Postuluję o zakazanie pisania tematów w dziale Skrypty (Modding Gothica) bez rozpoczęcia prac nad skryptem. Takie tematy są najczęściej źródłem spamu ponieważ zakładający je nie mają zielonego pojęcia za co się biorą i prędzej czy później ktoś to robi w 100% za nich.
Co do banowania i odbanowywania osób na własne życzenie, myślę że dobrym pomysłem byłoby nakładanie kary za przedwczesną prośbę o unbana, np. 10% ostrzeżenia. Już tłumaczę czemu, niektórym, tak jak mi niedawno, w trakcie trwania bana sytuacja może się zmienić i mogą potrzebować zasięgnąć rady na forum. Ostrzeżenia miałoby na celu powstrzymanie osób od robienia tego tylko po to by zwrócić na siebie uwagę.
Edit w spoilerze
Spoiler
Ktoś jeszcze chce?
Poziom został podwyższony Poprosił o bana na miesiąc.
Mogliście powiedzieć że wiąże się to z warnem, np. ja bym nie prosił w takiej sytuacji.
Ponieważ jestem też uber hujem podpierdolę jednego (a może raczej dwóch?) użytkowników.
Otóż
Brachol oraz
Lolq to ta sama osoba, multikonta są zakazane na forum, reszty mówić raczej nie muszę. [Tak, wiem jestem podły.]
Co prawda wiem też o osobniku który założył sobie drugie konto mimo bana, ale chyba aż tak podły nie jestem.
Nie ma kurwa mowy. Prosił o bana, teraz niech czeka. To się robi przesada, jak będziemy tak na życzenie odbanowywać, to zaraz wszyscy zaczną prosić o bany żeby pozwracać na siebie uwagę.
Źle wybrał, niech teraz cierpi.
Ogółem props, o to kiedyś się kłóciłem itp itd, ale czemu akurat wtedy jak mnie kaczka potrzebował?

(coby było jasne, kaczka naprawdę wtedy mnie potrzebował, przedstawiony kawałek rozmowy jest wycięty z kontekstu)
A niech pocierpi te 5 dni jeszcze nic mu sie nie stanie.
Jesteś podły!
Spoiler
I tak sobie poradziłem dzięki pomocy Ryboppłotki, który mnie przedstawił Legomirowi, użytkownikowi maji. Teraz będę miał zapewne problemy z fotoszopem.
Miałem jeszcze chyba o kilka rzeczy postulować, ale przez miesiąc zdążyłem zapomnieć :(
Edit2 @Down
Dzięki za troskę.