[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 205082 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 205082

Odpowiedzi 387

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Spoiler
Jeśli chodzi ci o bazę mutantów, to w rejonie fabryki jest obniżenie terenu, kilka ognistych jaszczurów i golemy, idziesz w prawo, opuszczone miasto, potem dalej ścieżką aż do bazy.

Spoiler

Razmus

Razmus

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
yeah mod wreszcie skończony w 23h 56min :P  
Spoiler
(mod po stronie rosjan kończy się wybuchem bomby atomowej nie ?bo nie wiem czy to zakończenie gry po stronie rosjan jest jedynym zakończeniem po stronie rosjan)

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
Gdzie wypakować to spolszczenie bo mada mam tylko po rosyjsku.

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie wypakować to spolszczenie bo mada mam tylko po rosyjsku.

Masz to napisane na
Spoiler
pierwszej stronie.

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
yeah mod wreszcie skończony w 23h 56min :)  
Spoiler
(mod po stronie rosjan kończy się wybuchem bomby atomowej nie ?bo nie wiem czy to zakończenie gry po stronie rosjan jest jedynym zakończeniem po stronie rosjan)
Odpowiedź w Spoilerze
Spoiler
Dokładnie tylko tak da się skończyć grę po stronie Rosjan

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: Wojtexx link=topic=9819.msg96314#msg96314 date=May 18 2010, 11:15 AM\'
Masz to napisane na
Spoiler
pierwszej stronie.
Wiem. Tylko chodzi o to.
Wersja rosyjska działa.
Wersja polska - Wypakowałem _Work >>> Data >>> Videos do _Work >>> Data >>> Videos
Data >>> Modvdf do Data >>> Modvdf ( Jak podmienię pliki to się włącza po polsku ale jak dam nową grę to tylko pasek życia widać a reszta to ciemność. Jak nie podmienię tylko skopiuję i zostawię 2 takie same to jest po rosyjsku)
System do system - Jak wyżej.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: 0judge0\'
No k**** ile razy można powtarzać żeby nie podmieniać żadnych plików, tylko podczas instalacji spolszczenia SKASOWAĆ DOPISEK PODRÓŻNIK w ścieżce instalacji.

Ale osły dalej na siłę jadą swoim sposobami i mają ośle wyniki.  :lol:

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Wojtexx:
Spoiler
Nie da się go rozpoznać za pomocą gadania. Trzeba strzelić srebrnymi kulami do tej baby w kuchni, z tą dziwną "maską". Wtedy się zmieni w wampira.

Zrobiłem tak ale potem nie mam żadnej opcji dialogowej, co teraz. A i gdzie znajdę
Spoiler
skóre megaglizdy?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Zrobiłem tak ale potem nie mam żadnej opcji dialogowej, co teraz.

Rozwiązanie zadania.

Spoiler
Trzeba strzelać do laski co nago na rurze tańczy wieczorami. Zdaje się że Natasza się nazywa. W przypadku tego zadania nie ma opcji dialogowej, kiedy zabijesz wampira idź do Stirliztca.

A i gdzie znajdę skóre megaglizdy?

Można zedrzeć z potworów, które są na terenie
Spoiler
zakażonej strefy.

DeathRider

DeathRider

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać kod na wieprzowine bo wybiłem wszystkie dziki a mięso zjadłem xD.....

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać kod na wieprzowine bo wybiłem wszystkie dziki a mięso zjadłem xD.....
Zacznij grę od nowa, zabij dzika i weź wieprzowine z niego, potem wyrzuć ją z ekwipunku,naceluj i wpisz w konsoli kodów
Spoiler
set  ffbox (w skrócie sef]
i masz kod na mięso.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Na jakim etapie jesteś? Dziki przed paroma misjami z wieprzowiną się  chyba respawnują, ponadto w
Spoiler
skażonej strefie
jest ich trochę.

Spoiler

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam jeszcze takie pytanie coto jest ta substancja co "zwali z nóg każdego burżyna (czy jakoś tak) ale rosjanina nie tknie" i gdzie to dostać?

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
To są
Spoiler
onuce wojskowe, koło kolesia u wejścia do schronienia. Uważaj przy dialogu, żeby nie wziął cię za Amerykanina, niewiedzącego, co to są onuce  :D  .

Spoiler

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Siemka jak mogę ożywić postać bo szedłem z terminatorem do schronu 13 i on nagle znikł potem jak poszedłem na miejsce gdzie zawsze siedzi przy skałach, to teraz leży martwy... :lol:

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
O ile pamiętam Terminator miał ustawione, że leży martwy i po jakimś czasie wstaje, po podejściu do niego jest u góry pusty pasek HP, czy go nie ma? Jeśli nie ma, to pozostaje
Spoiler
b marvin b o (f8) o b 42 b

Spoiler

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpowiedź w Spoilerze
Spoiler
Dokładnie tylko tak da się skończyć grę po stronie Rosjan

Nie tylko po stronie rosyjskiej. Jak grająć po stronie amerykanów
Spoiler
każesz przetnąć zły kabelek Fledkowi, to efekt będzie ten sam.

Cytat: Qlimax link=topic=9819.msg97390#msg96321 date=May 30 2010, 07:14 PM\'
Siemka jak mogę ożywić postać bo szedłem z terminatorem do schronu 13 i on nagle znikł potem jak poszedłem na miejsce gdzie zawsze siedzi przy skałach, to teraz leży martwy... :facepalm:

Spróbój dać Terminatorowi nieśmiertelność.

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
mam problem, mam klucz do schronu nr 13,a jak idę do takiej dużej zębatki to tam nigdzie niema wejścia na klucz nigdzie w pobliżu ,a drugi problem to quest z szczepionką byłem u profesora ,ale on niema żadnej opcji dialogowej ,aha i przypomnę że ten lek który dał mi ten typek z bazy(klimkostrzelin czy jakos tak...) to go wypiłem.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
drugi problem to quest z szczepionką byłem u profesora ,ale on niema żadnej opcji dialogowej ,aha i przypomnę że ten lek który dał mi ten typek z bazy(klimkostrzelin czy jakos tak...) to go wypiłem.
Spoiler
Jeśli dobrze pamiętam, to można od niego kupić ten lek, le mogę się mylić.

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Od profesora niema jak kupić tego lekarstwa ,zabiłem go i też nie miał go przy sobie ,macie jakieś inne rady?
jak ukończyć tego questa z Ptasią Grypą ?

Edit:
Zauważyłem że mam błędy z zadaniach Terminator i Ptasia grypa

Jak idę z terminatorem do schronu nr 13 to on mówi że zła droga i idzie koło schronu i stoi i nic nie mówi a powinien powiedzieć coś że trafiłem w odpowiednie miejsce.

a co do ptasiej grypy to profesor który jest z stalkerem i towarzyszem o góry kolo domu powinien mieć opcje dialogową jak do niego idę a niema.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry