O co Ci chodzi? Możliwe że Sroka zrobił najlepiej pod względem "ładności", ale nie zrobił wnętrza. To nie zmienia faktu, że nie miał żadnych głosów, dopóki nie napisałeś, że na niego głosujesz. Po tym dostał ponad 20 głosów, gdy praktycznie nikt inny nie dostał (jakieś pojedyncze dla Borysa i Michala były). Nie mówię, że nie powinien wygrać, tylko mówię, że ludzie nie myślą. Możnaby napisać, żeby głosowali na Mietka, i każdy by szukał w opcjach głosowania jego nicku.
o nic kyro oprocz tego zebys byl sprawiedliwy. twoj domek to koszmar architekta a nie cos co spelnia to co bylo w temacie:
"Karykaturalny, nieforemny budynek."jak sam cos wymyslasz to trzymaj sie tego i nie miej pretensji ze jezeli ktos inny pokazuje zalety modelu sroki to od razu spisek widzisz
ja sam uwazam ze w 2 osoby #msgote author=Żadna Głupia Iskra link=topic=3126.msg27629#msg27629 date=Aug 13 2008, 11:10\']O co Ci chodzi? Możliwe że Sroka zrobił najlepiej pod względem "ładności", ale nie zrobił wnętrza. To nie zmienia faktu, że nie miał żadnych głosów, dopóki nie napisałeś, że na niego głosujesz. Po tym dostał ponad 20 głosów, gdy praktycznie nikt inny nie dostał (jakieś pojedyncze dla Borysa i Michala były). Nie mówię, że nie powinien wygrać, tylko mówię, że ludzie nie myślą. Możnaby napisać, żeby głosowali na Mietka, i każdy by szukał w opcjach głosowania jego nicku.[/quote]
o nic kyro oprocz tego zebys byl sprawiedliwy. twoj domek to koszmar architekta a nie cos co spelnia to co bylo w temacie:
"Karykaturalny, nieforemny budynek."jak sam cos wymyslasz to trzymaj sie tego i nie miej pretensji ze jezeli ktos inny pokazuje zalety modelu sroki to od razu spisek widzisz
ja sam uwazam ze w 2 osoby jury#msgote author=Żadna Głupia Iskra link=topic=3126.msg27629#msg27629 date=Aug 13 2008, 11:10\']O co Ci chodzi? Możliwe że Sroka zrobił najlepiej pod względem "ładności", ale nie zrobił wnętrza. To nie zmienia faktu, że nie miał żadnych głosów, dopóki nie napisałeś, że na niego głosujesz. Po tym dostał ponad 20 głosów, gdy praktycznie nikt inny nie dostał (jakieś pojedyncze dla Borysa i Michala były). Nie mówię, że nie powinien wygrać, tylko mówię, że ludzie nie myślą. Możnaby napisać, żeby głosowali na Mietka, i każdy by szukał w opcjach głosowania jego nicku.[/quote]
ja sam uwazam ze w 2 osoby mozna rozstrzygac wszystkie konkursy. thoro ktory jest lekko swirniety

ale jednak wiarygodny i ja. prosta procedura zliczania + i - plus jakies cos od siebie pod wzgledem artystycznym i ocena gotowa.