[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1323995 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1323995

Odpowiedzi 5178

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gdzie jest kamień druidów który w zwykłym Ret 2.0 był koło wschodniej bramy Khorinis?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Werewolf Jest na rynku obok stoiska Canthara

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania.

1. Pamięta ktoś gdzie stoi NPC: grabarz?
Gdzieś go widziałem w mieście, ale teraz potrzebuje go do zadania i nie mogę znaleźć go.

2. Postanowiłem zobaczyć jak wygląda wędkowanie, i mega się zdziwiłem ( nie wiem czy to jakiś bug )
Można było za jednym razem skorzystać ze wszystkich prób łowienia, i dostałem około 350ryb, 10 czarnych pereł w 1 sekundę,  itp, to normalne, czy coś jest nie tak?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki. Gdzie znajde zwój leczniczy dla Ur Karrasa? Pamietam, że w ret 2.0 miał Salandril na sprzedaż, ale teraz nie ma.

I gdzie jest cmentarz miejski z zadan dla Lothara?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@garry18 1.Grabarz jak nie na cmentarzu to stoi na górze w domu Hanny
2.Tak,ponieważ zbieranie skaluje się z dniami z którymi nie łowiłeś.

Post połączony: 2019-03-03, 11:11
@Werewolf Zwój na 100% ma Salandril,sprawdź jeszcze raz(kosztuje 500 golda)
Cmentarz jest na lewo jak wychodzisz południową bramą

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@templartitan

Dzięki bardzo, wszystko się zgadza :)

@Werewolf
Cmentarz koło farmy lobarta niedaleko był pierwszy duży pająk

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No mówie, że nie ma tego zwoju Salandril. Wykupiłem u niego wszystko co było do kupienia, nie było zwoju tylko same mikstury. Teraz odnawiają mu się tylko odtrutki.

Jest gdzieś jeszcze? Albo jakiś kod?

KOMPUTER:
Spoiler

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Werewolf a pobiłeś go wcześniej albo okradłeś? Salandril ma od początku gry ten zwój więc coś tu jest nie tak.
Albo zmienili to i trzeba teraz pierwsze pogadać z Orkiem,żeby zespawnował się w trejdzie czy coś

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Stary przejdź sobie lepiej na normalnym poziomie Returna ze dwa razy,bo jak widzę o jakie rzeczy pytasz to aż ręce opadają ;D (no offence) naucz się mechaniki mobów itd i potem zabierz się za koszmar.

Kurwa pytam gdzie mozna zapisac gre pomijajac juz to ze wzialem inna tablice i nadal nie moge zapisac gry a nie bede kurwa za kazdym razem we wiezy xardasa zapisywal czy to jedyne miejsce? Bylem w miescie i za chuja nie moge zapisac

I mi nie praw na temat gothica bo znam tam doslownie kazda mechanike mobow i tak poradze sobie na koszmarze i tak kwestia uporu i cierpliwosci returna zwyklego z pare razy przechodzilem ale wkurwia mnie brak mozliwosci zapisu.. Wiemy dobrze kurwa ze w gothicu sie zdycha co krok szczegolnie na wysokim poziomie trudnosci

Wiec albo odpowiadasz na pytanie albo milczysz proste?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Werewolf a pobiłeś go wcześniej albo okradłeś? Salandril ma od początku gry ten zwój więc coś tu jest nie tak.
Albo zmienili to i trzeba teraz pierwsze pogadać z Orkiem,żeby zespawnował się w trejdzie czy coś

No tak, przez przypadek dotknalem jego rzeczy i sie rzucił na mnie, pobiłem go i rzuciłem zapomnienie. Więc co teraz mam zrobić? Gdzie znajde inny zwój albo jaki jest kod na niego?

KOMPUTER:
Spoiler

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Sorfarius jak chcesz wydawać na koszmarze PN w mane to życzę Ci powodzenia,tyle mam do powiedzenia.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Sorfarius Po co Ci ma odpowiadać skoro się nie potrafisz zachować? Pierwszy raz grasz w AB od razu na koszmarze, nie znasz miejsc zapisu, pakujesz w manę co jest stratą PN i zalisz sie ze cie jaszczury gryza. To była dobra rada, graj na normalu. Możesz go dostosować prawie albo nawet bardziej jak nightmare i wylaczac/wlaczac opcje jak zapisywanie wszedzie, alternatywne AI w kazdym momencie gry. Będziesz pytał za każdym razem w nowym imejscu gdzie możesz zapisać? Po to masz teleporty, że to u Xardasa jest wystarczające tak naprawdę.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Pn wydam na mane/kregi na co innego? Lvl wbije na zadaniach. za pomoca zwojow zostane guru odblokuje 1krag magi i tyle w temacie nie wiem co wy nasraliscie w AB ze sie juz nie oplaca pn w mane dawac xD (pomijam to ze trzeba sie wyuczyc trofeow itd)

Tak bede pytal gdzie mozna zapisac bo nigdzie debilei tego w grze nie zawarli .. Najwyzej bede szukal punku zapisu .. Nighmara dam rade ugrac tylko zapisy mnie wkurwiaja co za debil wymyslil ze nie idzie tego wylaczyc?

I tu sie mylisz koszmar ma o wiele silniejsze potwory niz bys mogl ustawic w AB a na tym mo zalezy

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius W mieście w domu mistrza po zostaniu czeladnikiem i po dołączeniu do złodziei (gospoda).

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius W mieście po zostaniu czeladnikiem i po dołączeniu do złodziei.

Dzieki a wiec wszystko jasne trzeba bedzie odblokowac mozluwosci zapisu przez misje i to mi wystarczy..

Jak ktos powie jak rozwijac sie pod guru to bede wdzieczny.. Pierwsze slysze ze pn w mane sie nie daje obsrali sie z tym koszmarem na AB .. Jako guru bede mial mane z fajki w sumie nie musze dawac w to pn..

Wiem ze wiekszosc expa bedzie z misji wiec mi tu jakies mega dmg nie sa potrzebne na poczatku tylko idz tam prznies to itd

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie w AB jest pierścień Constantino dla Casii? Nie ma skrzyni w pracowni Constantino.

KOMPUTER:
Spoiler

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Werewolf W jego mieszkaniu nad pracownią.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Ehhh dobra nazwijcie mnie debilem... Pytalem gdzie moge profity zgarnac za karme Inosia i kolega powiedzial mi w tym watku ze drzwi obok Talamona sa i tam mam isc. No ok drzwi sa tyle ze, zamkniete.. Ni chuchu nie moge klucza znalesc;/ Pomocy plx ? :(

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem w nowym dungeonie. Bardzo klimatyczny i ciężki. Bije na głowę wszystkie inne dungeony z R2.0. Niestety utknąłem w komnacie z masą przycisków, bossem w postaci maga podobnego do xardasa. Po pokonaniu go i rozmową z tym duchem z Nordmaru średnio wiem co robić dalej. Wejście po filarze jest zamknięte, droga na przód się psuje, a na piętro nie wiem jak się dostać.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox Ogólnie to teraz robisz 3 rzeczy. Wracasz na sam początek po skarb za zamkniętą kratą.
Tam gdzie walczyłeś z tarczownikiem wybierasz teraz drogę w lewo i zgarniasz loot na pięterku i otwierasz drzwi jedyną dźwignią w pomieszczeniu z kolcami. Idziesz dalej i przekręcasz przycisk.
W pokoju z przyciskami musisz je wciskać od najmniej zapalonego do najbardziej. (fajny loot)
Potem przed rozpadającym się mostem wchodzisz przez przewaloną kolumne do góry i walczysz z next bossem.

0 użytkowników
Do góry