SPORT 11229 36

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 26.04.2010 roku

Wyświetleń 11229

Odpowiedzi 36

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Przyjeżdżaj do mnie, ja wcale nie umiem ale lubię grać dla zwały.
Może lepiej Ty do mnie, bo nie chce mi się przez całą Polskę na Litwę jechać ze stołem do pingla

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
uprawia ktoś sport i rozwija się poza komputerem?

GARDZĘ TYM

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Toć u ciebie potop, Radomka wylała z brzegów. A dziś poniedziałek, więc w kolorze zielonego metaliku twoja rzeczka.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Toć u ciebie potop, Radomka wylała z brzegów. A dziś poniedziałek, więc w kolorze zielonego metaliku twoja rzeczka.
Zamknij się pryszczaty okularniku z wypizdówka spod Białego, gdzie po lesie małpy biegają

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
przez całą Polskę na Litwę
Dobry diss :lol:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Siłownia - chodze raz w tygodniu
Kosz - sporo w to gram
Piłka nożna - też gram, choć nie przepadam
Rower - robie długie trasy po mojej okolicy
Tenis ziemny - chodze od czasu do czasu

Ogólnie sporo sie ruszam, jak jest ciepło to wole czas wykożystać na takie właśnie zajęcia, kompa zazwyczaj włączam wieczorem gdy przyjede zmęczony itp.

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
W nożną w klubie, idzie różnie, ale trenuję długo.
W piłkę ręczną co tydzień, rekreacyjnie bardziej. Sporo frajdy z tego.
Poza tym rower, bieganie itp.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Piłka nożna - trenuje. Ręczna czasem jakies zawody szkolne czy tam sksy. Koszykówka, czasem na orliku. Ping Pong gdy jest stół to chętnie zagram. Rowerkiem jakies trasy - czemu nie. Pływanie też jest ok. A w siatkówke nie bardzo mam możliwość. Często też podciągam się na drążku i robie jakieś cwiczonka :lol:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Teraz nagle wszyscy to fajtery i sportsmeni, podczas gdy 50% z was to pryszczate ćipy w okularach. Zero szacunku kłamcom środkowy palec jak dla policji.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Teraz nagle wszyscy to fajtery i sportsmeni, podczas gdy 50% z was to pryszczate ćipy w okularach. Zero szacunku kłamcom środkowy palec jak dla policji.
Sam przecież nosisz okulary i masz parchy.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ale robię na masę i piję w plenerze, odbijam się więc od frajerskiego dna jak od trampoliny którejś nicią z pleksy jest.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ale bydlę. Ile kg?

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
biegów nienawidzę jako że po takich 800 metrach zazwyczaj dosłownie wypluwam płuca, mniejsza z tym.
radzę się za siebie wziąć :]  800 metrów to zdarza mi się na pociąg biec, właściwie bez zadychy :]

chociaż i tak pewnie wszyscy mają w dupie, podobnie jak resztę postów z tego tematu, ale coś tam napiszę

ja ogólnie ćwiczę dosyć sporo, reguralnie XMA oraz akrobatykę, dodatkowo treningi kaskaderskie(profesjonalna ekipa), dodatkowo lubię pływać, w siatkę także lubię grać, jak jest czas to także na rowerku chociaż w tym przypadku to muszę sobie nowego #msgote author=Hwep link=topic=9845.msg93472#msg93472 date=1272311261]biegów nienawidzę jako że po takich 800 metrach zazwyczaj dosłownie wypluwam płuca, mniejsza z tym.[/quote]
radzę się za siebie wziąć :]  800 metrów to zdarza mi się na pociąg biec, właściwie bez zadychy :]

chociaż i tak pewnie wszyscy mają w dupie, podobnie jak resztę postów z tego tematu, ale coś tam napiszę

ja ogólnie ćwiczę dosyć sporo, reguralnie XMA oraz akrobatykę, dodatkowo treningi kaskaderskie(profesjonalna ekipa), dodatkowo lubię pływać, w siatkę także lubię grać, jak jest czas to także na rowerku chociaż w tym przypadku to muszę sobie nowego rumaka#msgote author=Hwep link=topic=9845.msg93472#msg93472 date=1272311261]biegów nienawidzę jako że po takich 800 metrach zazwyczaj dosłownie wypluwam płuca, mniejsza z tym.[/quote]

ja ogólnie ćwiczę dosyć sporo, reguralnie XMA oraz akrobatykę, dodatkowo treningi kaskaderskie(profesjonalna ekipa), dodatkowo lubię pływać, w siatkę także lubię grać, jak jest czas to także na rowerku chociaż w tym przypadku to muszę sobie nowego  kupić, bo obecny na dobre zaprzyjaźnił się z rdzą

a czego nie lubię to chyba tylko kosza, irytuje mnie to bieganie za piłką i odbijanie jej jak jakaś małpa :]  
o jeszcze z nogą, nie powiem że nie lubię, ale znam o wiele więcej przyjemniejszych sportów, a jeszcze jak gram to potrafię komuś wykopać sprzed mordy piłkę :]  co jest właściwie odruchowe(chociaż nigdy nikogo nie trafiłem w mordę :]  )...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

SPORT
#33 2010-04-27, 11:10(Ostatnia zmiana: 2010-04-27, 11:10)
Mam wrażenie, czy Dziki sprawdza czy na forum jest więcej takich nolifów jak on :]

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Dopadłem jakiś czas temu fajną książkę z zestawami ćwiczeń o tym jak trenować by zwiększając masę, nie tracić na szybkości, a nawet ją podkręcać. Trening siłowy bez sprzętu bodajże. Nabija się tu poziomy jak w jakiej grze.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Buła link=topic=9845.msg93555#msg93555 date=Apr 27 2010, 11:10 AM\'
Mam wrażenie, czy Dziki sprawdza czy na forum jest więcej takich nolifów jak on :]
To jasne :]

Jakby ktoś chciał to mam na dysku ze 200 MB jakichś skanów "treningu domatora".

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
A ja mam książkę pt. "Czym się żywić podczas długotrwałego nolifu"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry