[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1330049 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1330049

Odpowiedzi 5178

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sie nie zdziw jak nie zadziała.
Jeśli niczego nie zmienili to jeszcze jeden jest w magazynie piratów

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś przypomnieć gdzie jest zwój zmniejszenia potwora, potrzebuje do czarnego trolla w jarkendarze, a zapomniałem gdzie był :P
Od ignaza się dostaje za misje z cieniostworem.

Oki dzięki

Post połączony: 2020-07-06, 11:06
Sie nie zdziw jak nie zadziała.
Jeśli niczego nie zmienili to jeszcze jeden jest w magazynie piratów

Heimdallr

Heimdallr

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam dwa pytania:

1.jaka jest różnica między alternative balance a zwykłym? nie wiem w sumie w którego zagrać a jestem na początku i myślę o zmianie z podstawki na AB.

2. Nie znalazłem tez jakichś większych zmian np czy opłaca się robić postać na zręczność, jest może jakiś poradnik co tak naprawdę da się rozwijać i w jaką stronę?

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam dwa pytania:

1.jaka jest różnica między alternative balance a zwykłym? nie wiem w sumie w którego zagrać a jestem na początku i myślę o zmianie z podstawki na AB.

2. Nie znalazłem tez jakichś większych zmian np czy opłaca się robić postać na zręczność, jest może jakiś poradnik co tak naprawdę da się rozwijać i w jaką stronę?
1. Nawet nie myśl o zwykłym returningu 2.0 kiedy jest dostępny AB.
2. W AB dużo przyjemniej się gra pod zręczność, choćby z powodu możliwości celowania z łuku i poruszania się podczas tegoż  celowania. Bronie pod zrękę również są na co najmniej równym poziomie jak bronie pod siłę.
Nie wiem co masz na myśli w stwierdzeniu co da się rozwijać. Wszystko zależy na ilu punktach nauki na poziom zagrasz. Na 10 jesteś w stanie dwie dziedziny walki rozwijać niemal równocześnie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1. jest kolosalna różnica, podstawka 2.0 jest po prostu gorsza od AB, i ma sporo błędów i niedoróbek, ciężko wszystko wymienić, np: na podstawce możesz zrobić tylko raz elixir saggity pod defa a na AB wiele razy, tyle ile znajdziesz alloesów.

2. opłaca się robić postać pod to co chcesz, tylko nie hybrydy, wybierasz sobie czy idziesz w zręczność siłę woj 2h czy 1h czy jakiś mag czy łucznik i pod to grasz.

Heimdallr

Heimdallr

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wrzuciłem moda, crashuje przy wczytaniu lub wystartowaniu nowej gry, jakieś sugestie czy muszę czyścić G2 i od nowa wrzucać wszystko?

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem co do zadania ,,Oko Innosa", a dokładniej, kiedy powiedziałem Pyrokarowi, iż potrzebna jest pomoc Xardasa, ten powiedział, że musi dostać dowód na to, iż Xardas nas nie zdradzi. Teraz w dzienniku zadań mam napisane, że muszę porozmawiać z Xardasem i znaleźć sposób na to aby przekonać Pyrokara, ale u nekromanty nie mam żadnej opcji dialogowej oprócz sprzedania przeklętej broni. Więc co mam teraz zrobić?
Z poważaniem
SiTu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyślij Xardasa do kręgu, po tym powinno się pojawić dialog.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Dziękuję za odpowiedź, lecz niestety nie pomogła mi. Ponieważ nie mogę wysłać Xardasa do kręgu z tego powodu, iż nie mam takiej opcji dialogowej. Jedyne co mogę kliknąć podczas rozmowy z nim to: Oddaj przeklętą broń oraz Koniec.
Nic innego nie mam.
Z poważaniem
SiTu

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jedyny pomysł, jaki może mam, to że może nie awansowałeś ze strażnika na paladyna/z najemnika na łowcę smoków - wtedy Xardasa nie można wysłać do kręgu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego nie mogę stworzyć pancerza mistrza łowców mając wszystkie składniki...?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo nie masz wszystkich składników lub robisz to w złym miejscu, to chyba oczywiste.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie w pod klawiszem C sprawdzam i wszystko świeci mi się na zielono i robię to na stanowisku do robienia pancerzy w obozie myśliwych.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Panowie, żeby otrzymać SPECJALNE dary od innosa ( jestem paladynem R3 początek ) to co trzeba było zrobić albo mieć :P ?

@Subuki to zrób to samo ale nie w obozie myśliwych tylko na farmie onara, może pomoże.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
R4 i posiadanie  90% w broni 1h lub 2h ( chyba nie mam 100%  pewnosci ) dla każdego wojownika jest tylko jeden specjalny dar czyli jakaś tam szansa na zadanie 100 dmg które ignoruje armor także dupy to nie urywa i nie można  tego nawet zauwazyc, bo dmg jest dodawany do aktualnego jak to z procuje a dzieje się może z  1/20 ataków

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Aha no oki, bo już się bałem że trzeba wbić z 1k karmy by odblokować ten bonus :P
Wiesz tragedii nie ma, zawsze to jakiś dodatkowy dmg który czasem wchodzi, coś jak piorun ze szponu tylko słaaabsze.

Dzięki.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To jest dokładnie to samo z ta różnica ze piorun wchodzi 1/2 to 1/20 czyli nie widać różnicy, wyjątek o którym zapomniałem to a jakże inaczej duale, te są liczone jako 2 w 1 takze gdy jeden procnie to drugi tez dla nich to jest 2x 100

Sauron654

Sauron654

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, w zadaniu klątwa gomeza mam ten głupi komunikat"pomódl sie za swoja dusze grzeszniku. I pomimo ze karme mam na plus(jakieś 20), to ni uja nie da się tego przejsc. Gdzies na forum widzialem ze trzeba miec co najmniej 0 karmy. Chyba ze w ostatnich patchach podniósł się próg.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najwyraźniej wciąż masz za mało karmy. Trzeba położyć więcej fioletowego dla Insoska czy do kogo to było.

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, w zadaniu klątwa gomeza mam ten głupi komunikat"pomódl sie za swoja dusze grzeszniku. I pomimo ze karme mam na plus(jakieś 20), to ni uja nie da się tego przejsc. Gdzies na forum widzialem ze trzeba miec co najmniej 0 karmy. Chyba ze w ostatnich patchach podniósł się próg.
Obstawiam 100 karmy.

0 użytkowników
Do góry