[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1326361 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1326361

Odpowiedzi 5178

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koło drzewa przed mostem idąc do piramidy. Tam była jakaś mała kusza.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koło drzewa przed mostem idąc do piramidy. Tam była jakaś mała kusza.
Dzięki za lokalizację ale mi chodziło o silniejszą kuszę od myśliwskiej która ma 120 ataku :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zdefiniuj małe kusze? bo jeśli chcesz kusze która zadaje więcej niż 120 dmg i jest mala chodzi o model to takowa nie istnieje, wszystko co jest kuszą i ma 160+ dmg nie jest male to na bank.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdefiniuj małe kusze? bo jeśli chcesz kusze która zadaje więcej niż 120 dmg i jest mala chodzi o model to takowa nie istnieje, wszystko co jest kuszą i ma 160+ dmg nie jest male to na bank.
Tak, dokładnie chodzi mi o małe modele kusz które nie zakrywają całego bohatera swoimi rozmiarami :p
no cóż trudno, dzięki za odpowiedz.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Takie gameplayowe pytanka mam:

1. Gram na SnC dla testu jak mi pójdzie ( lepiej czy gorzej jeśli chodzi o satysfakcje z gry ) i jeśli dobrze rozumiem te pny w ilości 3 za level wydawać tylko i wyłącznie na sprawy typu skórowanie, złodziejskie skille i inne wspomagacze?

2. Manekin do treningów można użyć od razu by po lepszych postać czy lepiej odczekać aż postać będzie mocniejsza?

3. Jakieś inne wskazówki do gry wojem 2h na SnC? :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. No ta, bo inaczej tego zdobyć się nie da
2. To chyba nie ma limitu.
3. Ta nie graj wojem pod 2h to się nadaje jak pieść do nosa niby pasuje ale krwi będzie więcej.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. tylko pamiętaj, że 3 pn masz tylko do 10 levela,  potem do 30-go 2 pn a potem do końca już po jednym, aczkolwiek przy woju pod siłę wystarczy spokojnie
2. o ile manekin nie został całkowicie usunięty ( na nm nie można z niego korzystać ) to możesz na nim ćwiczyć trzy razy na rozdział limit każdorazowo to 10k obrażeń × rozdział, zacznij ćwiczyć jak będziesz mógł nosić jakąkolwiek 2h broń żeby odpowiednie straty się nabiału

3. Przy 2h koszmarnie spada wytrzymałość nie korzystaj z ciężkich zbroi bo nie wyrobisz

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w jakiejś aktualizacji weszło coś takiego, że ruda żelaza nie jest nieskończona? bo gram teraz , chciałem kasy sobie nabić, wydobyłem 3000 bryłek i koniec...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No jest coś takiego sam sobie odpowiedziałeś w sumie xd

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To w takim razie jaki jest teraz najlepszy zarobek?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kopanie rudy żelaza :)

Albo robienie bełtów/strzał i ich sprzedaż

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kopanie rudy już nie jest nieskończone jak pisałem wyżej i dlatego się pytam jak teraz zarobić jak najwięcej.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba nie przemyślałeś tego, zanim napisałeś xD Ruda nie jest nieskończona, ale to nadal najlepsze źródło zarobku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spokojnie można rzec, że rudy jest "nieskończona ilość" tylko zmienił się sposób jej zdobywania. Kiedyś można było kopać w jednym miejscu, a teraz trzeba chodzić do różnych żył. W samej orkowej kopalni jest jej pełno, a teleport przenosi nas przed samo wejście do kopalni.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kopanie rudy już nie jest nieskończone jak pisałem wyżej i dlatego się pytam jak teraz zarobić jak najwięcej.

Aha... więc nie da się zarobić gdy nie ma "nie skończonego źródełka?"

Z jednej rudy masz około 10k na 100% skilla a takich skałek jest spokojnie ze 20... pewnie i więcej, więc jak sądzisz dobry czy nie ten dochód?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim.
Gdzie się podziewaBilgot po wydostaniu go z górniczej doliny?

Saltanis

Saltanis

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

chciałbym zagrać w Returning z ustawieniami z Koszmaru, ale na trybie Gothic.
Brak opcji tworzenia save w dowolnym momencie jest dla mnie zbyt problematyczny, gdyż grę odpalam na parę chwil dziennie.

Jednak nie mogę nigdzie znaleźć informacji, jakie ustawienia na trybie Gothic powinienem wdrożyć, by osiągnąć ten poziom. Czy ktoś się orientuje jak to wygląda?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Aha... więc nie da się zarobić gdy nie ma "nie skończonego źródełka?"

Z jednej rudy masz około 10k na 100% skilla a takich skałek jest spokojnie ze 20... pewnie i więcej, więc jak sądzisz dobry czy nie ten dochód?
Z jednej rudy na 90% umiejętności wydobywałem 3k bryłek także myślę, że te 10% nie dałoby mi kolejnych 7k

0 użytkowników
Do góry