Postulaty 1784808 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1784808

Odpowiedzi 5186

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Avallach chyba coś się zepsuło. Zauważyłem, że cytowanie połączonych postów nie działa jak należy.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Cytat: Avallach
Cytat: chicken w Dzisiaj o 10:14Avallach chyba coś się zepsuło. Zauważyłem, że cytowanie połączonych postów nie działa jak należy.Jakiś przykład? Ogólnie cytowanie nie działa najlepiej, na każdym skinie są inne bugi
Nie wiem jak nazywa się skin ale na samej górze mam wiedźmina a za nim jest assassin's creed.
A jeśli chodzi o przykłady to np. jeśli w jednym poście jest kilka cytowanych innych postów po zacytowaniu tego posta łączy je w jeden cytat.
EDIT: ZObacz sam jak zacytowało twój post. ^^

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Avallach chyba coś się zepsuło. Zauważyłem, że cytowanie połączonych postów nie działa jak należy.
Jakiś przykład? Ogólnie cytowanie nie działa najlepiej, na każdym skinie są inne bugi :D
Cytat: Avallach
Cytat: chicken w Dzisiaj o 10:14Avallach chyba coś się zepsuło. Zauważyłem, że cytowanie połączonych postów nie działa jak należy.Jakiś przykład? Ogólnie cytowanie nie działa najlepiej, na każdym skinie są inne bugi
Nie wiem jak nazywa się skin ale na samej górze mam wiedźmina a za nim jest assassin's creed.
A jeśli chodzi o przykłady to np. jeśli w jednym poście jest kilka cytowanych innych postów po zacytowaniu tego posta łączy je w jeden cytat.
EDIT: ZObacz sam jak zacytowało twój post. ^^
Wyłącz sobie szybką odpowiedź. W szybkiej odpowiedzi jest włączony jakiś WYSIWYG przez co są problemy. Chciałem usunąć to, ale Avallachowi się to spodobało :D

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
OK :ok: Gdzie się zmieniało skiny bo nie pamiętam? :F

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Ta szybka odpowiedź jest zajebista. Na skinie "stare tm" jakoś nie koliduje ze skinem. Może Pagan nie domknął gdzieś tagu?
Mnie się nie pytaj :D, ja nie znam kodu źródłowego. Rzeczywiście zajebiście miesza te posty :lol2:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Postulaty
#2508 2014-02-06, 10:51(Ostatnia zmiana: 2014-02-06, 11:00)
Nie wyświetla mi się ikonka Zobacz profil (pod awatarami obok PW). Na każdej przeglądarce. Można by to jakoś naprawić? https://www.dropbox.com/s/jxq4n8gtsgumx19/Zrzut%20ekranu%202014-01-25%2021.53.21.png
Pagan wczoraj poprawił.

Ta szybka odpowiedź jest zajebista. Na skinie "stare tm" jakoś nie koliduje ze skinem. Może Pagan nie domknął gdzieś tagu?
No nie, tak to nie działa :D Wybór skina nie ma w tym wypadku znaczenia :D

gothic1210
  • Gość
Dobrze. To jak już się bawi to może by zmienić kolor tej szarej czcionki? Jest słabo widoczna.  W Szybkiej odpowiedzi również. Taka sugestia.  :ok:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Postulaty
#2511 2014-02-06, 12:05(Ostatnia zmiana: 2014-02-06, 12:15)
Cytat: Outlander w 2014-01-26, 15:52Nie wyświetla mi się ikonka Zobacz profil (pod awatarami obok PW). Na każdej przeglądarce. Można by to jakoś naprawić? https://www.dropbox.com/s/jxq4n8gtsgumx19/Zrzut%20ekranu%202014-01-25%2021.53.21.pngPagan wczoraj poprawił.

Cytat: Avallach w 2014-02-01, 21:18Ta szybka odpowiedź jest zajebista. Na skinie "stare tm" jakoś nie koliduje ze skinem. Może Pagan nie domknął gdzieś tagu?No nie, tak to nie działa Wybór skina nie ma w tym wypadku znaczenia
Sprawdzam inferno.

Ja na swoim forum mam po prostu ustawione aby cytowało w "pełnej odpowiedzi", a nie jej szybkiej wersji.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Sili0n

Sili0n

Użytkownicy
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
posty108
Propsy20
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
Prosze o usunięcie mojego konta włacznie ze WSZYSTKIMI moimi danymi z nim związanymi tak jak jest to napisane w regulaminie, ponieważ nie chce juz kozystac z themodders. Jest to decyzja ostateczna.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: Sili0n
Prosze o usunięcie mojego konta włacznie ze WSZYSTKIMI moimi danymi z nim związanymi tak jak jest to napisane w regulaminie, ponieważ nie chce juz kozystac z themodders. Jest to decyzja ostateczna.
Nie rób tego. Na tm jeszcze powrócisz.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie usuwamy kont, ani postów. Możemy Cię co najwyżej zbanować i usunąć w profilu dane kontaktowe :ok: Na taki ani inny stan rzeczy odpowiada wiele czynników i nie zrobimy wyjątku :ok:

tak jak jest to napisane w regulaminie
co? :lol2:

gothic1210
  • Gość
Właśnie. Nie ma nigdzie linku do regulaminu. Chyba, że ja nie widzę.

Już mam.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jakbyś przeczytał regulamin, to zobaczyłbyś że jest w nim właśnie napisane że konto ani związane z nim dane dane inne niż osobowe chronione prawem NIE zostaną nigdy usunięte. Zaakceptowałeś go na początku rejestracji.

2.1 Rejstrując konto, zgadzasz się na trwałe przechowywanie twoich danych, takich jak adres IP. W związku z tym, nawet po przerwaniu korzystania z forum, konto nie zostanie całkowicie skasowane (zwłaszcza w przypadku użytkowników zablokowanych za poważne przewinienia, co ma na celu umożliwienie ich łatwej identyfikacji gdyby chcieli powrócić). Na prośbę właściciela konta, można jednak usunąć związane z nim informacje osobowe takie jak imię, nazwisko czy dane adresowe. 
Jeśli wskażesz gdzie na twoim koncie masz podane dane osobowe, takie jak imię, nazwisko czy adres, a nie możesz sam ich usunąć, zrobimy to za ciebie. Oprócz tego możemy zablokować twojemu kontu możliwość pisania. To wszystko co możemy dla ciebie zrobić.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zapytam się , czy tylko u mnie tak szybko mryga zegar koło SB ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
U mnie też

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Postulaty
#2519 2014-02-09, 15:31(Ostatnia zmiana: 2014-02-09, 18:00)
Postuluje o zmianę ikony ZEGARA, jeśli to nie problem  bo nie da się komfortowo przeglądać SB jak ci mryga takie gówienko :c  !!!!!

EDIT: Nieaktualne juz ;o

0 użytkowników
Do góry