[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 203536 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 203536

Odpowiedzi 387

strzelec
  • Gość

strzelec
Gość

Podróżnik - Za Liniami Wroga
#180 2010-07-12, 13:26(Ostatnia zmiana: 2010-07-21, 21:52)
Dobra, już nieważne...:(

Tym razem mam problem  z zadaniem "Mafia alkoholowa".
Mianowicie od Mojszy poszedłem do Pietrowicza. Niestety, nie mogę go nawet zagadnąć, bo on mówi do mnie "Z pedałami nie piję!", i koniec.
Wiem, że to sprawka Sekova. Po prostu nie chciało mi się załatwiać dla niego tego Fallusminatora...
Więc jest jakiś środek zaradczy???  :O

strzelec
  • Gość
"theModders"...
Też mi pomoc... :[

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

To, że nikt nie odpisuje nie daje ci podstaw do obrażania się o całe forum. Jeżeli nikt nie podał odpowiedzi na pytanie, najpewniej oznacza że wpjerdoliłeś się na amen i pozostaje tylko gra od nowa bądź wczytanie gry. Na przyszłość rób parę sejwów w razie tego typu problemów, a nie zapisuj wszystkiego na jednym, jeżeli tak robiłeś.

strzelec
  • Gość
Jeżeli nikt nie odpisuje, tzn., że macie mnie w dupie Vierzba, a jeśli nawet nie potraficie mi pomóc i faktycznie "wpierdoliłem się na amen" no można chociaż napisać to w odpowiedzi! :huh:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Straszne, twoje pytanie zaginęło pod zwałami innych postów i zostało pominięte, nikt cię tu w takim razie nie lubi, cały internet cię nienawidzi, twoja egzystencja straciła swój pierwotny sens, możesz śmiało skakać z okna jak Magik.

:facepalm:

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Cytat: strzelec link=topic=9819.msg104775#msg104775#msg104775#msg104775 date=1280218530
Jeżeli nikt nie odpisuje, tzn., że macie mnie w dupie Vierzba, a jeśli nawet nie potraficie mi pomóc i faktycznie "wpierdoliłem się na amen" no można chociaż napisać to w odpowiedzi! :huh:

Wpierdoliłeś się na amen.

strzelec
  • Gość
Cytat: DuoGum link=topic=9819.msg104793#msg104793#msg104793#msg104793 date=1280228979
Wpierdoliłeś się na amen.

Dzięki, DuoGum.  :)  

No, to parę ładnych godzinek w dupę...
A tobie Vierzba trochę współczuję. Chyba spotykasz w życiu samych cymbałów i nie potrafisz znaleźć równowagi w tym, co robisz, a komputerek ci za bardzo nie służy, więc zrób mi przysługę i wyjdź na dwór. Może trochę ochłoniesz... :cool:

strzelec
  • Gość
Moja skromna opinia - http://www.wanderer.boo.pl/viewtopic.php?p=1148#1148
IMO dyskusje o lepszych modyfikacja powinny być prowadzone tylko na oficjalnych stronach danej modyfikacji! Powinno to wszystkim ułatwić pracę.  :wink:

strzelec
  • Gość

strzelec
Gość

Podróżnik - Za Liniami Wroga
#188 2010-08-03, 11:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-03, 11:23)
Hej, wydaje mi się, że utknąłem w zadaniu "Ptasia grypa".

Otóż po wypiciu antidotum Klizmoszczełkina poszedłem do Nastii, potem do Profesora i tak w dzienniku mam napisane "Profesor chce zbadać szczepionkę na grypę, jaką stworzył Klizmoszczełkin". A u niego nie mam żadnej opcji dialogowej!
I nie wiem, co robić.
Prosze o pomoc. :|

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jeśli dobrze pamiętam, to można ją kupić od Klizmoszczełkina.

strzelec
  • Gość
Dzięki, "Adanosie"  :wink:  .

zubunt

zubunt

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z qestem z zombie. Jak chcę dać Forestowi Wzmacniacz Umysłu to on mówi: Nie to nie, Łaski bez.
O co chodzi?

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Strzelec, jeśli chodzi o to, że w Podróżniku pedałem cię nazywają... cóż musiałeś się w Gadiukinowie spedalić z tym rolnikiem - pedałem i temu z tobą nie chce gadać. Może spróbój użyć na nim zwoju niepamięć? Ale gwarancji nie daje. A z tym gościem koło wody - zapytaj się tego jednego amerykańca o kosmitów, on ci doradzi jak go odciągnać. Gadasz z tym gostkiem i masz już w zasadzie wypełnioną misje. Może pisze to nadaremno, ale żeby nie było, że nie pomagamy

Z ptasiej grypy może cię wyleczyć Statua Życzeń.

strzelec
  • Gość
Cytat: Wojtexx link=topic=9819.msg110970#msg110970#msg110970#msg110970 date=1283939224
Może spróbój użyć na nim zwoju niepamięć?

W tym nie ma w modzie czegoś takiego, jak "Niepamięć" (ale na jednego przestraszonego gościa w tym obozie, gdzie były te zielone opary, musiałem przywołać kodem, bo nie mogłem inaczej!  :ayfkm:  

Cytat: Wojtexx link=topic=9819.msg110970#msg110970#msg110970#msg110970 date=1283939224
A z tym gościem koło wody - zapytaj się tego jednego amerykańca o kosmitów, on ci doradzi jak go odciągnać. Gadasz z tym gostkiem i masz już w zasadzie wypełnioną misje.

Ten Amerykaniec (Mulder) właśnie mi powiedział, żeby go odciągnąć. Ale jak? Tego już nie powiedział.
I chociaż następnego dnia można pogadać z tym gościem koło wody, to kwestia z Mulderem pozostaje niewyjaśniona, tak jakby jej wcześniej nie było... :huh:  

P.S. Dzięki za pomoc, ale niestety, nietrafiona. Poza tym skończyłem tego moda pod koniec lipca.  :lol2:

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: strzelec link=topic=9819.msg110993#msg110993#msg110993#msg110993 date=1283958017
W tym nie ma w modzie czegoś takiego, jak "Niepamięć" (ale na jednego przestraszonego gościa w tym obozie, gdzie były te zielone opary, musiałem przywołać kodem, bo nie mogłem inaczej!  :ayfkm:  

Ten Amerykaniec (Mulder) właśnie mi powiedział, żeby go odciągnąć. Ale jak? Tego już nie powiedział.
I chociaż następnego dnia można pogadać z tym gościem koło wody, to kwestia z Mulderem pozostaje niewyjaśniona, tak jakby jej wcześniej nie było... :huh:  

P.S. Dzięki za pomoc, ale niestety, nietrafiona. Poza tym skończyłem tego moda pod koniec lipca.  :lol2:

Hej, ja skończyłem tego moda 6 miesięcy temu, tagże nie pamiętam wszystkiego najlepiej, no ale jak skończyłeś to nic.

RickLon

RickLon

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie odprowadzić tego barana Okrutnego? Bo chodzę z nim po całej wsi i nic.

strzelec
  • Gość
Do Gadiukinowa?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
a nie czasem do tego zioma nieopodal grupy osób przy ulicy?

RickLon

RickLon

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale dokąd w tym Gadiukinowie? Chodze z nim i nic nie mogę z nim zrobić.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Kulubina ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry