istota no-life'u 62495 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62495

Odpowiedzi 212

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#100 2010-06-09, 17:02(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 17:04)
Te jak to nazywasz 'życiorysy i historie' są zgodne z tematem, więc jeśli ci nie odpowiadają to po chuja czytasz? -,-

Może i są zgodne z tematem ale na chuj te ciągłe dygresje, że to przeszłość i błędy czegośtam? Tylko winny się tłumaczy, poza tym gówno nas obchodzą wasze zwierzenia, to nie jest klub anonimowych alkoholików a temat, jak domniemam miał nakreślić socjologiczną genezę zjawiska a nie być pokojem zwierzeń dla 16 letnich nieudaczników po "przejściach".

Takie masz zajęcia w weekendy? Niektórzy nigdy nie dorosną...

Przykro mi ale argumentum ad hominem na poziomie doktora housa dla ubogich nie robi na mnie wrażenia.

Ale widzisz miszczu, ja nie boje się przyznać do błędu w przeciwieństwie do ciebie.

Do jakiego niby błędu? Tak poza tym to "miszczami" możesz sobie co najwyżej nazywać swoich gimbusowych kamratów od lineage i śmierdzących halówek.

Starasz się być 'fajniejszy' od wszystkich bo jesteś na forum od początku?

Przynajmniej jak ty nie silę się na bycie pseudo inteligentem z ciętym językiem zapożyczonym od bohatera serialu co i z resztą marnie ci wychodzi. Aha, na forum pojawiłem się długo po jego powstaniu ale skąd mogłeś o tym wiedzieć. W końcu jesteś tylko kolejnym pryszczatym anonimowym nołnejmem z przerośniętym ego, który myśli że można tu jak leci startować do wszystkich z ryjem.

I nie praw mi tu o gothicowym sfugowaniu, bo sam siedzisz w tym dłużej jak w gównie.

Tak się składa, że z gothicem mam niewiele wspólnego, marna prowokacjo z soulfire. Ciekawe jak to jest, że właśnie ta grupa zawsze jest głównym katatalizatorem dla przemądrzałych gimbusów i z dupy filozofów w klapkach kuboty.

I nie ja zacząłem jechać po ludziach.

;)

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#101 2010-06-09, 17:13(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 17:19)
16 letnich nieudaczników po "przejściach".
;)  ;)  :lol2:    

Przytaczamy zdarzenia pokazując błędy. Dzięki temu niektórzy, mający zamiar zagrać w jakieś mmo może zrozumieją, że nie ma sensu, bo jest to zwykły pożeracz czasu.

Co do SoulFire - grupa jest dobra, więc odpierdolsiępan.

Reasumując Thoro, upisałeś się dosyć sporo, lecz Twoja cięta riposta jest jednak za prosta
;)

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co do SoulFire - grupa jest dobra, więc odpierdolsiępan.

jest tak dobra że od bodajże 5 lat nie potrafią wydać nic dobrego - dobra analogia.

kończę rozmowy z marną prowokacją.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nołlajf? Prawdziwym nołlajfem jest hydraulik Wayne, mój next-door neighbour. Od rana do wieczora TV na 40" plazmie, z rzadka wyłazi do pubu, a na "good morning", jak już się na niego natknę, odpowiada uprzejmym "eee" i zamyka za sobą drzwi. Metal Mike z dołu już jest bardziej towarzyski, ba! Paradoksalnie to wyjątkowo równy gość.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

istota no-life'u
#104 2010-06-09, 20:09(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 20:10)
rzygam tym slowem juz.
Sie przyzwyczaj  :D

Poza tym, kto tu wyjeżdża z czymś?
To ty już któryś raz wyjeżdżasz do nas z oskarżeniami o nolife. Kompleksy jakieś?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
To ty już któryś raz wyjeżdżasz do nas z oskarżeniami o nolife. Kompleksy jakieś?
Jakimi oskarżeniami? Czy Ty rozumiesz idee tematu? Po prostu chciałem się dowiedzieć, jakie jest podłoże tego zjawiska, ot co.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakimi oskarżeniami?

:D  

Cytat: DzikiBen17 link=topic=10349.msg93467#msg98431 date=Apr 26 2010, 05:30 PM\'
uprawia ktoś sport i rozwija się poza komputerem? nie mogę oprzeć się refleksji, że większość z was to szkolne lamuski, których jedynym słusznym zajęciem jest granie w gothica i modowanie go... frajerzy.

Cytat: DzikiBen17 link=topic=10349.msg97704#msg98431 date=Jun 3 2010, 07:37 PM\'
Jak na górze, co sprawia badz sprawilo, <patrzu tu> ze no-lificie? </patrzu tu>

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#107 2010-06-09, 21:11(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 21:16)
odejdź :D  Czy ja odgórnie narzuciłem komukolwiek, że jest no-lifem? Nie licząc wjazdów na Vayurax nie widzę podowów, żebyś miał się spinać.

