podobnie, ale ja w mmo grałem z dwóch powodów: dla ludzi, z którymi fajnie spędzało się czas (kazz i jego nastoletnia krasnalka, której notorycznie zaglądał pod mini, Aver i jego Avenger z wypięta klatą, czy Bri, którą można było zwyzywać od ladacznic i porobić screeny tego co miała pod) i dla postaci, która pęczniała w oczach - choć to im dalej tym mniej mnie kręciło. W mmo pierwszy raz zagrałem chyba w 2007 jak dobrze pamiętam, w L2. Prócz kazza i avera były jeszcze z tego forum blood, trochę ork, etc. Fajnie się grało. Nigdy nie byłem na siege czy raidzie, po prostu cieszyłem się grą i wirtualnym przebywaniem z ludźmi. Później z buggerlandu przenieśliśmy się na DragonNetwork (sporo fajnych ludzi tam poznałem z całego świata), gdzie utworzyliśmy sobie klan - kurde ile  ja wtedy straciłem kasy na postaci i gold na allegro :P  Jakby to podsumować to L2 zajął mi jakieś pół roku prawie conocnej zabawy może po 1-2h, dragon to jakieś 4-5 miechów - tam miałem większą frajdę bo dzięki kupowanemu goldowi miałem niemalże wszystko - buahhh!

Z perspektywy czasu to była straszna strata czasu, rekompensowana w sumie tylko przez ludzi, z którymi się go spędzało. Polecam uzewnętrznienie znajomej (neeba), która już powoli wychodzi z tego nałogu:
http://gry.polter.pl/Czy-gry-uzalezniaja-c20895

Części by me nie musicie czekać bo jest z deka drętwa :facepalm:

Shergaaaar, kiedy ja Cię widziałem :D  A więc i Ciebie L2 wciągnęło :facepalm:  Dokładnie - liczą się współgracze oraz ludzie z którymi rywalizujesz :facepalm:

Life is a Fight.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo wydałeś się jednym z normalniejszych
Ja? Spodzamościanin? Thoro, przeczytałeś to? :D
A gdy już postawiłeś mnie pod ścianą pytając czy to prawda, czy kłamstwo to musiałem odpowiedzieć sly.gif
I nie było to najmądrzejsze, co mogłeś powiedzieć :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#139 2010-06-09, 22:54(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:54)
Pan komuszek Kereth, pozdrawiam

A to ciekawe bo na gg pisałeś mi co innego. Gwoli jasności mowa o jego ostatniej wizycie, mówiłeś że "nie jest źle bo namówiłem go na robienie moda" i nie był to bynajmniej kereth.

Spokojnie, my swoje robimy i zrobimy.

Co niemniej przy tak dużym teamie z taką rotacją zaczyna być większą zwahą na ruchy niż klasyczny "grudzień 2008" w przypadku CZ.

Ja? Spodzamościanin? Thoro, przeczytałeś to? old_lol.gif

Może to ktoś z twojego miasta, ew. kloaki partnerskie?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry