Kolonia Górnicza w formacie .3ds 3046 7

O temacie

Autor mikserland

Zaczęty 30.12.2009 roku

Wyświetleń 3046

Odpowiedzi 7

mikserland

mikserland

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Witam,

ostatnio zacząłem kuzyna uczyć nieco o moddingu, i on postanowił wejść trochę głębiej. Otóż prosił mnie, aby się spytać, czy nie mógłby ktoś wstawić Górniczej Doliny w formacie .3ds . Z góry thx.

EDIT: A i pytał się jak załatwić surface .3ds  .

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
surface.3ds
GI: _Work/Data/Meshes/Level
GII: _Work/Data/Meshes/Level/OldWorld
Górnicza Dolina to surface.3ds

Spoiler

mikserland

mikserland

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Tylko, ze u mojego kuzyna nie ma tego.... jest folder work/data, a tam nie ma meshes........

EDIT: Dobra, poradziłem sobie, ten dureń nie miał dobrze zainstalowanego GMDK..........

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Jak chcesz mieć całą kolonię w formacie .3ds (co odradzam) musisz odpalić surface.3ds w spacku, potem merge mesh i tak mergować pozostałe meshe z folderu i potem zapisujesz i masz.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A nie da się World.Zen zapisać na 3ds a potem importować do maxa?

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
World.zen to światy które już zostały wymienione ale dynamicznie łączone funkcją macros. Ty musisz sam połączyć ich meshe, choć zdecydowanie sugerowałbym podarowanie sobie obozów i użycie samego surface.3ds jeśli to tylko możliwe.

Orzech

Orzech

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W najnowszym pluginie do 3DS Maxa 9, jest możliwość importowania plików w formacie .ZEN, na forum powinieneś gdzieś znaleźć ten plugin.

mikserland

mikserland

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Dzięki, ale temat można już zamknąć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry