Propozycja 10807 31

O temacie

Autor MajorZyla

Zaczęty 25.03.2010 roku

Wyświetleń 10807

Odpowiedzi 31

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
2010-03-25, 16:26(Ostatnia zmiana: 2010-04-04, 20:12)
Mam pytanie:
Czy ktoś chciał by się przyłączyć do realizacji moda który miał by na celu połączenie Gothic II NK i Wiedźmina
[zmiksować ze sobą wątki Wiedźmina i Gothic-a]?
Mod był by do Gothic II NK oczywiście. Samemu było by mi bardzo ciężko.
Ale jeśli ktoś by pomógł w realizacji to mogli byśmy zdziałać razem cuda.
Jeśli są chętni to niech napiszą w temacie.
Poczta: Major_Zyla@interia.pl
YT: ChocolateAlchemist1

Dokładnie potrzeba ludzi na stanowisko:
- [size=18]3D Artist [/size]
- 2D Artist
- [size=18]Spacer-Man (Znajomość programu Spacer) [/size]
- Skrypter
- [size=18]Animator <potrafiący robić Spelle(czary), Animacje walki itp. itd.>[/size]
- Człowiek od Fabuły i Zadań <[size=18]Znajomość:lol2: /size] Gothic 1, Gothic 2, Gothic 2 NK, Wiedźmin Saga ALBO Wiedźmin Gra>
[size=24]NAJBARDZIEJ POTRZEBNI SĄ ANIMATORZY I ARTYŚCI 3D!!![/size]
Jak by ktoś chciał się przyłączyć to wiecie co macie robić.

### - Najbardziej Potrzebni
### - Bardzo Potrzebni
### - Średnio  Potrzebni
### - Mniej Potrzebni
### - Potrzebni

Kowal z zamiłowania...

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Propozycja
#1 2010-03-25, 16:28(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 16:32)
Mam pytanie:
Czy ktoś chciał by się przyłączyć do realizacji moda który miał by na celu połączenie Gothic II NK i Wiedźmina
[zmiksować ze sobą wątki Wiedźmina i Gothic-a]?
Mod był by do Gothic II NK oczywiście. Samemu było by mi bardzo ciężko.
Ale jeśli ktoś by pomógł w realizacji to mogli byśmy zdziałać razem cuda.
Jeśli są chętni to niech napiszą mi na PW albo na pocztę.

Poczta: Major_Zyla@interia.pl
YT: ChocolateAlchemist1

1.zły dział

2.jak to sobie wyobrażasz.Ja sobie tego nie wyobrażam.to są dwie oddzielne gry/fabuły/wątki i połączenie ich wątków jest bez sensu

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
2.jak to sobie wyobrażasz

Skoro ty możesz marzyć o modach 100h to on tymbardziej :lol2:

Chmiel

Chmiel

Użytkownicy
posty93
  • Użytkownicy
Ok zrobisz ale pomyśl ile jest wątków w wiedźminie ile modeli, nowy świat efekty pomyśl i potem gadaj

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Propozycja
#4 2010-03-25, 16:34(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 16:37)
Skoro ty możesz marzyć o modach 100h to on tymbardziej :lol2:

moim zdaniem to by nie miało sensu.można by przenieść fabułę i inne pierdoły na silnik Gothica ale łączyć wątki itp. to nie ma sensu.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
moim zdaniem to by nie miało sensu.można by przenieść fabułę i inne pierdoły na silnik Gothica ale łączyć wątki itp. to nie ma sensu.
Odezwał się master...

@Topic
Jeśli to dobrze zrobisz to może cokolwiek będzie ciekawe - bardziej Gothic w świecie Wiedźmina - Bezi dostał się do świata Wiedźmaków (nie wiem jak się to nazywa, nie grałem, nie czytałem, nie oglądałem) i musi się przystosować.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Propozycja
#6 2010-03-25, 16:48(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 16:49)
Nie jest wcale potrzebny nowy świat. Można wykorzystać bohatera wiedźmina tyle że w świecie gothic. Bardzo dobry pomysł!