Co do sportu - tak, to była głupia intencja p***a, i jak widać w tamtym temacie, udała się.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

istota no-life'u
#108 2010-06-09, 21:17(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 21:18)
jest tak dobra że od bodajże 5 lat nie potrafią wydać nic dobrego - dobra analogia.

Nie rozumiem o co Ci chodzi, themodders, złote wrota itp. również przez te ileś lat nic nie wydało, każda grupa pracuje nad swoim projektem.  :D

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

istota no-life'u
#109 2010-06-09, 21:31(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 21:38)
odejdź :D  Czy ja odgórnie narzuciłem komukolwiek, że jest no-lifem? Nie licząc wjazdów na Vayurax nie widzę podowów, żebyś miał się spinać.

Co do sportu - tak, to była głupia intencja p***a, i jak widać w tamtym temacie, udała się.

Ajajaj. Ale wkurwę złapał.
Tak samo ty spiąłeś dupsko równo jak w ramach ostrej beki napisałem że praktykujesz nolife, bo chciałem jakoś delikatnie nakłonić panoszących się tu ludzi do porzucenia offtopu.

Jak zawsze pierdolenie o szopenie, jest beka na cały temat, a potem nagle dziki łapie pokerface-a i zaczyna traktować co niektóre zdania poważnie niczym jotpe 100%.

Tylko dzielny ogrodnik załapał, że beka dalej się toczy. A Dziki robi temat-prowo, a potem mówi że rzyga już tym słowem.

Jeśli ten temat nie miał być prowokacją, to nie wiem na co liczyłeś. Że wpadnie połowa modderuf gothica którzy robią mody ze 100godz gry i zaczną opowiadać historię swojego nolifu? To było wiadome że to sie tak skończy, więc po co w ogóle tworzyć takie tematy, brać je na poważnie i ściskać dupę.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Buła, tak się nie traktuje PRZYJACIÓŁ, nie toczy się z nich beki ;<
To co zrobiłeś nie było fajne :<

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Buła, tak się nie traktuje PRZYJACIÓŁ

Jak to nie

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jak to nie
zwyczajnie. Zawsze bekę się toczyło z nowych, a nie tak.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

istota no-life'u
#113 2010-06-09, 22:07(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:07)
Oj tam, gadanie. Ja ciągle toczę bękę z twojego metalowego penisa czy co tam masz.

A mimo to jesteśmy NAKAMA!!!!!!!111

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
a Siekacz? a zamościanin? Xardas17?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

istota no-life'u
#115 2010-06-09, 22:08(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:11)
beka z mojej BYŁEJ rurki w kutasie jest bardziej bekowna : ()

@down
bekę, śmieszną, a ta nie była aż tak śmieszna : (

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

istota no-life'u
#116 2010-06-09, 22:08(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:09)
a nie tak.

Chyba pomyliłem fora : O
To na pewno theModders?!

Noł łej, na tM toczyło się bekę ze wszystkiego jak była okazja, i zazwyczaj nikt nie spinał dupska.
Opamiętajcie się rodacy!

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

istota no-life'u
#117 2010-06-09, 22:11(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:11)
W ramach pogodzenia się, złapmy się za chuje.

mea, SWOJE!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
no chyba że swoje, weź i za twojego złap. Jakby to obrazowo powiedzieć, NI CHUJA!

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#119 2010-06-09, 22:12(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:13)
Ajajaj. Ale wkurwę złapał.

Nie, zaczął poważnie wątpić w Twoją umiejętność rozumienia postów na forum.

Jak zawsze pierdolenie o szopenie, jest beka na cały temat, a potem nagle dziki łapie pokerface-a i zaczyna traktować co niektóre zdania poważnie niczym jotpe 100%.

Ok, powiedz mi, jak definiujesz temat-prowokacje? Skąd odgórnie znasz moje założenia, a przede wszystkim, na jakiej podstawie uważasz, że próbuje wywinąć kota ogonem? Wyraźnie powiedziałem, czego oczekuje, niestety pan Buła przeinterpretuje wszystko dowolnie i - doskonale znajac mentalnosc moderow na tym forum - zacznie wypominac mi, ze moj temat mial pociagnac za soba wysyp gowniarskich biografii.

Jeśli ten temat nie miał być prowokacją, to nie wiem na co liczyłeś. Że wpadnie połowa modderuf gothica którzy robią mody ze 100godz gry i zaczną opowiadać historię swojego nolifu? To było wiadome że to sie tak skończy, więc po co w ogóle tworzyć takie tematy, brać je na poważnie i ściskać dupę.

Nie miał kurwa. Wystarczy spojrzeć na forum by domyslić się, że granica pomiędzy belką moding Gothica a offtopem jest ogromna. TheModders jest specyficzne i nieraz obecność takich tematów w offtopie nie była jednoznaczna z gówniarskim pierdoleniem 13 letnich fanów gothica. Zobacz na przykładzie, wypowiedziało się tu kilka osób, które z modingiem tej gry nie mają wspólnego zupełnie nic od dawien dawna - te potrafiły
napisać tu kilka ciekawych i merytorycznycn postów. Nie mam wplywu na to, ze temat podazyl innym torem.

0 użytkowników
Do góry