[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1232001 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1232001

Odpowiedzi 5178

kareta3334

kareta3334

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem, zabiłem Hosh-Paka i teraz Ur-Shak nie chce ze mną rozmawiac. Jest to o tyle denerwujace ze nie moge rozpoczac watku orkowego o ktorym sie dowiedzialem za pozno. Wie ktos jak moge go przekonac zeby ze mna pogadal ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kareta3334 Użyj zaklęcia zapomnienia.

Post połączony: 2020-07-22, 10:05
@Saltanis Ustaw wszystko na 150% i złoto na 50%.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kopanie rudy już nie jest nieskończone jak pisałem wyżej i dlatego się pytam jak teraz zarobić jak najwięcej.

Aha... więc nie da się zarobić gdy nie ma "nie skończonego źródełka?"

Z jednej rudy masz około 10k na 100% skilla a takich skałek jest spokojnie ze 20... pewnie i więcej, więc jak sądzisz dobry czy nie ten dochód?
Z jednej rudy na 90% umiejętności wydobywałem 3k bryłek także myślę, że te 10% nie dałoby mi kolejnych 7k

Sprawdzałem mi na 100% daje 10k albo i czasem więcej, teraz pomnóż to sobie razy ilość rudy dostępnej do wykopania =coś między 100-200k złota, więc jest to mega zarobek.
Może używasz jakiejś starej wersji.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Potrzebuje pomocy chyba zjebałem 2 zadania. Po pierwsze w Gd zabiłem zębacze które miałem zabić z zadania przy tej kopalni magicznej rudy(kolo starej wieży Xardasa) przez to jak wykonałem to zadanie to Bilgot nie chce rozmawiać o niczym. no i wracając do Lutero zadanie "pazury zębacza" znikło nie wykonane przez to tez nie mogę zaprosić Bilgota do obozu.
Po drugie oddałem Snipowi rude zanim zaprosiłem go do obozu przez to nie chce dołączyć do mnie. Jeżeli nie można tym 2 błędom zaradzić to potrzebuje save-a z 3 rozdziału(najlepiej początek) grając Paladynem(najlepiej) albo inna klasa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Bez Bilgota obóz nie zginie. Z kolei oddanie rudy Snipesowi nie blokuje zaproszenia go do obozu. Masz wymaganą retorykę?

You didn't grow.
You didn't improve.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@grekoimper Dla 2 kuj wartych zadań chcesz przechodzić grę od jakiegoś tam momentu od nowa? Ja pierniczę.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
mam 98 retoryki snipes siedzi w tawernie i nie ma dialogu na dolaczenie chyba ze coś się zmieniło .w 3 rozdziale z bilgotem nie ma nic do gadania  a w 4 ginie i po wskrzeszeniu tez nic pytalem czy da sie to obejsc a jak nie to sava poprosze 3 r paladyn najlepiej poczatek rozdzialu

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A Węża już sprowadziłeś?
Czytałeś, co napisałem? Bilgot nie jest potrzebny.

You didn't grow.
You didn't improve.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
węża sprowadziłem.(chodzi Ci ze nie jest tak ze snipsem ze jak mu się da wcześniej rude niż zaprosi do obozu to nie dołączy?). W jakim sensie bilgot nie jest potrzebny?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Naczytałeś się głupot i tyle xd quest musi być zakończony aby w ogóle snipes czy waz chcieli iść gdziekolwiek ich nie da się zaprosić do obozu jeśli się nie wykonało zadania z ruda po prostu za pomocą retoryki da się ich przekonać do pracy dla nas bo ruda się przecież im skończy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
taki tekst na przekonanie był u Węża. Snipowi jak dałem rude to teraz jest w karczmie u Orlana i są dwa teksty w jednym mi dziękuje ze mu rude dałem a w drugim każe mi zjeżdżać. dać Ci sava żebyś sprawdził to?moja retoryka 98 mam Grimsa i jego kolegę , Węża, kowala ,kucharkę, Niklasa i Farima to chyba Snipsa tez już powinienem moc dodać a mimo tego nie da się... sava tu wrzucić?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam poważny problem z bossem w świątyni śniącego Li Kerh Pogromca Życia.
bije go do 20k hp po czym jest niewrażliwy na ataki i  wzywa do siebie 3 pomniejsze duchy a ja je zabijam, po czym bije go do 10k hp i po raz kolejny jest niewrażliwy więc przebijam mu te 3 serca po czym dalej go bije.
Oczywiście go mu zbije hp do 2800hp to znowu gnojek jest niewrażliwy a ja nie wiem co mam robić dalej...
co mam tam zrobić skoro nie przyzywa kolejne duchy?

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
a przebijasz serce jedno na raz czy wszystkie?chyba trzeba po jednym

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się przebić wszystkie na raz ? ;> Wątpie... Czasami bosski stają się nieśmiertelne i jest to bug podobno spowodowany użyciem kodów. Spróbuj go pokonać z kuszy/łuku/magii. Albo za pomocą kodów zobacz czy flags się przestawił u bossa. Edit Focus wpisz mając nacelowanego bossa.

Wczytaj poprzedniego save z przed iluś tam godzin i może się odbuguje.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Da się  przebić wszystkie 3 tu jest bug pogrzebany, ze nie jest tłumaczone w żaden sposób ocb w walce a sama gra daje opcje ze można 3 przebić a nie jest to wymagane

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Subuki Dokładnie, ten boss potrafi się zbugować, wiem o tym coś, bo kiedyś mając 2000 życia nie mogłem go utłuc. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba oglądnąłem filmik na necie i następnie tłukłem go w jakieś kolejności, mam na myśli przebijanie serc i to pomogło.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
taki tekst na przekonanie był u Węża. Snipowi jak dałem rude to teraz jest w karczmie u Orlana i są dwa teksty w jednym mi dziękuje ze mu rude dałem a w drugim każe mi zjeżdżać. dać Ci sava żebyś sprawdził to?moja retoryka 98 mam Grimsa i jego kolegę , Węża, kowala ,kucharkę, Niklasa i Farima to chyba Snipsa tez już powinienem moc dodać a mimo tego nie da się... sava tu wrzucić?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Subuki Dokładnie, ten boss potrafi się zbugować, wiem o tym coś, bo kiedyś mając 2000 życia nie mogłem go utłuc. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba oglądnąłem filmik na necie i następnie tłukłem go w jakieś kolejności, mam na myśli przebijanie serc i to pomogło.
Czyli mam przebić tylko jedno serce na raz gdy jest niewrażliwy tak? Spróbuję i dam znać jak poszło.

EDIT: Wczytałem grę i za pierwszym wszystko poszło dobrze, czyli pierw przebiłem dwa serca a przy następnym razie jak znowu był niewrażliwy na ataki wystarczyło ostatnie serce przebić. Trochę dziwne bo poprzednio to nie pomagało :)

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kopanie rudy już nie jest nieskończone jak pisałem wyżej i dlatego się pytam jak teraz zarobić jak najwięcej.

Aha... więc nie da się zarobić gdy nie ma "nie skończonego źródełka?"

Z jednej rudy masz około 10k na 100% skilla a takich skałek jest spokojnie ze 20... pewnie i więcej, więc jak sądzisz dobry czy nie ten dochód?
Z jednej rudy na 90% umiejętności wydobywałem 3k bryłek także myślę, że te 10% nie dałoby mi kolejnych 7k

Sprawdzałem mi na 100% daje 10k albo i czasem więcej, teraz pomnóż to sobie razy ilość rudy dostępnej do wykopania =coś między 100-200k złota, więc jest to mega zarobek.
Może używasz jakiejś starej wersji.
Mam tą wersję co jest i na themodders i na bractwie spolszczenia i przed chwilą kopałem rude na 100% um i nadal 3k dostaje :/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry