[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1145513 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1145513

Odpowiedzi 5178

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ruszyc zadanie szpiedzy beliara?
Musze zmusic tego pomocnika benneta do gadania ale nwm jak ;x

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba musisz mieć odpowiednio wysoką retorykę.

marian511

marian511

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to dobre miejsce na moje pytanie ale spróbuję. Mianowicie nie mogę wykuć miecza. Nauczyłem się kowalstwa u Harada mam surowa stal 8 sztuk mam zalozony mlot nawet ubrałem zbroje czeladnika kowala i  kiedy podchodzę do pieca jest napsane brak odpowiedniego przedmitu a bezimienny mowi czym? Bardzo proszę o pomoc.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Nie wiem czy to dobre miejsce na moje pytanie ale spróbuję. Mianowicie nie mogę wykuć miecza. Nauczyłem się kowalstwa u Harada mam surowa stal 8 sztuk mam zalozony mlot nawet ubrałem zbroje czeladnika kowala i  kiedy podchodzę do pieca jest napsane brak odpowiedniego przedmitu a bezimienny mowi czym? Bardzo proszę o pomoc.

Hehe to pytanie bardziej z dziedziny podstawowej kowalstwa po prostu potrzebujesz takich szczypiec by stalowy pręt złapać i podgrzać kupisz go na pewno od czeladnika harada, niestety harad nie zaopatruje cie w nie nawet po zostaniu jego czeladnikiem daję tylko młot

Też mam pytanie mam 5skór czarnego trolla i jedną lecz ta ma różnice jest napisa bardzo rzadkie trofeum myśliwskie i jest warta 1k golda a nie 500 więc gdzie znajdę te po 1k? chcę zrobić pancerz ze skór czarnego trolla lecz ciągle pisze brak skladników więc zapewne potrzebuje tych lepszych skór trolla  :fuckyeah:
Dobra sprawa zalatwiona w wymogach było napisane 8 sztabek stali to mnie zmyliło chodziło o stalowe pręty .. na dodatek zbroja slaba już lepsza lekka łowcy smoków... szkoda

1.Co z tymi kryptami szkieletów obok czarnego trolla a słonecznym kręgiem przy karczmie orlana(nie mogę ich otworzyć)  na cmentarzu oraz obok farmy onara krypta z dwoma przełącznikami i zwojem starożytnym? nie mam żadnych wskazówek odnośnie otwarcia tych krypt japierdole, a pamiętam jeszcze jak w zwykłym returning 2.0 otwieralem je bez problemu albo nie były po prostu zamknięte

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Quest wymagający ich otwarcia będzie w 5 rozdziale.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Czy statystyki 450 zręczności(ponieważ używam 2 pierścieni +25siły by nosić masjafu pancerz) 250ziły to dobre na 4 rozdzial? wiadomo można więcej jeszcze aktualnie mam duale księżycowe ale nadal nie mam na tyle pary by zabić 2-3 jaszczuroczłeki dość sprawnie no niestety męczę się mam 3k hp oraz pancerz masjafu wymagającego 250ziły ale za dużo on nie dał, więc jak by ktoś nakierował gdzie szukać lepszego ostrza np szpady albo dualów bo te przebicie pancerza jednak chyba lepsze są duale aż tak dupy nie urywają tym orką niestety przykro mówiąc chodź walka nimi jest łatwiejsza przeciw orką (łatwiej trafić) niż szpadą, więc aktualnie grając w 4rodzialę nie powiedziałbym że jest łatwo, co prawda walka z bagiennym smokiem była śmiesznie łatwa lecz te jaszczuroczleki jeszcze robią problem tylko,,, zebrałem co się dało oczywiście jeszcze tylko koszmaru kruka nie robiłem i wątku orków nie dokończyłem  i misji gomeza co oczywiście zrobię w 4rodzialę

Rzecz jasna oczywiście z łukiem na przeszywających strzałach na maxie robi lepszą robotę niż te moje duale, według teori Tizgara teraz powinienem one-shotować ale tak nie jest więc imo chyba po prostu będę używał łuku częściej niż broni bo nie narażam się na bezpośredni atak i zgon a z dobrego łuku zestrzele 3-4jaszczuroludzi chyba zanim dolecą? no łuk na propsie nawet w 75% etapie gry co za koszmar haha

