JP na 30%! 19687 73

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 19687

Odpowiedzi 73

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale prostym testem może być np. szybkość rozróżniania stron, lewa prawa,
kiedyś musiałem się chwilę zastanowić, nawet teraz jeśli ktoś mi powie skręć w prawo to muszę to zrobić "świadomie", gdzie większość osób robi to po prostu odruchowo...

ja mam o tyle łatwo, że mały palec u lewej ręki miałem kiędyś pęknięty czy tam złamany i teraz po zgięciu wydaje charakterystyczny ból więc tak to sobie rozróżniam :huh:

melkor
  • Gość

melkor
Gość

JP na 30%!
#21 2010-04-25, 21:15(Ostatnia zmiana: 2010-04-25, 21:15)
a mi po wypadku rowerowym mały palec lewej reki się skrócił (jakieś pól cm), kości się tak jakby zbliżyły do siebie  :huh:  wróć to prawa ręka

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
nie mam lewej szóstki :lol2:

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A mój ... jest lewoskrętny  :lol2:

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
A ja prawą ręką walę konia

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A mój ... jest lewoskrętny  :lol2:
I po tym rozróżniasz? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Zawsze najpierw orientuję się która to lewa nogawka i wtedy wiem, gdzie jest lewa strona xD

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A ja prawą ręką walę konia

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A osoba na gifie Thora robi face palm lewą ręką.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

JP na 30%!
#29 2010-04-26, 21:11(Ostatnia zmiana: 2010-04-26, 21:12)
Mój post tak jak poprzednie. Bardzo na temat i na zajebistym poziomie.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Mój post tak jak poprzednie. Bardzo na temat i na zajebistym poziomie.
na poziomie mojego gówna gdy wpływa do ścieku, no ale co tam :]

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
dzięki za dokonczenie myśli Zdunek.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale zajebałem :lol2:  Napisałem że Kleant był bratem Orgona, dwa razy. Co mi mogą za to zrobić?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak egzaminator będzie głupi to dostaniesz 2x tyle punktów za to zadanie. Kiedyś na kartkówce w jednym pytaniu napisałem odpowiedź tuż obok pytania, a potem jeszcze raz, ale razem z innymi odpowiedziami i dostałem punkty 2 razy  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niestety egzaminator nie będzie tak głupi jak Ty :lol2:

-Ogrodnik:
 ;]  

Mark Twain

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja napisałem dwie odpowiedzi specjalnie, a Ty nie  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: LordSmarkula link=topic=9817.msg94340#msg94340 date=May 4 2010, 11:25 AM\'
Jak egzaminator będzie głupi to dostaniesz 2x tyle punktów za to zadanie. Kiedyś na kartkówce w jednym pytaniu napisałem odpowiedź tuż obok pytania, a potem jeszcze raz, ale razem z innymi odpowiedziami i dostałem punkty 2 razy  :lol2:

chyba nie wiesz co mówisz. przykro mi ale to nie gimnazjum.

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy

Ojciec redaktor

JP na 30%!
#37 2010-05-04, 15:16(Ostatnia zmiana: 2010-05-04, 15:18)
Ale zajebałem :lol2:  Napisałem że Kleant był bratem Orgona, dwa razy. Co mi mogą za to zrobić?
Spokojnie, pewnie egzaminator nie zwróci na to uwagi ;]  Po co miał by zwracać skoro wypracowanie jest o Tartuffe a nie o Kleancie ;)

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
chyba nie wiesz co mówisz. przykro mi ale to nie gimnazjum.
zdziwiłbyś się

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Wydaje mi się że nie załapałeś. Chodzi o to że właśnie Kleant NIE był bratem Orgona, tylko jego szwagrem.

0 użytkowników
Do góry