O temacie
Autor Loop
Zaczęty 3.04.2018 roku
Wyświetleń 1325550
Odpowiedzi 5178
Buub
oskar378
ajves
templartitan
garry18
Żelazko
Ventrue Moderator działu
Sorfarius
Na koszmarze nie da się ustawić statystyk potworów.Szybkie zbieranie masz na PPM.
Igorciooo
Na koszmarze masz wszystkie utrudnienia bez możliwości wyłączenia (wyjątkiem jest limitowany sen, który wyłączasz przez edytor sejwów) a statystyki są bardziej podpompowane niż masz możliwość sobie ustawić dla trybu Gothic.
Cytat: Ventrue w 2019-03-02, 22:08Na koszmarze masz wszystkie utrudnienia bez możliwości wyłączenia (wyjątkiem jest limitowany sen, który wyłączasz przez edytor sejwów) a statystyki są bardziej podpompowane niż masz możliwość sobie ustawić dla trybu Gothic.Mam nadzieje ze koszmar nie bedzie taki trudny chodz.. To ze moge zapisywac tylko w okreslonych miejscach juz nim jest i to najgorsze utrudnienie dla mnie ale chyba jakos dam rade.. Grywalne to jest? Aha 5pn za poziom jeszcze no i masz 1many na poczatku ... Masakra zaden pn nie moze byc zmarnowany
Cytat: Sorfarius w 2019-03-03, 08:05Cytat: Ventrue w 2019-03-02, 22:08Na koszmarze masz wszystkie utrudnienia bez możliwości wyłączenia (wyjątkiem jest limitowany sen, który wyłączasz przez edytor sejwów) a statystyki są bardziej podpompowane niż masz możliwość sobie ustawić dla trybu Gothic.Mam nadzieje ze koszmar nie bedzie taki trudny chodz.. To ze moge zapisywac tylko w okreslonych miejscach juz nim jest i to najgorsze utrudnienie dla mnie ale chyba jakos dam rade.. Grywalne to jest? Aha 5pn za poziom jeszcze no i masz 1many na poczatku ... Masakra zaden pn nie moze byc zmarnowanyWiesz jak będzie?Tak jak zawsze w gothicach, początek gry mega trudny ( na koszmarze ultra mega turbo, trudny ) a potem gdzieś pod koniec gry, już jestem machiną siekającą wszystko, czyli dokładnie tak samo jak na każdej wersji returna, nawet na sławnym 1.3.2 na którym każdy bał się grać :]