Jak już pisałem wiele razy w identycznych tematach, można w ten sposób zmieniać klawisz wywołujący już zdefiniowaną funkcję, nie da się tworzyć nowych "odniesień".
Ten plik nie jest do "podpinania pod klawisze". Zawiera jedynie gotową, zaprogramowaną w silniku listę funkcji oraz przyciski które mają je wywoływać, zapisane w formie kodowej. Nawet jeśli dodasz tam jakąś własną funkcję, np KeyDrugiMiecz, i nawet jeśli przypiszesz tam jakiś klawisz, to i tak gra nie mogłaby wiedzieć co ma robić kiedy zostanie wciśnięty, trzeba by to było zdefiniować w silniku. Temat był poruszany także na WoG.de i NicoDE potwierdził że korzystanie ze skrótów klawiaturowych jest możliwe tylko przez modyfikację tych kilku istniejących, czyli mapy, elixiru mana i HP.
Co do twojego problemu, to polegałby on raczej na zmodyfikowaniu broni dystansowej, tak aby była bronią białą. Gdybyś używał funkcji szukaj, zauważyłbyś że było już kilka dokładnie takich samych tematów i w żadnym z nich nie znaleziono rozwiązania, proponowałem tam pewne metody jednak zostały z góry odrzucone bez próbowania, chodziło o modyfikację mds walki bronią dystansową tak aby upodobnić go do stylu walki w zwarciu.
Jednak skoro chcesz osiągnąć nie możliwość noszenia dwóch niezależnie wyciąganych broni, ale duale, to idziesz zupełnie złą drogą. Duale działają na zasadzie umieszczania w lewej ręce dodatkowego miecza "chowanego" w osobnym slocie (niektórzy nazywają to ZS, nie wiem jak coś takiego się definiuje) i zaawansowanej edycji animacji walki oraz chowania i wyciągania broni. Całość jest programowana w MDS'ie.