Unreal Engine 3 19050 49

O temacie

Autor Jurigag

Zaczęty 6.11.2009 roku

Wyświetleń 19050

Odpowiedzi 49

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty875
Propsy284
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Dostępny jest za darmo, oczywiście nie można tworzyć żadnych gier komercyjnych, więcej:

http://gram.pl/news_8gPhJOC5_Unreal_Engine_3_za_darmo.html

Jak za darmo to chyba nic lepszego aktualnie nie ma?
 
Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5224
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Można tworzyć gry komercyjne.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7706
Propsy5229
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Unreal Engine 3
#2 2009-11-06, 20:06(Ostatnia zmiana: 2009-11-06, 20:24)
Cytat: gram.pl\'
Stworzony przy użyciu narzędzi produkt może zostać wprowadzony do sprzedaży, ale wymaga to osobnej umowy z Epic Games.
Czyli  jednak teoretycznie jest to dopuszczalne.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
 

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ściągnąłem - na razie się tylko bawię, aż ciężko uwierzyć, że oni tyle rzeczy dają za darmo.
 

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2558
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak wrażenia? Czy ktoś ma zamiar się tym zająć?
 
Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Unreal Engine 3
#6 2009-11-07, 17:41(Ostatnia zmiana: 2009-11-07, 17:48)
Wrażenia? Jak na razie nie poszedłem dalej, niż próba edycji map i granie w to, co jest, ale i tak wybitnie. Mam zamiar się w tym pobawić.


Wrażenia w skrócie:

 

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ściągnąłem - na razie się tylko bawię, aż ciężko uwierzyć, że oni tyle rzeczy dają za darmo.
jest tylko do użytku niekomercyjnego, bez źródeł, więc raczej nie stracą na tym.
 

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nom, ale to jest już grywalny tytuł - takie UT3, ale nieco mniej map, można grać na multi przez lan nawet.
 

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
To normalne że te enginy takie wymagania mają ? Na ich stronce pisze zalecane 8 gb ram :)
 
Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !



Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Unreal Engine 3
#10 2009-11-07, 21:01(Ostatnia zmiana: 2009-11-07, 21:03)
o.O

Gdzie?


EDIT:

Ano, faktyka, zalecane 8 GB - dla mnie działa pięknie na 3 GB.
 

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Wrażenia? Jak na razie nie poszedłem dalej, niż próba edycji map i granie w to, co jest, ale i tak wybitnie. Mam zamiar się w tym pobawić.


Wrażenia w skrócie:


Wygląda nieźle.
Chyba się pobawię tym.
 

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3320
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To normalne że te enginy takie wymagania mają ? Na ich stronce pisze zalecane 8 gb ram :P

nie, powinno być 256mb i 800mhz na procku
 

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Wiadomo że jak już coś takiego nowszego to może mieć duże wymagania , ale 8 gb ? jest wogóle taki komp?
 
Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !



Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Unreal Engine 3
#14 2009-11-08, 17:52(Ostatnia zmiana: 2009-11-08, 17:54)
Cytuj
jest wogóle taki komp?

Na jakim świecie Ty żyjesz, że tam jeszcze nie ma tyle ramu? Ja mam mobo z dość niskiej półki i mam te 8 możliwych gigabajtów, a 16GB istnieje w jednej kości...


Zresztą, mi na 3GB chodzi znakomicie, nie wiem, jak mogłoby być lepiej.
 

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade

Axel

Unreal Engine 3
#15 2009-11-08, 19:21(Ostatnia zmiana: 2009-11-08, 20:14)
O Boże :)  Faktycznie zacowany jestem , teraz to se mogę z moim 1gb wypchać się.

Edit : Do tego Pana 2 posty niżej : Oczywiście chodziło mi o zacofanie pod względem komputerów , w innych rzeczach nie jestem zacofany.
 
Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !



Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2178
Propsy1686
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
W WinXP powinno i pójść z 1GB, wymagania silnika raczej są takie same, jak gier na silniku <w UT3 grałem na 2.00 GHz,GF6200 i 1 giga ramu.>
 

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3320
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytuj
Faktycznie zacowany jestem

Zdecydowanie.
 

Król Julian
  • Gość
na amd x2 2,2, 1,5gb ramu 667 i radku x1600 lekko się przycina, denerwuje troche, ale coś zrobić się da.
 

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2558
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
na amd x2 2,2, 1,5gb ramu 667 i radku x1600 lekko się przycina, denerwuje troche, ale coś zrobić się da.
E, to i ja ściągam. Dla mnie to codzienność :)
 
Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry