A czy da się gdzieś pobrać wersje returninga starsza ? Ponieważ skończenie tej żyły żelaza zaburzyło mi cała rozgrywkę. Głównie na tym opiera się moje zarabianie.
To znaczy tak pewnie inne rudy mają tego więcej o ile dobrze to policzyli na 25% przychodu złota zarobki są marne i ledwo starczali na normie więc ratowało właśnie tylko to że nieograniczona ruda do wydobycia innego sposobu dobrego zarobku niema chyba że włączysz bezlimitowy sen i masz obóz to jest nieskończony aktualnie dochód dość dobry a bryłek żelaza masz sporo w róznych miejscach twórcy pewnie chcą by górnictwo nie ograniczało się tylko do kopania jednego złoża w nieskończoność
Czyli tak, gothic 100% przychodu złota bezlimitowy sen i srasz złotem i się o nic nie martwisz za udane polowanie dostaniesz 20k-30k lekko za nic a na koszmarzę dopiero robi się problem bo masz z góry 25% limit snu więc jest ciężko i każdy grosz się liczy
Mam 25% przodu złota i za polowanie od rozdziału 1-4 dostalem około 30-40k golda co poszło na naukę języka demonów

a za sprzedaż wszystkich badziewiów typu broń dostałem kolejne 30k golda i nie mam na co wydać już

ale tak kopałem żelazo nie powiem ale nie za dużo idzie i bez tego sobie poradzić tylko trzeba mądrzę rozporządzać kasą