Sprawy związane z Forum 893460 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 893460

Odpowiedzi 2604

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Memorius, może najpierw zobacz sobie ten temat :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Ty to jesteś taki przydupas Możnych więc twoje posty oznaczam tylko jako przeczytane Splash(out)

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Sprawy związane z Forum
#942 2014-02-12, 22:39(Ostatnia zmiana: 2014-02-13, 00:11)
Nie jestem przydupasem. Ja tylko cię uprzedzam czym może się to skończyć. W temacie, który wcześniej podałem jest dobry przykład Reverse'a. Możesz pisać sobie te skargi, ale to ci nic nie da. Problem jednej osoby nie spowoduje, że wszyscy nagle zrobią coś z Aztekiem, bo coś ci nie pasuje. Większość będzie po stronie Azteka, którego wszyscy znają (tak jak większość było za Wowozem, a Reverse dostał czapeczkę) Ty możesz podobnie skończyć. Porywasz się z motyką na słońce.

sio ignor dzieciaku
Ja jednak w porównaniu do ciebie nie zachowuję się jak dziecko. Nikogo nie obchodzą tutaj czyjeś żale.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Gdzie tu jest kurwa sprawiedliwość? Dostałem wczoraj 30%... a tizgar i ventrue nie dostali...
Ba nawet Aztek ze spamował i co? Wszyscy gowno sobie z tego zrobili... a jak ja jeden poscik ze spamuję to huja wafla łap 10%
Nawet chusteczki nie chcieli mi dać...

A tak przy okazji:
Jak sie pisze post i sie spamuje a na końcu pisze się na temat to to jest spam?
Pewnie zależnie od woli azteka czy innego huja który tutaj warny rozdaje... ( to nie było do Adanosa tylko)

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Widzę że w tym temacie manipuluje się usuwając niewygodne posty

to pewnie Aztek usunął mojego bo cos napisałem na temat jego koleżki Splasha.
Nieładnie.

Aty Splash sio , dzieciaku , ignor.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#945 2014-02-13, 15:22(Ostatnia zmiana: 2014-02-13, 15:29)
kto mi dał ostrzeżenie niech się przyzna
potem powiem co dalej -odnośnie komentarza do tego bo przekażę to Adminowi , jak mi Beliar miły
tymczasem wnoszę o zlikwidowanie mi poprzednich 10% bo to chyba czas juz to zgłosić
Aztek przyznał to ostrzeżenie słusznie, faktycznie przesadziłeś z personalnymi atakami na Ventrue. To czy on z kolei też przesadził to całkiem osobna sprawa i w twoim interesie byłoby kulturalnie zaraportować jego post zamiast reagować w taki sposób. (BTW - wie ktoś gdzie na smf jest centrum raportów?).
Nie wiem o jaki uwłaczający komentarz do warna ci chodzi, ale jeśli o to, co Aztek zostawił w twoim warn logu, to jak dla mnie jest ok.
Warny ściągamy kiedy minie miesiąc od ostatniego otrzymanego (czyli nastąpiła poprawa). W tym przypadku nie można o niej mówić.

Z drugiej strony, nie przejmuj się tymi 30%, akurat ty bana nie masz się co obawiać. Po prostu trzymaj się luźno pojętej netykiety, a nikt nie będzie miał do czego się przyczepić.

Nie jestem przydupasem. Ja tylko cię uprzedzam czym może się to skończyć. W temacie, który wcześniej podałem jest dobry przykład Reverse'a. Możesz pisać sobie te skargi, ale to ci nic nie da. Problem jednej osoby nie spowoduje, że wszyscy nagle zrobią coś z Aztekiem, bo coś ci nie pasuje. Większość będzie po stronie Azteka, którego wszyscy znają (tak jak większość było za Wowozem, a Reverse dostał czapeczkę) Ty możesz podobnie skończyć. Porywasz się z motyką na słońce.
Reverse niedługo potem sam dostał zasłużonego bana. Nie chodziło tu o to kto jest bardziej popularny, po prostu Wowoz wnosił coś konkretnego do społeczności, a Reverse jak się okazało tylko sprawiał problemy i przedstawiał cudze prace jako swoje.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Taa
report=info dla Ventrue=nic
Inteligentna odpowiedź to to nie była...
A czemu Ventrue warnaa nie dostal? No dlaczego? Bo ma admina? Uważacie go zaa lepszego? Pewnie tak...

Post połączony: 2014-02-13, 15:29
Ta... Aztek zostawia info żee chusteczek nie ma. ale za to warna ma. Fajowo co nie?
Dostałem warna za to że Aztek chusteczek nie miał ;) fajowe...

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ventrue jest moderatorem działu, myślałem że on nie dostaje raportów, tylko my (ale żadnego raportu na smg jeszcze nie widziałem).
Gandalf, nie rozumiem ostatnich dwóch zdań (to co jest oznaczone jako dołączone).

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jeśli chodzi ci o to dlaczego Ventrue nie dostał warna ode mnie, to dlatego że nie wiem o niczym za co powinien go dostać (nikt mi nic konkretnego nie zgłaszał ani nie linkował). Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego nie dostał warna od Azteka, to pytaj jego, a nie mnie. 

