Dyskusja i opinie o modzie 525807 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525807

Odpowiedzi 1281

Thinker

Thinker

Użytkownicy
posty76
Propsy4
  • Użytkownicy
Porównywanie modyfikacji jest bez sensu.

Każda jest inna, więc nie powinno się ich porównywać. To tak, jakby porównać mnie do Billa Gatesa. Różnimy się wyglądem, wiekiem, liczbą zmarszczek [ :lol:  ], ilością włosów na głowie, koszulkami, miejscem pochodzenia... Jedyna część wspólna dla nas, to to, że jesteśmy "na tym samym silniku" [Jesteśmy ludźmi, modyfikacje są "Gothiciem"].
Zależy jeszcze co porównujecie. Jak dla mnie fabuły to nie ma ani Czas Zapłaty, ani Mroczne Tajemnice... Właściwie, to ma fabułę... lecz niczym ciekawym nie zaskakuje. Nie ma ciekawych przeskoków itd. Jednak podziwiam autorów za chęci do robienia modyfikacji, za wszystkie lata spędzone przy jednym programie, co skrypterzy każdego dnia wlepiali oczy w monitor pełen dziwnych, czarnych literek, które po złożeniu dawały mało sensowne wyrazy.

http://gothicwarsteam.pl/ - Tutaj znajdziesz nasze modyfikacje. Nie jest ich wiele, ale pracujemy nad wieloma ^^

----

Było by dla ciebie lepiej, gdybyś tego nie zrobił!

----

To może tak - twój ojciec zabawiał się z Lordem Hagenem!

----

Patrz, chrząszcz!

----

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: Thinker link=topic=661.msg123266#msg123266#msg123266#msg123266 date=1292188898
Porównywanie modyfikacji jest bez sensu.

Każda jest inna, więc nie powinno się ich porównywać. To tak, jakby porównać mnie do Billa Gatesa. Różnimy się wyglądem, wiekiem, liczbą zmarszczek [ :lol:  ], ilością włosów na głowie, koszulkami, miejscem pochodzenia... Jedyna część wspólna dla nas, to to, że jesteśmy "na tym samym silniku" [Jesteśmy ludźmi, modyfikacje są "Gothiciem"].
Zależy jeszcze co porównujecie. Jak dla mnie fabuły to nie ma ani Czas Zapłaty, ani Mroczne Tajemnice... Właściwie, to ma fabułę... lecz niczym ciekawym nie zaskakuje. Nie ma ciekawych przeskoków itd. Jednak podziwiam autorów za chęci do robienia modyfikacji, za wszystkie lata spędzone przy jednym programie, co skrypterzy każdego dnia wlepiali oczy w monitor pełen dziwnych, czarnych literek, które po złożeniu dawały mało sensowne wyrazy.
no nie no myślałem, że już nikt nie będzie taki głupi, że będzie oceniał fabułę, bez grania w moda. Myślicielu wymyśl sobie inny nick.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Thinker

Thinker

Użytkownicy
posty76
Propsy4
  • Użytkownicy
Wolałem się nazwać Criticer, ale krytycznie brzmi :]

Chwilowo moje zdanie jest takie a nie inne, modyfikacja wyjdzie, to może...
Jeżeli ciekawie poprowadzą fabułę, to wyjdę nawet i na ulicę i powiem, że miałeś rację. Chociaż wiesz... grałem w wiele modyfikacji, gier które obiecywały wiele [Gothic 3, Arcania: A gothic tale, Risen (tutaj można też się spierać)] i tyle nie dały. Sam powiem, że moja pierwsza modyfikacja (nigdy się nie ukazała :P) również wiele obiecywała, jednak jeszcze przed wystawieniem jej na forum, zagrałem w nią... i praktycznie nic nie dodałem, oprócz tego, że na drugiej misji komputer się zawieszał...
Jak wyjdzie, zobaczymy :]

http://gothicwarsteam.pl/ - Tutaj znajdziesz nasze modyfikacje. Nie jest ich wiele, ale pracujemy nad wieloma ^^

----

Było by dla ciebie lepiej, gdybyś tego nie zrobił!

----

To może tak - twój ojciec zabawiał się z Lordem Hagenem!

----

Patrz, chrząszcz!

