Ehh Kazz... Ja bym i tak nie wygrał - model robiłem na ostatni moment, renderowałem po czasie i oddawałem wiedząc, że zapomniałem o paru rzeczach, a na samym wierzchu jest błąd siatki. Nie wiem o co Ci chodzi - ja tylko mówię, że ludzie głosują w ankiecie tak, jak im się wskaże, i nie robi tu różnicy, kto i na kogo by wskazał. Sroka może miał najładniejszy model, ale jego model także nie był zgodny z zasadami (nie miał wnętrza). Wygrał to wygrał, nie mam nic przeciwko, wolałbym jednak, żeby głosy wszystkich były uzasadnione. I jak widzę wiele innych osób też chce, więc nie widzę powodów, byś mnie w tej chwili oskarżał, że płaczę, bo nie wygrałem. Stawiając mnie tym samym w jednej linii z kimś zniesmaczonym
Jestem za całkowitym wyeliminowaniem ankiety, a zliczaniem głosów pisemnych ludzi oraz głosów jury. Chociaż powinno być ono albo większe, albo złożone z ludzi niezwiązanych z bitwą. Sam pamiętasz, co było w pierwszym i jedynym jury w naszych bitwach. A tu z Thorem dalibyście sobie wzajemnie najniższe oceny i znowu byłaby burda