Aha zręczności mógłbym ewentualnie podbić teraz darami ale co z tego skoro moja karma jest dupowata innosa mam 0 nadal i nie dostaje nawet kiedy zabijam sługi beliara więc musiałbym kupić karmę za złoto ale go nie mam za dużo niestety nie sram zlotem (nie kupowałem potek ale poszło na samą naukę bardzo dużo złota i niektóre księgi)

Oj opiekunowie też czekają xD

1.Mam namiar na duale Ancient Guardian's Axe wymagające 500 zręczności i były by spoko ale gdzie ta lokacja jest ? Spadnij z Chel'Drak w „starym” lochu, stary loch hmm?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam trzy pytania

1. Gdzie jest miecz Harta? Według solucji z magazynie paladynów ale tam go nie ma (albo ja nie mogę znaleźć)

2. Zadanie Dziwny Klucz (od Orka Posłańca) co mogę nim otworzyć? Według solucji skrzynię nad Ur-Karrasem ale nie wiem o którą skrzynię chodzi ani gdzie ona jest

3. Gdzie jest to miejsce w GD?? Został mi ten Smoczy Korzeń do zebrania ale nie mogę ogarnąć gdzie to jest :F

Spoiler

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Mam trzy pytania

1. Gdzie jest miecz Harta? Według solucji z magazynie paladynów ale tam go nie ma (albo ja nie mogę znaleźć)

2. Zadanie Dziwny Klucz (od Orka Posłańca) co mogę nim otworzyć? Według solucji skrzynię nad Ur-Karrasem ale nie wiem o którą skrzynię chodzi ani gdzie ona jest

3. Gdzie jest to miejsce w GD?? Został mi ten Smoczy Korzeń do zebrania ale nie mogę ogarnąć gdzie to jest :F

Spoiler

1.Miecz harta o ile się nie mylę po wejściu na prawo w rogu za skrzyniami w magazynie paladynów w solucji jest jakiś błąd z tego co wiem
2.Skrzynię masz tam gdzie Karass u góry na dachu(ale trzeba trochę iść dalej bo to nie idealnie nad nim tylko trochę dalej) jest skrzynia poszukaj na klucz musisz kliknąć oczywiście w ekwipunku żeby dostać misję ze skrzynką wszystko opisane w solucji

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Sorfarius
Nie one shotujesz bo masz fatalne statystki, nosisz pancerz który nie masz prawa nosić tym samym sobie szkodzisz  i odejmujesz az 40 zreki chleby marnujesz na jakieś gówniane szarlotki ile razy to trzeba pisać? grasz pod zreka masz mieć w dupie hp, zreka jest najważniejsza tylko ona się liczy i nie możesz iść do 4 rozdziału gra ci na to nie pozwoli bo nie zabiłeś kruka.

Z fixuj postać, pancerz na ten etap to z skory z czarnego trolla  nie możesz z nim nosic hełmu ale i tak bedzie lepszy niż pancerz raczki z helmem  biżuteria full zreka amulet z im'raha  pasek od ramieraz  lepszego mieć sie nie da to aż 40 zreki o ile używamy go z armorem od mysliwych lub takim co wymaga zreki nie działa on z takim  co wymagają siły.

Duale moonblade lub alternatywnie szpada od caloma czy ze świątyni śniącego łuk  er-hazir  jest najlepszy z w grze za ukończenie pustyni mimo ze inne maja lepsze statystyki i tak będą gorsze  jeśli jego nie masz nosisz kudzu bo luk jest  dla statów nie dmg

Zreka ma być minimum 600 ale wskazane jakieś 700+ z takim statami to powinno pójść z krukiem i koszmarem w miarę sprawnie bo z twoimi obecnymi to ciebie raczej pierwsze trupy zabijają zanim bossa zobaczysz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius
Nie one shotujesz bo masz fatalne statystki, nosisz pancerz który nie masz prawa nosić tym samym sobie szkodzisz  i odejmujesz az 40 zreki chleby marnujesz na jakieś gówniane szarlotki ile razy to trzeba pisać? grasz pod zreka masz mieć w dupie hp, zreka jest najważniejsza tylko ona się liczy i nie możesz iść do 4 rozdziału gra ci na to nie pozwoli bo nie zabiłeś kruka.

Z fixuj postać, pancerz na ten etap to z skory z czarnego trolla  nie możesz z nim nosic hełmu ale i tak bedzie lepszy niż pancerz raczki z helmem  biżuteria full zreka amulet z im'raha  pasek od ramieraz  lepszego mieć sie nie da to aż 40 zreki o ile używamy go z armorem od mysliwych lub takim co wymaga zreki nie działa on z takim  co wymagają siły.

Duale moonblade lub alternatywnie szpada od caloma czy ze świątyni śniącego łuk  er-hazir  jest najlepszy z w grze za ukończenie pustyni mimo ze inne maja lepsze statystyki i tak będą gorsze  jeśli jego nie masz nosisz kudzu bo luk jest  dla statów nie dmg

Zreka ma być minimum 600 ale wskazane jakieś 700+ z takim statami to powinno pójść z krukiem i koszmarem w miarę sprawnie bo z twoimi obecnymi to ciebie raczej pierwsze trupy zabijają zanim bossa zobaczysz.

Za mną już pustynia adanosa i wątek assasynów. Za zabicie smoka dostałem karmę innosa więc mam +30 zręczności teraz na luzie z samych darów, ale wracając do tematu, nie wiem z tego co piszesz to ty chyba grałeś w starego returinga i masz nieaktualne informacje(polecam przejść jeszcze raz) twoje zasady obecnie nie obowiązują, jak sam pisałeś gra jest przystosowana do grania na samych bonusach a zebrałem wszystkie możliwe szartolek praktycznie nie robiłem i gra się dobrze pomimo że nie one-shotuje jaszczuroczłeków(ale mam jeszcze trochę możliwiości by to poprawić) ale do tego zapewne dojdę potem..., nie zabiłem kruka i wbiłem do 4 rozdziału( co obala twoją teorię że nie wejdę bo nie zabiłem kruka), i nie wiem na co tobie 600-700 zręczności skoro najlepsze broń o ile się nie mylę wymaga jej 500?  mam jeszcze do skończenia wątek opiekunów, kupców,orków, grałem na 10pn co poziom więc pozwoliłem sobie dobić siłę(dałem do progu 15tylko) ? a co mi zaszkodzi skoro i tak mam nadmiar pn więc  i na 5pn ludzie grają ale dłużej im zajmuje skończenie postaci i spełnienie kryteriów broni i pancerzy, więc podsumowując dobije sobie 500zręczności może nawet i 600 jak będzie mi się chcieć oraz założę pancerz opiekunów który wymaga 500zręki i przejdę grę

Co ja teraz robię? wbiłem do wieży kreola i bije trupy z łatwością samymi dualami ksieżycowymi(orka dowódcę z łatwością poskladam) i na widma czasem srebrny miecz a sam koszmar kruka jest bardzo trudny z tego co czytałem dlatego wybiorę się tam później dlatego nie rozumiem skąd nagle byś wyczarował 600-700 zręczności  :facepalm: na początku rozdziału 4 bo to po prostu nie możliwe na aktualnej wersji returning może do 600 byś dobił ale musiałbyś bardzo ale to bardzo postarać :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ostatni raz grałem na wersji z 30 listopada, nic poważnego od tego czasu sie nie zmieniło, mogę ci pokazać  ile dobije ale  nie zrobię tego za free bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niż granie w tego gównianego moda ale jak zaoferujesz coś  ciekawego to ci moze  polecimy na rekordy przy 10 pn na poszczególnych rozdziałach, bo na start 4 rozdziału to na tym forum jest z bite 50 osób jak nie więcej ktore z palcem w dupie ci zrobią więcej niż 600 zreki.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ostatni raz grałem na wersji z 30 listopada, nic poważnego od tego czasu sie nie zmieniło, mogę ci pokazać  ile dobije ale  nie zrobię tego za free bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niż granie w tego gównianego moda ale jak zaoferujesz coś  ciekawego to ci moze  polecimy na rekordy przy 10 pn na poszczególnych rozdziałach, bo na start 4 rozdziału to na tym forum jest z bite 50 osób jak nie więcej ktore z palcem w dupie ci zrobią więcej niż 600 zreki.

Dobra ale powiedz mi po co tyle? Isc na rekord? Po co? 600 zrecznosci wykrecaja osoby grajace na 10pn slepo bijacych w zrecznosc doslownie wszystko tylko po co? Gra jest nastawiona na granie na 5pn bo tyle mamy ustawione w koszmarze wiec zagraj na tym i wbij tyle(4 rozdział poczatek)co jest nie mozliwe z racji ograniczen ale wracajac do sedna, jesli zrecznosc mocno nie podnosi dmg to twoja teza idzie do kosza wtedy zrecznosc maksymalną uznajemy na spelnienie wymogow najlepszych broni i to jest wedlug mnie minimum a to co ty piszesz jest po prostu dziwne byc moze ukrecisz lepszy dmg zalozmy ze tak ale gre i tak przejde mozesz byc pewny ze zabije kruka z palcem w dupie a jesli bedzie ciężko czemu nie? Będzie wyzwanie zbyt latwa gra nudzi.

Smoki i tak ssaa jako wyzwanie wiec moze koszmar kruka okaze sie czyms co sprawi ze poczuje ze zle zrobilem postac wedlug ciebie mam fatalne statystyki no ciekawe :)

W sumie ludzie maksuja w glownego stata a potem narzekaja ze za łatwo maja piszac ironicznie gdy bym juz teraz wyrznal orkow wokol palisady grajac jedna reka i drapiac sie po jajach to pewnie dalej bym nie gral

Aha pn w sile byly zmarnowane to sie zgodze ale glupio mi bylo ze najlepszego pancerza nie moge zalozyc a malo brakowalo stracilem moze z 20zreki? Pff jak pisalem mam pn za duzo moge sie pobawic

Powiem tak jak znajde wcześniejszy zapis dobije te 600+ zrecznosci bo mozna i zobacze ile to wartę jest w praktyce

Shleder

Shleder

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cholera dexter ma 2k hp nie mam podjazdu do niego xD moglbym doexpic ze 3 lvle ale to raczej nic nie zmieni co robic? czekac az greg wybije wszystkich?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
cholera dexter ma 2k hp nie mam podjazdu do niego xD moglbym doexpic ze 3 lvle ale to raczej nic nie zmieni co robic? czekac az greg wybije wszystkich?

Deszcz ognia zalatwi sprawe za zabicie gory czy tam dextera masz chyba 1pn ale u mnie zawsze greg konczyl sprawe

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Po to żeby skrócić czas walk, Returning ma błędny balans bossy maja po 50k+ życia a ty bijać je po gówniane  mniej niż 500 możesz się zestarzeć nie jest to dziwne ze ludzie wola to z bugowac bo będzie szybciej ale można bez bugów zrobić to szybciej właśnie dobijając ponad normalne staty, bo gra na to pozwala i zachęca do tego jest duza różnica gdy masz 2x większe staty niz  technicznie powinieneś walka jest zdecydowanie krótsza ale wciąż stanowi jakies tam wyzwanie, jasne  to wciąż jest slepe klepanie na pamiec no ale  jest trudniej bo te bossy "cos" robią  zbugowanie ich bo jest się slaby  to jest jak wklepanie cheat goda na jedno wychodzi

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Po to żeby skrócić czas walk, Returning ma błędny balans bossy maja po 50k+ życia a ty bijać je po gówniane  mniej niż 500 możesz się zestarzeć nie jest to dziwne ze ludzie wola to z bugowac bo będzie szybciej ale można bez bugów zrobić to szybciej właśnie dobijając ponad normalne staty, bo gra na to pozwala i zachęca do tego jest duza różnica gdy masz 2x większe staty niz  technicznie powinieneś walka jest zdecydowanie krótsza ale wciąż stanowi jakies tam wyzwanie, jasne  to wciąż jest slepe klepanie na pamiec no ale  jest trudniej bo te bossy "cos" robią  zbugowanie ich bo jest się slaby  to jest jak wklepanie cheat goda na jedno wychodzi

Mniej niż 500? aż tak takiej tragedii nie zauważyłem bije po około 700-1000 wzwyż księżycowymi ostrzami i nie powiedziałbym że jest tragicznie ale rzeczywiście walkę można skrócić jak kto już woli, jeszcze żaden boss nie sprawił mi problemów tylko CorCalome, bugowanie to nie koniecznie porównywałbym z cheat godem ja np jak znajde buga to go używam jak nie to tego nie robie ale zawsze staram się wszystko prócz trolli zabić w miarę normalnie, jestem ciekaw ile twoje wymaksowane staty dają w rzeczywistości,bo 2x więcej to przesada załóżmy że ja pod koniec gry miałbym załóżmy te 600-700zręczności to ty byś miał 1200?tylko z czego? grając pod 5pn co poziom masz połowę pn mniej(bonusy te same)  oczywiście zbieram wszystkie bonusy ognik pokazuję czego nie zebrałem więc nie ma mowy żebym coś pominął więc gra jak pisałem jest nastawiona na 5pn + bonusy wtedy musimy wszystko dawać w zręczność bez zbędnego opierdalania się by szybciej skończyć grę, ja że mam 2x więcej pn względem poziomu koszmar to oczywiście mogę i zrobić te 1k zręczności i poskładać bossy w 15sec ale mnie to jak pisałem za bardzo nie bawi, tak źle ustawiłem powinienem mieć 5pn co poziom wtedy każdy punkt zręczności się liczy( a że nie miałem co robić ze szczwiami bo brak goblińskich jagód to porobiłem potki na siłę i tak muszę mieć 200 do najlepszych dualów)

Bądź co bądź łuk z przebijającym strzałem jest praktyczniejszy tak czy owak często go używam 2k dmg z dystansu mówi samo za siebie często nawet jeden ork nie dobiegnie i zapewne go użyje przy czyszczeniu orków obok zamku (po co ryzykować na walkę z hersztem orków co ma mnie na 3hity i parę slabszych orków skoro mam łuk i zanim dobiegną zginą :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale my nie piszemy o 5 pn tylko cały czas o 10 pn i na takim ustawieniu jeśli gramy 7 rozdział da się dojechać do 1500  maxerzy podobni do mnie maja po 1k maina stata na koniec 4 rozdziału co powoduje ze takie tam szkielety  po 2,5k hp są oneshtowane bo na tym etapie z takimi statami duale bija po ponad 2500 dmg.
Koleiny raz widzę marnowanie pn i pogarszane własnej sytuacja nadmiar szczawiów idzie na potki hp bonusów jest na tyle dużo aby mieć wymagana ilość siły nigdy na nią nie wydajemy pn i mamy ja standardowo w dupie  jej przelicznik dla duali tez jest slaby bo jest to 0,5 dmg  per 1 siła dla  zreki i duali jest to aż 1,5 dmg per 1 zreka ma to gigantyczny wpływ.

Smocze korzenie czego nie wiesz wymienia się na goblinie jagody a nie marnuje na jakieś gówno potki na sile twój brak wiedzy  pogarsza twoja sytuacje mimo ze jesteś przekonany ze robisz coś dobrze, returning to gra solucji pierw trzeba sie dowiedzieć jak ta gra działa a potem grac pomysł idiotyczny w dzisiejszych czasach ale to ruskie albo to akceptujesz albo szukaj normalnej gry xd

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ale my nie piszemy o 5 pn tylko cały czas o 10 pn i na takim ustawieniu jeśli gramy 7 rozdział da się dojechać do 1500  maxerzy podobni do mnie maja po 1k maina stata na koniec 4 rozdziału co powoduje ze takie tam szkielety  po 2,5k hp są oneshtowane bo na tym etapie z takimi statami duale bija po ponad 2500 dmg.
Koleiny raz widzę marnowanie pn i pogarszane własnej sytuacja nadmiar szczawiów idzie na potki hp bonusów jest na tyle dużo aby mieć wymagana ilość siły nigdy na nią nie wydajemy pn i mamy ja standardowo w dupie  jej przelicznik dla duali tez jest slaby bo jest to 0,5 dmg  per 1 siła dla  zreki i duali jest to aż 1,5 dmg per 1 zreka ma to gigantyczny wpływ.