----

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
Ludzie niech orc się uczy . :ayfkm:  Wy okruicie troche tego moda(byle nie za bardzo :naughty:

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka postów wstecz była inna śpiewka, co ?

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu
Thinker - porównywać cz do srisena i arcanii ? :facepalm:  :facepalm:

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Oj, Darku, każdy porównuje do czego może, nie wszyscy mogą spojrzeć na modyfikację uwzględniając w jej ocenie zapierdol i poświęcenie twórców i mimo, że piszą sobie na forum, że 'rozumiem jaka to cienszka praca', to i tak wiadome jest, że nikt z nich nie zdaje i nie może sobie w pełni zdawać sprawy z tego jakich nakładów pracy i wysiłku umysłowego wymaga tworzenie modyfikacji pokroju Czasu Zapłaty. Tak jak już wspominałem wy, wielcy fani Czasu Zapłaty macie możliwość wspomóc ekipę theModders miłymi i ciepłymi słowami i jej nie wykorzystujecie.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jest dobry news, wrócił ork i całkiem sporo robi :D

Mam nadzieję, że sam tu niedługo co nieco napisze/pokaże.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Oj, słabo u ciebie z refleksem :D
Cytat: Avallach link=topic=661.msg123135#msg123135#msg123135#msg123135 date=1292150976
Pewnie jako osoba postronna nie powinienem wyciągać daleko idących wniosków, ale Orcwarrior pojawił się wczoraj
Cytat: Zysk link=topic=661.msg123221#msg123221#msg123135#msg123135 date=1292174779
pojawił się też u nas i działa.
Cytat: Zysk link=topic=661.msg123231#msg123231#msg123135#msg123135 date=1292180208
na lokalnym publicznym forum też dzisiaj pisał.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Pojawienie się, a namacalne efekty tego pojawienia się to zupełnie co innego ;p  Napisałem bo ork pokazał, że rzeczywiście wrócił do pracy nad CZ.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
No ze znikaniem orka to można by długo historyjkę spisać. Ogólnie warto byłoby napisać o procesie powstawania moda, ale myślę, że dopiero jak rzeczywiście będzie finish.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Noo, to się nazywa dobry news  :wink:   Ciekawe co tam ork wykombinował.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Orc powrócił to pewnie będzie grubo z CZ ;] Przynajmniej mam taką nadzieję :D

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

Dyskusja i opinie o modzie
#594 2010-12-17, 22:33(Ostatnia zmiana: 2010-12-17, 22:33)
wrzucicie jeszcze jakiegoś newsa prze kolejnym prima aprilis?  :wink:  hehe

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja mam nadzieje że nie będą musieli z prostego powodu: wydadzą go już. :lol:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy

diegot

#596 2010-12-18, 17:43(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 17:49)
Niech ork się pojawi na forum...albo wklejcie jakieś efekty waszej pracy z orkiem...

...Zaraz zaraz...to znaczy że nie będziecie nic okrajać?

[mod=Wowoz]Warn za double post. Na przyszłość staraj się nie pisać dwóch postów podrząd tylko używaj opcji edit[/mod]

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Witam wszystkich zainteresowanych.
Jak widać wróciłem na forum, równocześnie wznowiłem swoją pracę nad CZ.
Nie jestem jednak w stanie niczego zadeklarować, a już napewno wskazać daty premiery, w kazdym razie obecnie wszystko pomału sobie postepuje.
Mam nadzieje ze będe w stanie wrzucić jakies materiały z moda w niedlugim czasie, niestety raczej tylko screeny, bo od klipów obecnie nie mamy speca, ale myśle ze nawet
screeny będa lepsze niż nic :) .

Pojawiło sie wyżej pytanie z czego zrezygnujemy.
No wiec jest to juz prawie pewne ze zrezygnujemy z dodania lasek dla maga, jednak tutaj powodem nie jest tylko mój brak czasu, ale też przedewszystkim brak odp. animacji, no a z 3D też zawsze było krucho. Oczywiscie takie laski były by dość rozbudowane, nie tak jak bylo to w wypadku G2.

HellBoy

HellBoy

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
W końcu powróciła nadzieja :D . Powodzenia przy pracy

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

#599 2010-12-18, 18:12(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 19:45)
Chodzi ci o rzucanie czarów laską?

Moglibyście podać co ma się znaleźć w modzie?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników
Do góry