Dzień dobry ukończyłem moda udało się na hardzie 140 poziomie 650 siły, 700 many i 2300 zdrowia.
minusy moda
-znikającę postacie (Amir,Sejan,Tarrok i Rengaru było więcej ale nie pamiętam)
-zbugowane postacie (Ten mag wody w obozie Saida z nieznanego mi powodu atakował wszystkich npc do około)
-Deszcz ognia który w late nic nie robił (górnicza dolina i Irdorath) natomiast lodowa fala zbyt op
-w late nie było na co wydawać pn miałem ze 100 nie wydanych pod koniec gry
-walka z tarczą
-ogniste golemy (nie wiem nie rozumiem czemu potrafiły mi triple hita sprzedać w cenie jednego)
-questy których nie dało się ukończyć (quest z portalem na tamorze zbugowana interakcja z portalem,informacje o roshu i księga w wieży xardasa)
-paczki z bronią nie wyświetlały się w ekwipunku
-moby niby są różne rodzaje mobów ale większośc to tylko zmienia kolor np: jaszczuroludzie na biało i jaszczury na czarno i nic myślałem że dużo będzie nowych rodzajów mobów z nowymi animacjami a tu nie
-łuki i kusze nauczyłem się dla jaj w ostatnich rozdziałach strzelać z nich ale one nic nie robią dosłownie no ja strzelałem z kuszy to powinienem coś zadawać no ale nie na demonicznych bełtach po 5 obrażeń.
-za dużo golda pamiętam że pod koniec gry miałem gdzieś ze 120 tyś golda a stale wykupywałem od npc wszystkie potki na mane a w grze nie zrobiłem nawet jedenej potki na mane
-useless potki na hp bezużyteczne od początkowych rozdziałów już mamy dostęp do zwojów leczenia które nic nas praktycznie nie kosztują a leczą sporo
-ogniste golemy były jedynymi cieżkimi przeciwnikami (no może dlatego że triple hita potrafiły sprzedać )
-nagrody za questy poboczne w górniczej dolinie były useless z tego powodu że złota każdy miał dużo na tym etapie rozgrywki
plusy
-dużo ładnych światów do zwiedzania
-dużo pancerzy no w sumie to też może być minus bo co chwilę trzeba było pancerz zmieniać no ale ja lubie sobię poprzeglądać jak w danym pancerzu wyglądałem (najlepszy nordmarczyka
)
-smok na którym można było latać
-fabuła (mi się osobiście podobała wątek tych szkieletów i xardasa)
-fajny prosty i intuicyjny crafting
-dużo rodzajów broni białej podobało mi się to że faktycznie w obrażeniach jednoręczna miała o wiele mniejsze obrażenia od dwuręki w late
-główny bohater (ma cel i do niego stale dąży nie poddaje się i nie narzeka na swój los no może czasami tylko narzekał że nikt mu nie pomaga no ale to też sprawia że nie jest on też do granic możliwości nasycony fałszywą perfekcją )
ocena końcowa 8/10. Myślę że mod zasługuję na tyle mimo niedociągnięć ma też dużo ważnych plusów z których naważniejsze to dobrze napisany bohater, ładne światy i dobra fabuła