Facjatki 565023 1571

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 7.06.2010 roku

Wyświetleń 565023

Odpowiedzi 1571

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Rokiet fjul płynie w twoich żyłach!
Wpierdalasz szteki codziennie nie? Nie jakies tam kanapeczki czy hamburgiery

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Masa jest, teraz bajcepsy.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Cytat: Wowoz link=topic=10321.msg126816#msg126816#msg126816#msg126816 date=1293731338
Rokiet fjul płynie w twoich żyłach!
Wpierdalasz szteki codziennie nie? Nie jakies tam kanapeczki czy hamburgiery

"Po co mi życie będąc chudym!" ;d  Roket Fjul rulez! A od szteków wole dżogart z Musli :D  albo Roket Fjul

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Omljet z 10 jajek.

Gotuj gotuj kobieto, głodny jestem.

Chcę wpjerdalać

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
No to teraz zagadka :D  Ile mam lat? ;p

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
4

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Good Job :D  Nie no ale tak serio ;p

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
wyglądasz na 13-14 :D

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Dla mnie bardziej 14-16.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nieistotne. Im prędzej zrzucisz te sadło tym lepiej dla ciebie i innych :lol2:

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Spoko :D  Postaram sie ;]

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ninja w wersji oszczędnościowej
Z bratem
Nie czepiać się mojej ukochanej, PRL'owskiej czapki - nie ma wygodniejszej i cieplejszej.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Fajne butki

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nike air max

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czapka jak czapka ale chyba nie powiesz, że chodzisz w tej monowskiej szmacie i behatce z prlu na codzień :D

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Czapka zajebista, sam bym taką chciał! Przydałoby się tylko jeszcze naszyć czerwoną gwiazdę :roll:

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Na allegro są takie bodaj po 60zł - oryginalne zssr, nie żadne chińskie gówno. Polecam :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Z takimi to się pije! Props towarzyszu.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Facjatki
#138 2011-01-08, 16:23(Ostatnia zmiana: 2011-01-08, 16:25)
Czapka jak czapka ale chyba nie powiesz, że chodzisz w tej monowskiej szmacie i behatce z prlu na codzień
Tak, chodzę w tym na codzień, a nawet codzień od kilku lat, pomijając prania i czas suszenia. Ciuchy wojskowe są niesamowicie wygodne, a w kieszeniach oprócz piersiówki mieści się wszystko, co potrzebne na wszelkie wyprawy z kumplami do lasu, na łąki lub inne ogniska ("Grzaniec, pożycz scyzoryk!", albo "Grzaniec, masz sznurek?").
Tak BTW. za pazuchą z łatwością mieści się całe wiaderko jabłek, uprzednio podpierdolonych sąsiadowi :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Dracon link=topic=10321.msg129015#msg129015#msg129015#msg129015 date=1294500216
w kieszeniach oprócz piersiówki mieści się wszystko, co potrzebne na wszelkie wyprawy z kumplami do lasu, na łąki lub inne ogniska
Za to props. Ja podobnie nie rozstaję się z plecakiem i zawsze mam tam zapas żarcia i wszelakiej maści sprzętów, m. in. zestaw do naprawy dętek rowerowych.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry