Pędzę by odpisać i rozwiać wątpliwości, co do tego, że to WY (gandalf, memoirus) jesteście winni całemu zamieszaniu.
Gandalf - dostałeś 30% warna jak najbardziej słusznie (ba, mogłem Ci dać po +10 za każdy post i byłoby tego więcej). Twoje posty były tylko spamem, głównie granie jakiegoś męczennika - to nieprawda. TY jesteś źródłem problemów, które próbujesz "zwalczać". Komentarz do warna na temat chusteczek był zwykłym nawiązaniem do postu. Jako 33-letnia osoba powinieneś to zrozumieć, jeśli nie, to zrób nam przysługę i oddaj dzieciom dostęp do komputera.
Tutaj treść postów i mój komentarz, udostępniam do opinii publicznej:
Spoiler
powiedział 18 latek do 50parolatka
szacun...
+10
Się zbulwersował moderator... straszne po prostu. Ma ktoś husteczkę? Bo płakać mi się chce.
chusteczki nie mam, ale warn zawsze pod ręką. +10
W komentarzach do warnów piszę co mi przyjdzie do głowy, by skomentować sytuację. Pilnuję, by ludzie cieszyli się, że dostali warna właśnie ode mnie

Ale... mogę już przestać tolerować twój skrajny idiotyzm i po prostu skorzystać z oferty jaką dałeś mi na PW w odpowiedzi na warna:
a mogę ci Azteku drogi odpisać spierdalaj? Jak mogę. to ci to pisze a jak nie to pozdrawiam ;) banuj mnie jak chcesz... Byle nie na IP bo w Globala bym pograł sobie jeszcze.
Co zresztą puściłem koło uszu... lecz jak napisałem - w każdej chwili mogę naprawić swój błąd.
Post Venture jest edytowany i odnosi się do postów niżej -
waszych ataków (bardziej lub mniej dosłownych). 33-latek zachowujący się jak 8 latek. Najpierw zaczepia, a jak już dostanie na co zasłużył biegnie ze skargą. Tutaj to nie przejdzie, administracja ma 6 zmysł do wykrywania idiotów

Venture warna nie dostanie, nie ma za co. Każdy na takie zachowanie ma inne reakcje.