No nie mogę po prostu, co tu się kurde wyprawia. Gandalf, opanuj to nieustannie pognębiające się zaburzenie psychiczne na tle psychiczno mózgowym, gdybyś nie wyjeżdżał bez zastanowienia się z tymi swoimi "uwagami" niczym murzyn na zgrupowaniu Ku Klux Klanu to zrozumiałbyś, lub raczej zobaczył w jaki sposób chcę edytować temat "Poradniki", który zresztą jest już prawie gotowy. Nie dosyć, ze przez ten cały czas szczerze olewałem twoje spamerskie posty myśląc sobie, że robisz to nie umyślnie to teraz to się zmieni. Nie w jednym temacie zauważyłem jak sobie ze mnie po prostu robisz jaja, i ironizujesz z odpowiedzi jak tylko możesz. Co ty chcesz sobie posty ponabijać?
Jest trzech moderatorów w naszym dziale to prawda, gdybyś wbił na forum kilkanaście miesięcy temu zauważyłbyś, że wcześniej było ich (o kurwa rekord) aż czterech. Majaczek ma swoje własne problemy i nie może wbijać na forum to raz, Regynild dał sobie spokój z Gothicem i teraz mierzy dużo wyżej to dwa, Luk wyjechał na Ukrainę podrywać te swoje koleżanki z obozów to trzy, a ja jako jedyny staram się ogarniać ten syf, wydawać patche, i dalej to ciągnąć.
Jeszcze jedna sprawa, nie pamiętam już kto tam wcześniej zarzucał to łamanie praw autorskich odnośnie Returninga ale szczerze, leżę i leję rycząc ze śmiechu. Przez te kilka lat tworzenia spolszczenia mieliśmy z Dimmelem stały kontakt, w końcu to on podrasował wytrzymałość w pierwszym patchu. Chciał też żebyśmy zrobili w naszej wersji Returninga okienko statystyk rodem z Gothic 3 (ale majaczek wypadł i na planach się skończyło). Jakoś nigdy nie zdarzyło mu się grozić nam jakimiś prawnymi pozwami czy atakiem rosyjskich głowic nuklearnych. O co wam więc kurna chodzi?
Odnośnie autorów, Gandalf! Co ty masz jakież zaburzenia wzroku? Kliknij sobie łaskawie paluchem na klawiaturze Enter kiedy masz odpalone menu Returninga i zaznaczoną pozycję autorzy. Jak kurwa wół jest tam w pierwszej kolejności wymieniony zespół, który stworzył Returninga a później zespół Dimmella, no a na końcu jesteśmy my.