Smocze korzenie czego nie wiesz wymienia się na goblinie jagody a nie marnuje na jakieś gówno potki na sile twój brak wiedzy  pogarsza twoja sytuacje mimo ze jesteś przekonany ze robisz coś dobrze, returning to gra solucji pierw trzeba sie dowiedzieć jak ta gra działa a potem grac pomysł idiotyczny w dzisiejszych czasach ale to ruskie albo to akceptujesz albo szukaj normalnej gry xd

Piszemy o 10pn ale ja chciałem ci uświadomić że gdy bym grał na 5pn to takich wyników bym nie osiągnął a że ustawiłem sobie za dużo(nie chce by gra była za latwa) to trochę pn poszło na jakieś tam rzeczy, nie wiem co jest fajnego w one-shotowaniu w 4 rodzialę (60%gry) to już staję się nudne, to też zależy od stylu gry osoba wybierająca koszmar liczy że będzie trudniej ty grasz na gothic 10pn i robisz boga w 4 rodzialę i na szybko kończysz gierke odmienne podejście po prostu ale ten sam cel 

Co do smoczych korzeni wiedziałem że można je wymienić ale opcja 10 za 1 goblińską jagodę? straciłem 6 zręczności o my god jestem udupiony

Szczawie na potki hp nie wiezdiałem że jest opcja akurat, ale to już trudno hp i tak mam nadmiar bo dałem 10pn co poziom i to mnie uratowało

Co do zręczności zebrałem wszystkie bonusy ale jakoś zręczności gdy bym nie zmarnował niektórych pn miałbym 600-650 w granicach 700 może co jest daleko do twoich 1000 co jest akurat może osiągalne ale ja np do teraz nie miałbym 1h na 100% gdy bym nie dał w nie pn ponieważ tablic nie znalazłem do 1h i są prawdopodobnie dopiero w koszmarzę kruka albo jakiejś krypcie której lokalizacji nie znam na pustyni adanosa

Więc tak po obliczeniu tych wszystkich bochenków chleba i goblińskich jagód + dary dając wszystkie pn w zręczność  w moim etapie gry pewnie miałbyś 700zręczności i jakim cudem byś dobił brakujące 300 do końca 4 rodziału nie mam zielonego pojęcia skoro gra ma ograniczenia, kiedyś jak grałem w returinga to tych bonusów było więcej szczególnie do 1h oraz chyba zręczności bonusy nie były jednorazowe z jedzenia no i inaczej się grało

Ale tak podsumowując i tak nie gra się trudno pomimo że nie one-shotuje no i twoje wartości zręczności są po prostu dla mnie jakąś fantazją  patrząc na to ile gra oferuje mi bonusów (nawet zakładając że za pn zjebałem sobie 100zręczności) ale pewnie i tak mniej bo dawno osiągnąłem próg 15pn za 5zręczności) to i tak daleko do twoich 1000 więc ja tu widzę no logic jakiś wielki albo wbija się zręczność w jakimś miejscu jak fajka guru? czegoś nie wiem?

Aha i najważniejsze czy ty nie grałeś czasem podstacią pod zręczność gdy były mutageny? wtedy wartości zręczności były by zupełnie inne i to by tłumaczyło ja dostaję za jedną potke +2 zręczności to nie jest nawet +3

nomnom1

nomnom1

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, ktoś orientuje jaki jest "przepis" na ulepszenie ciężkiego pancerza straży ? wersja pod siłę - nagroda za zdemaskowanie pecka u wulfgara, dostaje info, że nie mam materiałów. Prety/sztabki oczywiście mam

dodam, że armor pod zreczność od wulfgara mogę ulepszyć bez problemów.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Hej, ktoś orientuje jaki jest "przepis" na ulepszenie ciężkiego pancerza straży ? wersja pod siłę - nagroda za zdemaskowanie pecka u wulfgara, dostaje info, że nie mam materiałów. Prety/sztabki oczywiście mam

dodam, że armor pod zreczność od wulfgara mogę ulepszyć bez problemów.

Nie masz składników :) sprawdź raz jeszcze składniki czasem piszą np Sztabka metalu a chodzi o stalowy pręt przypuśćmy więc kombinuj

0 użytkowników
Do góry