[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 424005 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 424005

Odpowiedzi 1735

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra jest, zapomniałem o tym miejscu :P. Dzięki.

Na którym lvlu udać się na pustynię?
Jak otworzyć skrzynki te co są w lokacji z Ashtarem?

Aby na pustyni dawać radę-ogarniać wszystko to min 50level+ ( można i wcześniej zaraz po Jarkendarze aby zacząć czyścić pustynie z zwierzaków których jest na pustyni potop ale z niektórymi bossami może być ciężko)

Skrzynki są dopasowane do głównych atrybutów który trzeba mieć odp wysoki aby móc je otworzyć: siła, zręczność, mana

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na 185 lvl dopiero możesz isc, kurla ile razy się to powtarza? nie zależy to od lvl a od statystyk i tego kim się gra, bo to definiuje gdzie i kiedy chcemy iść

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na 185 lvl dopiero możesz isc, kurla ile razy się to powtarza? nie zależy to od lvl a od statystyk i tego kim się gra, bo to definiuje gdzie i kiedy chcemy iść

Tyle że widzisz wielu ludzi gra po raz pierwszy w Returniga 2.0 i zdarzają się "kwiatki" z 30 lev,200 siły, mając  3 rozdział... i pchają się do krainy z zaginionym bratem :D tak więc trochę wyrozumiałości dla nowych graczy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, nie o lvl tu chodzi ofc ze możesz iść na 30 lvl na zaginionego brata jak masz 500 siły poradzisz sobie, bo nie lvl tu ci odegra role a fakt ze masz 500 siły.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, nie o lvl tu chodzi ofc ze możesz iść na 30 lvl na zaginionego brata jak masz 500 siły poradzisz sobie, bo nie lvl tu ci odegra role a fakt ze masz 500 siły.

Prędzej świnie zaczną latać jak w R 2.0 na 30 levelu wyciągniesz 500 siły... nawet jak ustawisz sobie 20 punktów nauki za level( chyba że grasz na kodach). A na 30 levelu nawet nie wejdziesz do krainy z Zaginionym bratem bo braknie ci na minimum wymaganego Hp tak więc piepszysz farmazony . Nie mając odpowiedniego poziomu ( tak wiem można z tabliczek mikstur, bonusów itp rozwijać postać) braknie ci rozwoju nie mając chociaż 5-10 punktów  punktów nauki za level, nie wspominając o umiejętnościach które kosztują punkty nauki za level.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie poruszaj tematu którego nie rozumiesz ok?
Majac 0 hp co lvl bo tak jest na koszmarze  i gówniane 5 pn ty myślisz ze jak tam się hp nabija? nie lvl, człowieku jeśli chcesz prowadzić dyskusje na danym temat to się pierw dowiedz co i jak, bo narazie to ładna gafe strzeliłeś, bo to wszystko ofc ze jest możliwe do osiągnięcia na niskim lvl

30 lvl który ty podałeś nie traktuje dosłownie ale tłumacze nie lvl ma znaczenie a staty jakie masz
Wszystko tu da się osiągnąć bo wszystko dostajemy nie za lvl a z bonusów nawet pn

Ludzie pchają się do zaginione brata z niskim statami nie levelm, bo można mieć i 70 lvl a  mieć  po 300 zreki 300 siły i 300 many ( wyuczone  lol ) gówniany rozwój postaci gówniane efekty wciąż wejść nie może bo nie lvl jest problem

I naucz się chłopie cytawoac bo nie rozumiesz kompletnie jak to się robi cytujesz kogoś + samego siebie, to nie jest do końca czytelne.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będę sobie poruszał dowolny temat jaki  mi się żywnie podoba więc możesz mnie cmoknąć w d... nie jesteś tu żadnym bogiem
Po 2 to ty odwracasz kota ogonem  ty zacząłeś pierdolić że 30Lev i 500 siły , nawet na koszmarze tego nie osiągniesz z bonusów ( pierwszy rozdział.. śmiech) rozumiem 60 czy 70 lev koszmar( V rozdział) + bonusy
Po 3 nie każdy gra na koszmarze, wielu gra po raz pierwszy i nie ogarniają, non stop są aktualizacje do AB- zmiany itp, jak cię to tak wkurza, że ludzie nie chcą przebijać się przez poradniki i 2000 stron, bo srasz się non stop na każdej stronie, nikt ci nie każe odpowiadać na posty. 

