Sprawy związane z Forum 889569 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 889569

Odpowiedzi 2604

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach.
Ej, ale ona miała tutaj rację.
Widzę, że przekonałeś się na własne oczy, skoro jesteś taki pewny swego :lol2:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Zgaduję że zainteresowana śledzi temat, więc proponuję po prostu założyć nowe konto i nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da :|

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Jak już to zrobi, to niech nie zapomina o odmianie czasowników w rodzaju męskim ;d

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zgaduję że zainteresowana śledzi temat, więc proponuję po prostu założyć nowe konto i nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da :|
Przecież ją odbanowałem. Więc nie wiem, o co chodzi...

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Zbanujcie i po problemie.  :ok:

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Sprawy związane z Forum
#406 2013-03-26, 22:31(Ostatnia zmiana: 2013-03-26, 22:31)
???

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
nie przyznawać się do bycia przedstawicielką płci pięknej, inaczej się widocznie na tym forum nie da :|
a co, znasz problem z autopsji?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też nie wiem, ale ciągle proponuję raczej to co napisałem niż korzystanie z dotychczasowego. Miałoby to tutaj swoje usprawiedliwienie, więc nikt nie czepiałby się o multikonto.
Pro usprawiedliwienie dla multikont, Allah. Walczysz o pokojową nagrodę nobla? :I Ja zbanuję jak się dowiem :ok:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
O ile pamiętam to przystawiała się najpierw do Morka a potem cos jej nie spasowało i zaczeła do mnie pisać że on chce ją zgwałcić i żebym go zbanował :lol2:
Nic dodać, nic ująć :lol2:  

Tymczasem na gg:
Drogi Azteku, chcesz motywy dzialania? to wez je sobie kurwa sam wymysl. jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach. konto na tM jest mi potrzebne jedynie dlatego zebym mogla korzystac bez ograniczen z informacji na forum. Nie masz lepszej sensacji niz moja osoba? kto normalny zajmuje sie domniemana prowokatorka?
Co jak co, ale... czy ma ktoś lepszą sensację niż oskarżenie o próbę gwałt, tylko po to, by zbanować użytkownika? :lol2:

facetami takimi zwlaszcza jak co poniektorzy na tM nalezy sie bawic. oczywiscie sa wyjatki na forum. ty do nich nie nalezysz. swoim wsciekaniem sie poprawiasz mi tylko humor. zawsze mozna sie posmiac z twojej infantylnosci. to pokrzepiajace ze istnieja jednak wieksi idioci ode mnie.
Dziwnym trafem podczas jej pobytu tutaj praktycznie w ogóle na nią nie natrafiłem, i cały hype związany z jej osobą wydawał mi się zupełnie obcy i niezrozumiały. Teraz jednak widzę, że jest bardzo nieprzyjemną osobą.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, jest bardzo nieprzyjemną osobą, z tego co zdazylem zauwazyc. Natomiast o sprawie to wiem tyle co inni - pisala mi cos, ze jakis koles z forum ja nagabywal, chcial sie spotkac, wszystko wydawalo sie podejrzane i takie tam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
???
No sorry, ty się nie liczysz ;p
Nie kojarzę żadnej dziewczyny jawnie będącej stałym użytkownikiem forum. Jakby nie patrzeć, w przypadku Tosyi problemy były związane właśnie z jej informacją o płci (kojarzę m.in. żebranie o zdjęcia biustu). Nie twierdzę z drugiej strony że akurat jej zarzuty były prawdziwe.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Sprawy związane z Forum
#412 2013-03-27, 10:43(Ostatnia zmiana: 2013-03-27, 10:43)
No sorry, ty się nie liczysz ;p
No sry, ale czuję tu nietolerancję i homofobię!

Postuluję o zbanowanie Avallacha. Tosyi też. Ja i eto możemy być jedynymi damami na forum.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja myślę, że on się właśnie do czegoś przyznał :lol2:

Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#416 2013-03-27, 16:06(Ostatnia zmiana: 2013-03-27, 18:05)
Ja myślę, że on się właśnie do czegoś przyznał :lol2:
Dziewczyna udająca chłopaka udającego dziewczynę? :O
Szczyt przebiegłości, w każdym razie tylko potwierdza moją tezę że nawet jeśli jakieś na tym forum są to musza się ukrywać :D

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zróbcie coś z nim, wypisuje jakieś debilizmy na PW, i z tego co wiem to nie tylko mi.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
av okaż mu laske.

0 użytkowników