[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1325550 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1325550

Odpowiedzi 5178

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@oskar378 Nie ma żadnej potrzeby by zabijać ich w 1 rozdziale. Niektórzy mają pier*olca i muszą wyczyscic wszystko co się rusza. 1 czarnego można zmniejszyć, żeby załatwić myśliwych do końca, resztę ubijesz jak będziesz mocny. Polecam Ci zacząć od nowa i ustawić mniejsze PN za lv. Hp możesz sobie zostawić jak się czujesz niepewnie, ale przy 20 PN zanudzisz się na śmierć. Obniż sobie choć do tych 15. Możesz grać pod zręczność strażnikiem miejskim, z tego co wiem zarówno strażnik jak i paladyn ma zbroje pod zręczność, dodatkowo paladyn ma fajne runy.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jako Mag Ognia nie można brać darów od Innosa? Bo mam 300 karmy i nie ma żadnej opcji

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
w Piwnicy masz drzwi,a za nimi sanktuarium Innosa,tam odbierasz dary.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Z ciekawości, mam um. kowalstwa ponad 320, i ma to jakiś wpływ na coś? czy to tylko puste cyferki, podobnie jak alchemia?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jaka jest różnica między Alternatywnym Balansem a zwykłym Returningiem?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Pytanie gdzie indziej moge odebrac dary od innosa ? bo w piwnicy nie ma zadnych drzwi do oltarza. Tylko skarbiec spizarnia Talamon i ten od mlota oraz Neoras, nie mam gildi

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
obok Talomona są drzwi,które otwierasz i przechodzisz przez nie,powiedziałem Ci wyżej o tym.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@garry18 Nic to nie daje.
@Żelazko Zasadnicza. Masz changelogi w poście z linkami do pobrania. Nie ma co marnować czasu na zwykły returning. AB jest tysiąc razy lepsze.

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak tutaj jest z kręgami magicznymi? Wiem, że zależą również od many, ale 2 krąg mogłem wziąć w 1 rozdziale czyli 3 krąg będzie dostępny w 2 rozdziale?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Tak.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Pytanie bo ustawilem swobodny zapis i szybkie zbieranie na koszmarze ale te opcje nie dzialaja... Czy tak ma byc? I niby gdzie mozna ustawic zycie i moc potworow recznie? Pomoze ktos :(

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na koszmarze nie da się ustawić statystyk potworów.Szybkie zbieranie masz na PPM.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Na koszmarze nie da się ustawić statystyk potworów.Szybkie zbieranie masz na PPM.

Zapisu gdzie chce tez nie wlacze? Warto grac na koszmarzr?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Na koszmarze masz wszystkie utrudnienia bez możliwości wyłączenia (wyjątkiem jest limitowany sen, który wyłączasz przez edytor sejwów) a statystyki są bardziej podpompowane niż masz możliwość sobie ustawić dla trybu Gothic.

Igorciooo

Igorciooo

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dostać się do skrzyni Lehmara? Potrzebne mi weksle dla Lutera, obmacałem wszystkie ściany i nie mogę znaleźć przycisku opuszczającego ścianę

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Na koszmarze masz wszystkie utrudnienia bez możliwości wyłączenia (wyjątkiem jest limitowany sen, który wyłączasz przez edytor sejwów) a statystyki są bardziej podpompowane niż masz możliwość sobie ustawić dla trybu Gothic.

Mam nadzieje ze koszmar nie bedzie taki trudny chodz.. To ze moge zapisywac tylko w okreslonych miejscach juz nim jest i to najgorsze utrudnienie dla mnie ale chyba jakos dam rade.. Grywalne to jest?

Aha 5pn za poziom jeszcze no i masz 1many na poczatku ... Masakra zaden pn nie moze byc zmarnowany

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Mam nadzieje ze koszmar nie bedzie taki trudny chodz.. To ze moge zapisywac tylko w okreslonych miejscach juz nim jest i to najgorsze utrudnienie dla mnie ale chyba jakos dam rade.. Grywalne to jest?

Aha 5pn za poziom jeszcze no i masz 1many na poczatku ... Masakra zaden pn nie moze byc zmarnowany

Wiesz jak będzie?

Tak jak zawsze w gothicach, początek gry mega trudny ( na koszmarze ultra mega turbo, trudny ) a potem gdzieś pod koniec gry, już jestem machiną siekającą wszystko, czyli dokładnie tak samo jak na każdej wersji returna, nawet na sławnym 1.3.2 na którym każdy bał się grać :]

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!

Wiesz jak będzie?

Tak jak zawsze w gothicach, początek gry mega trudny ( na koszmarze ultra mega turbo, trudny ) a potem gdzieś pod koniec gry, już jestem machiną siekającą wszystko, czyli dokładnie tak samo jak na każdej wersji returna, nawet na sławnym 1.3.2 na którym każdy bał się grać :]

Ujdzie... A gdzie zapisywac mam gre? Pomijajac wieze xardasa w miescie nie moge.. Chcialem zdobyc jakas tablice do kamieni druidow ale jaszczury mnie zjadaja.. Pytanie gdzie latwo taka tablice zdobyc jesli tylko tam moge zapisac gre..

Pierwsze pn pojda w mane bo nie mam czym uzywac zwoi xD

Czeladnikiem u kogo zostac? Harad? Sporo zlota.. Albo constantino to troche many i tu sie zastanawiam bo jesli jest tak jak bylo to u harada mam nieskonczone zrodlo zlota

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Sorfarius Stary przejdź sobie lepiej na normalnym poziomie Returna ze dwa razy,bo jak widzę o jakie rzeczy pytasz to aż ręce opadają ;D (no offence) naucz się mechaniki mobów itd i potem zabierz się za koszmar.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

0 użytkowników
Do góry