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Majac 0 hp co lvl bo tak jest na koszmarze  i gówniane 5 pn ty myślisz ze jak tam się hp nabija? nie lvl, człowieku jeśli chcesz prowadzić dyskusje na danym temat to się pierw dowiedz co i jak, bo narazie to ładna gafe strzeliłeś, bo to wszystko ofc ze jest możliwe do osiągnięcia na niskim lvl

30 lvl który ty podałeś nie traktuje dosłownie ale tłumacze nie lvl ma znaczenie a staty jakie masz
Wszystko tu da się osiągnąć bo wszystko dostajemy nie za lvl a z bonusów nawet pn

Ludzie pchają się do zaginione brata z niskim statami nie levelm, bo można mieć i 70 lvl a  mieć  po 300 zreki 300 siły i 300 many ( wyuczone  lol ) gówniany rozwój postaci gówniane efekty wciąż wejść nie może bo nie lvl jest problem

I naucz się chłopie cytawoac bo nie rozumiesz kompletnie jak to się robi cytujesz kogoś + samego siebie, to nie jest do końca czytelne.

człowieku ty jesteś żywym memem elektroda.pl
można by zrobić wyklejankę z paru twoich postów i wrzucić na wykop, miałbym 1000 wykopów i główną z płomieniem z tego.
zresztą a co mi tam, pozbieram to i wkleję :D

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

człowieku ty jesteś żywym memem elektroda.pl
można by zrobić wyklejankę z paru twoich postów i wrzucić na wykop, miałbym 1000 wykopów i główną z płomieniem z tego.
zresztą a co mi tam, pozbieram to i wkleję :D
jak już to zrobisz to zarzuć linka, też bym się chętnie pośmiał  :D

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spokojnie chłopaki :D. Zapomniałem dodać, że na 37 lvlu, nekromantą i ponad 200 inta, ale to już nie ważne. Bo jestem tam i tłukę wszystko prawie, problem z bossami jedynie.

Ktoś pisał, że demon nekro jest spoko, jak na moje to zero pożytku. Ulepszyłem go raz (więcej nie wiem czemu nie mogę) i ssie.

Nie wolno się kłócić, bo wyłączają forum :D

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w koszmarze Kruka, gdy przejdę przez most mam wiadomość "nieznana siła odpycha Cię" co mam robić dalej?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale się rozpisałeś. Na szczęście domyślam się, o które miejsce chodzi. Musisz się cofnąć do miejsca, gdzie walczyłeś z Akashą, otworzyła się tam druga krata. Dalej ogarniesz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dzięki, Kruk zaliczony. Nudno i brzydko, do tego frustrująco.
Teraz kombinuję z Szponem Beliara :)

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Zagrałem, powiem... Zdecydowanie lepsze doświadczenie niż Returning 2.0 Jeśli mówimy o kwestiach stricte mechanicznych, bo fabuła xd

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Bandyta123

Bandyta123

Użytkownicy
posty10
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siemanko prosilbym o pomoc jak sie tepnac znowu do lokacji z krukiem? chce zrobic misje zaginiony brat i nie mam jak...

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bandyta123 Teleport do zaginionego brata jest w prawej odnodze, tam gdzie spotykamy Kruka na pustyni za smokiem. Tak więc, czemu chcesz iść do Kruka ponownie?

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Bilgot po wyprowadzeniu z GD? Miał stać przy bramie do GD, ale go nie ma nigdzie.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podpowie ktoś jak rozwijac postac pod wzgledem hp wiem szarlotki,kompoty ale nvm czy oplaca robic sie potiony bo chyba lepiej na magu na mane je zrobic niz hp czy pakowac lp w hp czy cos

0 użytkowników
Do góry