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Można wykorzystać bohatera wiedźmina tyle że w świecie gothic.
Mam nadzieję, że masz na myśli wymodelowanie od nowa Geralta na potrzeby gothica.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Propozycja
#8 2010-03-25, 16:55(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 16:55)
ale gdyby np.bezi jest łowcą potworów w Khorinis to może.ale nie przeszedłem jeszcze całego Wiedźmina

lub np. Geralt wpadł do świata Gothica itp.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Ale po co te łączenia, tak jak eto mówił. Jakiś model NPC przerabiasz na geralta i po prostu pomysł przerzucasz na gothica robiąc fabułę na tych samych motywach ale inaczej.

Chyba że by zrobić że geralt wymordował już u siebie wszystkie potwory i teraz przybywa do khorinis w celu jakimś tam

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ale po co te łączenia, tak jak eto mówił. Jakiś model NPC przerabiasz na geralta i po prostu pomysł przerzucasz na gothica robiąc fabułę na tych samych motywach ale inaczej.

Chyba że by zrobić że geralt wymordował już u siebie wszystkie potwory i teraz przybywa do khorinis w celu jakimś tam

śmiesznym przykładem łączenia są filmy er0la18 krew bogów,ostrze czasu i jeszcze coś wiedźmin z Khorinis czy jakoś tak

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Propozycja
#11 2010-03-25, 17:41(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 17:42)
Wow, ale pomysł. :lol2:  Wątpie nawet czy połowę wątków z Wiedźmina umieścilibyście w Gothic.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Ale po co to robić? To oznacza tylko pogorszenie grafiki.

Spoiler

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
#13 2010-03-26, 18:06(Ostatnia zmiana: 2010-03-26, 18:08)
nie chodzi mi o wszystkie wątki ale np Kaer Morhen w górniczej dolinie,  "wiewiórki" w lasach, dodać podział mieczy na srebrne i stalowe, dodać parę modeli broni i zbroi, i takie tam. nie będę robił podróby Wiedźmina w Gothic-u ale coś nowego. <przecież nie napisałem że wszystkie wątki mają zostać przeniesione>

a co do działu to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to dać

Kowal z zamiłowania...

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy
to właśnie apeluję do tych dobrych w swoim fachu którzy są zainteresowani <ważne żeby mieli wiedzę i głowę na karku>

Kowal z zamiłowania...

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
to właśnie apeluję do tych dobrych w swoim fachu którzy są zainteresowani <ważne żeby mieli wiedzę i głowę na karku>

ja mógłbym być kolesiem od animek i mieczy na X ale wątpie czy bym znalażł czas.jak znajdę to wyślę pare animek z przerobionymi ZS-ami.

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
#17 2010-03-26, 22:09(Ostatnia zmiana: 2010-03-26, 22:27)
Wiem że pracy w tym jest od ***** ale samemu nic się nie zrobi więc proszę o pomoc w postaci dołączenia do projektu <niech się dołączy każdy kto wie to i owo o Moddingu>

ja mógłbym być kolesiem od animek i mieczy na X ale wątpie czy bym znalażł czas.jak znajdę to wyślę pare animek z przerobionymi ZS-ami.

No i takich ludzi potrzeba. Wielkie dzięki, czy ktoś jeszcze się dorzuci, coś od siebie.

Używaj opcji edit. Przy okazji, w swoim poście miałem na myśli to że osób o takich kwalifikacjach jest tak mało, a na dodatek w większości nie interesują się już moddingiem Gothica, że prawie na pewno żadna z nich nie będzie chciała uczestniczyć w tak wątpliwym projekcie - chodzi choćby o prawa autorskie i sens tworzenia takiego czegoś.
Avallach

Kowal z zamiłowania...

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
#18 2010-03-27, 21:30(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 16:54)
Zrobię tego moda nawet jeśli będę go musiał robić sam. To jest moje marzenie i ono nie pryśnie jak bańka mydlana. Będę dążył do celu mimo przeciwności.

Kowal z zamiłowania...

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
na taki projekt trzeba bardzo dobry team  - czary , nove armory , modele , i viele viencej

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry