Postulaty 1798277 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1798277

Odpowiedzi 5186

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
No to jakoś ograniczyć. Ale proszę żebycałkowicie tego nie likwidować tylko ograniczyć.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Postulaty
#1202 2011-02-13, 17:12(Ostatnia zmiana: 2011-02-14, 01:22)
spierdalajcie i zróbcie coś pożytecznego nudziarze

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Postulat popieram.
Co innego napisanie całego posta wyraźnym, jednolitym kolorem, a co innego wrzucanie każdego kolorku pojedynczo na każdą literkę wyłącznie żeby pokazać i wyolbrzymić jakie to jest złe. Mi wygląd postów Thora w ogóle nie przeszkadza.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Na innym forum, którym przebywam kiedyś była taka użytkowniczka pisząca takim samym oczojebny niebieskim kolorem co Thoro. Jak się później okazało po tym jak została moderatorem, była wielką paranoiczką. Zbananowała kilka nowych użytkowników tylko za ich nicki.
I mówię to bo, odkąd zaczęła używać ten oczojebny niebieski kolorek jej paranoja wzrosła.
To samo będzie z Thorem. Zobaczycie, że w niedługim czasie zacznie tworzyć listę potencjalnych spiskowców, cyklistów i innych żydów i masonów.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
andriskos i nie powiem jaki user? aztek, co to za porządki na twoim forumie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Postulaty
#1206 2011-02-13, 18:16(Ostatnia zmiana: 2011-02-14, 01:21)
o co ci w ogóle chodzi Thoro?

o co wam chodzi? ostatnio tu panuje jakieś zdziwaczenie. dochodzenia kto ma multikonto, omawianie bana, jakieś z dupy rozkminy utrzymane w konwnecji poważnej rozmowy a teraz czepianie się, nie postulowanie o wyłączenie bo ktoś pisze kolorem. no i chuj z tym? rozumiem tych, z białego skina ale to ich problem bo siedzą na gównie. miłego zaznaczania. skoro jest taka możliwość to pisze. moje posty są dzięki temu bardziej czytelne.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
bardziej czytelne.

I bardziej oczojebne.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Postulaty
#1208 2011-02-13, 19:03(Ostatnia zmiana: 2011-02-13, 19:09)
do rozpoznawania userów służy nick. dodatkowo awatar. nie ma potrzeby, aby ktoś pokazywał jaki jest ważny, że jego posty są wyróżnione kolorem. posty nie są bardziej czytelne, są bardziej irytujące.

podtrzymuję postulat o zakazie stosowania jakichkolwiek wyróżnień do całości postów bez potrzeby. jak nie będzie konsensusu, to będzie absurdalne głosowanie.

EDIT: rozumiem mój postulat, jako interpretację punktu 6.1 regulaminu: "Kasowane będą posty: Zostały napisane samymi wielkimi literami, dużą czcionką lub w inny podobnie nieuzasadniony sposób."

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A może być tak? Cały post nie jest wyróżniony.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Myślałem o tym, ale sądziłem, że będzie to oczywista interpretacja, ale niech będzie po twojemu. Postuluję o wprowadzenie zarządzenia:

1. Zabrania się stosowania wyróżnień tam, gdzie nie ma potrzeby, w szczególności do całych wiadomości.
2. Wyróżnieniem jest każdy sposób prezentacji tekstu inny niż domyślny.
3. W szczególności wyróżnieniami są:
- wielkie litery
- zmiana rozmiaru
- pogrubienie
- kursywa
- podkreślenie
- skreślenie
- kolor
- umieszczenie tekstu w pliku graficznym
4. Za wprowadzenie tego przepisu w życie odpowiedzialni są moderatorzy.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Postulaty
#1211 2011-02-13, 20:21(Ostatnia zmiana: 2011-02-14, 01:21)
do rozpoznawania userów służy nick. dodatkowo awatar. nie ma potrzeby, aby ktoś pokazywał jaki jest ważny, że jego posty są wyróżnione kolorem. posty nie są bardziej czytelne, są bardziej irytujące.

podtrzymuję postulat o zakazie stosowania jakichkolwiek wyróżnień do całości postów bez potrzeby. jak nie będzie konsensusu, to będzie absurdalne głosowanie.

EDIT: rozumiem mój postulat, jako interpretację punktu 6.1 regulaminu: "Kasowane będą posty: Zostały napisane samymi wielkimi literami, dużą czcionką lub w inny podobnie nieuzasadniony sposób."

Znalazł się kvurwa esteta od kolorowanej składni :D

Co za durnota. Zachowujesz się jakby ten kolor wypalał ci oczy ale niech będzie. Jako, że to całkiem zabawne to podbijam i zaręczam, że jeśli ta durna ankieta o głupi kolor przejdzie to ja wywalam focha i znikam z forum :D .

a i niby proger a jęczy jakby nie mógł sobie poprawić tego sam w 5 minut w css forum

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
ta, nie pomyślałem o tym. ale wtedy żadne kolor by nie działały. zresztą nie w tym rzecz - muszę uratować wszystkich uciśnionych blado niebieską tyranią. zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi. w każdym razie podbijam stawkę i jak ta ankieta nie przejdzie, to ja strzelam focha i wywalam z forum.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Postulaty
#1213 2011-02-13, 20:45(Ostatnia zmiana: 2011-02-13, 20:47)
jaka ankieta?

tu nic nie ma

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jak już macie się bawić jak dzieci w kolorki to wgrajcie jakiś filtr daltonistyczny.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Postulaty
#1215 2011-02-13, 20:58(Ostatnia zmiana: 2011-02-14, 01:20)
w każdym razie podbijam stawkę i jak ta ankieta nie przejdzie, to ja strzelam focha i wywalam z forum.

ok niech ktoś założy, żeby było neutralnie i bez nacisków pokrzywdzonych  :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Postulaty
#1216 2011-02-13, 21:00(Ostatnia zmiana: 2011-02-13, 21:02)
jaka ankieta?
ta ankieta

ok niech ktoś założy, żeby było neutralnie i bez nacisków pokrzywdzonych  :lol2:  
już założyłem, chyba jako zgłaszający mam do tego prawo.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Proszę o dostęp do kontenera (śmietnika), a jak nie to dobre uargumentowanie dlaczego nie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie, bo nie ma czegoś takiego?

Żelazko