Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".
Afisz i lans ale z umiarem.
No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać

Tylko z tej swojej #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".
Afisz i lans ale z umiarem.[/quote]
No patrz. Czyli to jednak prawda. Ty o dzisiejszym a ja o ogóle panie idealny. Stoisz na uboczu, obserwujesz ludzi po czym przypierdalasz się do każdego elementu chcąc pokazać swój nielimitowanie idealny styl bycia. Odpowiadałem tylko na pytania, bo lubię odpowiadać

Tylko z tej swojej wylewności#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Tylko z tej swojej wylewu nie dostań, bo już żaden torreador nie będzie miał okazji krzyknać do byka #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Tylko z tej swojej Toroo#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98473#msg98473 date=1276115751]Zwyczajnie mam dosyć czytania tu historyjek o tym jak 15 latek wyruchał 16 latkę dygresując w międzyczasie do istoty objawień w świetle istnienia boga vide dzisiejszy bohater shoutboxa. Z natury jestem dość wylewny o czym wiecie ale nawet ja daruje sobie protokołowanie niektórych "relacji".

Tylko z tej swojej .