Wojenny Sztandar 31655 87

O temacie

Autor

Zaczęty 9.08.2008 roku

Wyświetleń 31655

Odpowiedzi 87

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ok, to wszyscy którzy już skończyli niech wysyłają tekstury, rendery i inne rzeczy do mnie na pw, łatwiej mi będzie to ogarnąć przy robieniu ankiety.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Wojenny Sztandar
#61 2008-08-14, 20:11(Ostatnia zmiana: 2008-08-14, 20:13)
Hm.... Co do tego uzasadnienia wyboru to nie dałoby rady zrobić, że w ankiecie można głosować dopiero po napisaniu postu?

Tak przy okazji.
Jestem patriota :P  
Stary herb naszego kraju w małym remixie :P  
Nie robiłem flagi typu "nowiutka z Biedronki"
Brudna, wyblakła, poszarpana i obmazana krwią.
Centralny punkt:

Jest to moja pierwsza tekstura, dlatego popieram takie bitwy :/

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No, całkiem ładna jeśli chodzi o wnętrze, całkiem bezmyślna jeśli chodzi o poszarpania :P

Cholera, chyba nagram videotutek jak się rwie szmatę :/

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Kyro czekam :P  
Może jeszcze zdąże poprawić :/

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
przesadzacie z ta fakturą.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Wiem trochę przesadziłem... Jednak do Gothica by pasowało <_<

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a kto mówi że to do gothica? róbcie tak żeby było dobrze i na poziomie a nie sugerujecie się 10 letnią grą.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=3126.msg27772#msg27772 date=Aug 14 2008, 17:37\'
A najśmieszniejsze jest to że o sposobach głosowania najczynniej wypowiadają się osoby które z bitwą nie mają nic wspólnego...
Podejrzewam, że mnie masz na myśli, fakt, nie biorę udziału w bitwach i wygląda na to, że nie mam z tym nic wspólnego, jednak śledzę wasze poczynania systematycznie. Nie muszę się wypowiadać - skrzywienie zawodowe, sorry... cieszę się, że Cię rozbawiłam.

Kazzmir
  • Gość
Cytat: krycha link=topic=3126.msg27890#msg27890 date=Aug 15 2008, 00:30\'
Podejrzewam, że mnie masz na myśli, fakt, nie biorę udziału w bitwach i wygląda na to, że nie mam z tym nic wspólnego, jednak śledzę wasze poczynania systematycznie. Nie muszę się wypowiadać - skrzywienie zawodowe, sorry... cieszę się, że Cię rozbawiłam.

ja tez moglbym sie czuc urazony ale tym razem wzialem udzial w konkursie  <_<

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Cytat: Thoro link=topic=3126.msg27887#msg27887 date=Aug 15 2008, 00:54\'
a kto mówi że to do gothica? róbcie tak żeby było dobrze i na poziomie a nie sugerujecie się 10 letnią grą.
Wiem, że nie do Gothica :P  Dodałem to ot tak <_<
Trochę przesadziłem, ale jednak chciałem też pokazać, że ta flaga jest zrobiona z grubego płótna :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Tak zapytam... Bitwa zaczyna się jutro czy w niedzielę?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Termin: 9 sierpień (niedziela) - 16 sierpień (niedziela)

jednak wolałbym gdyby wszyscy zainteresowani przesłali mi na pw rendery i tekstury w granicach dnia jutrzejszego.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Tylko, że akurat 16 sierpnia to jest sobota, czyli jutro...

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To przedłużcie do niedzieli(17) bo ja jeszcze nie skończyłem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nawet jeśli głosowanie w sobotę to masz cały dzień na skończenie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Co, dzisiaj głosowanie? Ja wyjeżdżam teraz i będę w domu pewnie gdzieś około 18-tej :roll:  Daj do jutra co najmniej ;]

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobrze by było:D:D:D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ok, kończymy w niedziele czyli jutro.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry