Tl;Dr - Po użyciu marvina Kruk jest nieśmiertelny, czy da się usunąć wpis o użyciu haxów z zapisu gry?
Sytuacja wygląda ogólnie tak, że mam już ograne kilkadziesiąt dobrych godzin, dotarłem do Jarkendaru i do Kruka, jednak ku mojemu przerażeniu - Kruk jest nieśmiertelny.
Historia użycia przeze mnie marvina była dość głupia, bo potrzebowałem Cassie lub Jesse do przejścia questline danego przez Andre, a jako że oba NPC leżały trupem to musiałem któregoś wskrzesić, by popchnąć questa dalej (według solucji innego sposobu nie było). Tak więc zrobiłem i grałem se dalej. Problem jednak pojawił się przy Kruku. Nie dość że miał ponad 8 koła życia (a z tego co widziałem normalnie ma chyba 5k?) to tylko pierwsze uderzenie rejestruje obrażenia na Kruku, następne nic mu nie robią.
W tym momencie miałem przed sobą dylemat, czy skończyć grać, czy "marvinować" dalej i pokonać go przy użyciu konsoli. Zrobiłem to drugie.
Trapi mnie jednak pytanie czy kolejni bossowie nie będą zablokowani w ten sam sposób i czy jest jakiś edytor, który pozwoliłby mi usunąć wpis o użyciu marvina w grze?
Kiedyś o tym czytałem, jednak kompletnie zgubiłem wątek, a googlowanie wcale nie pomaga.
Help!