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Całe to zamieszanie bardzo przypomina aferę z kasowaniem postów w dziale returning. 

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
po prostu Wowoz wnosił coś konkretnego do społeczności
O to mi właśnie chodzi. Tacy ludzie coś robią na tym forum poza grzebaniem się w dziale Returninga i żaleniem, że "on mi robi to i to"
a Reverse jak się okazało tylko sprawiał problemy i przedstawiał cudze prace jako swoje.
Pamiętam ten dzień :ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pędzę by odpisać i rozwiać wątpliwości, co do tego, że to WY (gandalf, memoirus) jesteście winni całemu zamieszaniu.

Gandalf - dostałeś 30% warna jak najbardziej słusznie (ba, mogłem Ci dać po +10 za każdy post i byłoby tego więcej). Twoje posty były tylko spamem, głównie granie jakiegoś męczennika - to nieprawda. TY jesteś źródłem problemów, które próbujesz "zwalczać". Komentarz do warna na temat chusteczek był zwykłym nawiązaniem do postu. Jako 33-letnia osoba powinieneś to zrozumieć, jeśli nie, to zrób nam przysługę i oddaj dzieciom dostęp do komputera.
Tutaj treść postów i mój komentarz, udostępniam do opinii publicznej:
Spoiler
powiedział 18 latek do 50parolatka
szacun...

+10

Się zbulwersował moderator... straszne po prostu. Ma ktoś husteczkę? Bo płakać mi się chce.

chusteczki nie mam, ale warn zawsze pod ręką. +10
W komentarzach do warnów piszę co mi przyjdzie do głowy, by skomentować sytuację. Pilnuję, by ludzie cieszyli się, że dostali warna właśnie ode mnie :lol2:
Ale... mogę już przestać tolerować twój skrajny idiotyzm i po prostu skorzystać z oferty jaką dałeś mi na PW w odpowiedzi na warna:
a mogę ci Azteku drogi odpisać spierdalaj? Jak mogę. to ci to pisze a jak nie to pozdrawiam ;) banuj mnie jak chcesz... Byle nie na IP bo w Globala bym pograł sobie jeszcze.
Co zresztą puściłem koło uszu... lecz jak napisałem - w każdej chwili mogę naprawić swój błąd.

Post Venture jest edytowany i odnosi się do postów niżej - waszych ataków (bardziej lub mniej dosłownych). 33-latek zachowujący się jak 8 latek. Najpierw zaczepia, a jak już dostanie na co zasłużył biegnie ze skargą. Tutaj to nie przejdzie, administracja ma 6 zmysł do wykrywania idiotów :ok: Venture warna nie dostanie, nie ma za co. Każdy na takie zachowanie ma inne reakcje.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#953 2014-02-13, 16:18(Ostatnia zmiana: 2014-02-13, 16:24)
http://themodders.org/index.php?topic=20523.0
620 post
strona 32
Nie widzę tam nic naruszającego regulamin.

Gandalf, dałbym ci raczej 13 niż 33 :lol2: Jak dla mnie zarówno Ventrue jak i Memorius na ogół zachowują się jak najbardziej ok. Z grasujących ostatnio na forum nieogarów kojarzę przede wszystkim ciebie i Panzpisa :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Widzę że w tym temacie manipuluje się usuwając niewygodne posty

to pewnie Aztek usunął mojego bo cos napisałem na temat jego koleżki Splasha.
Nieładnie.

Aty Splash sio , dzieciaku , ignor.
Usunąłem, nie tylko twoje, bo nie były na temat, tylko zaczęliście się wyzywać. Jak macie coś do siebie personalnie, to piszcie sobie prywatnie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale... mogę już przestać tolerować twój skrajny idiotyzm i po prostu skorzystać z oferty jaką dałeś mi na PW w odpowiedzi na warna:
a mogę ci Azteku drogi odpisać spierdalaj? Jak mogę. to ci to pisze a jak nie to pozdrawiam ;) banuj mnie jak chcesz... Byle nie na IP bo w Globala bym pograł sobie jeszcze.
Co zresztą puściłem koło uszu... lecz jak napisałem - w każdej chwili mogę naprawić swój błąd.
Naprawiaj...

Post połączony: 2014-02-13, 19:44
Źle się wyraziłem pisząc privva...
baanuj mnie bo ja chcę

Post połączony: 2014-02-13, 19:51
No kurwa czekam... nie mozecie sir pospieszyc? Juz nawet czystke zdazylem zrobic.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nie rób głupoty gandalf....
po pierwsze primo - nieobecni nie mają racji
po drugie primo -  nikomu nie należy dawać  nieuzasadnionej  możliwości rozkoszowania się "władzą"

a w Global i tak pograsz... niezależnie od wszystkiego .... z niezależnego miejsca

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Allah złodziej... to była moja działka.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Zapewne za tydzień będzie prosił o odbanowanie. Ale ci ludzie niecierpliwi.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Spokojnie chłopaki. I tak będę was lubił. 

some things are meant to be

0 użytkowników
Do góry