O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 29.01.2008 roku
Wyświetleń 889569
Odpowiedzi 2604
Amand
Cytuj jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach.Ej, ale ona miała tutaj rację.
jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach.
inż. Avallach Administrator
Adanos Administrator
Zgaduję że zainteresowana śledzi temat, więc proponuję po prostu założyć nowe konto i nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da
Żelazko
Caesum
eto
nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da
Anonymized
Też nie wiem, ale ciągle proponuję raczej to co napisałem niż korzystanie z dotychczasowego. Miałoby to tutaj swoje usprawiedliwienie, więc nikt nie czepiałby się o multikonto.
Żadna Głupia Spółgłoska
CytujO ile pamiętam to przystawiała się najpierw do Morka a potem cos jej nie spasowało i zaczeła do mnie pisać że on chce ją zgwałcić i żebym go zbanował Nic dodać, nic ująć Tymczasem na gg:CytujDrogi Azteku, chcesz motywy dzialania? to wez je sobie kurwa sam wymysl. jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach. konto na tM jest mi potrzebne jedynie dlatego zebym mogla korzystac bez ograniczen z informacji na forum. Nie masz lepszej sensacji niz moja osoba? kto normalny zajmuje sie domniemana prowokatorka?Co jak co, ale... czy ma ktoś lepszą sensację niż oskarżenie o próbę gwałt, tylko po to, by zbanować użytkownika? Cytujfacetami takimi zwlaszcza jak co poniektorzy na tM nalezy sie bawic. oczywiscie sa wyjatki na forum. ty do nich nie nalezysz. swoim wsciekaniem sie poprawiasz mi tylko humor. zawsze mozna sie posmiac z twojej infantylnosci. to pokrzepiajace ze istnieja jednak wieksi idioci ode mnie.
O ile pamiętam to przystawiała się najpierw do Morka a potem cos jej nie spasowało i zaczeła do mnie pisać że on chce ją zgwałcić i żebym go zbanował
Drogi Azteku, chcesz motywy dzialania? to wez je sobie kurwa sam wymysl. jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach. konto na tM jest mi potrzebne jedynie dlatego zebym mogla korzystac bez ograniczen z informacji na forum. Nie masz lepszej sensacji niz moja osoba? kto normalny zajmuje sie domniemana prowokatorka?
facetami takimi zwlaszcza jak co poniektorzy na tM nalezy sie bawic. oczywiscie sa wyjatki na forum. ty do nich nie nalezysz. swoim wsciekaniem sie poprawiasz mi tylko humor. zawsze mozna sie posmiac z twojej infantylnosci. to pokrzepiajace ze istnieja jednak wieksi idioci ode mnie.
Werewolf
Cytat: Avallach#msg w 2013-03-26, 21:27Zgaduję że zainteresowana śledzi temat, więc proponuję po prostu założyć nowe konto i nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da ???
No sorry, ty się nie liczysz ;p
Ja myślę, że on się właśnie do czegoś przyznał
Cragann
Wowoz