@Loop zrozum to ze paladyn i ss maja prawo grac pod 2h a obecnie jest im to zabieranie na starcie gry jest za duży rozstrzał 120 dmg vs 200 zmniejsza to do 170 vs 200 i nie dodaje broni tylko korzystam z tego co jest.
@Simen powtórzę to po raz ostatni te zamiany są konieczne i przeczytaj sobie loga czy tam ci coś utrudnia czy drastycznie zmienia gry? tylko ty jeden masz z tym problem reszta widzi ze to pierdolona kosmetyka i więcej i tak nie będzie to co jest w logu to zmiany które wyszyły na przestrzeni uwaga aż 4 pierwszy rozdziałów, bardzo wątpię ze w 5 ,6 czy 7 rozdziale dojdzie coś jeszcze co wymaga fixa bardzo w ta wątpię.
AB ma ostro zmieniać grę stad nie ma przymusy do korzystania z niego a to to jest pierdolony bug fix i parę drobnych w sumie niemal gówno znaczących poprawkę.
1. Nie, te zmiany nie są konieczne, bo to nie są żadne bugi tylko Twoje problemy z samym sobą najwidoczniej. Chcesz tak mieć, proszę bardzo, ale zrób sobie to dla swojej gry, ewentualnie w formie submoda, a nie dla wszystkich.
2. Nie, nie tylko ja jeden mam problem, bo w tym temacie już kilku użytkowników Ci powiedziało, że nie podobają się im takie zmiany. Więc nie wymyślaj.
3. Nie są to drastyczne zmiany, są to zmiany, które są wprowadzane w wersji polskiej, czaisz? Dlaczego nie możesz z tego zrobić submoda? Podaj mi jeden logiczny argument. Boisz się, że nikt w niego nie zagra czy co?
4. No to skoro są to gówno znaczące poprawki to może nie dawaj ich nam w formie patcha do spolszczenia.