Toksyczny Psimgoth 20305 72

Ankieta

Psimgoth to?

Kretyn
1 (3.7%)
Prowo
7 (25.9%)
Oba powyżej :)
19 (70.4%)

Głosów w sumie: 27

O temacie

Autor Paradoxal

Zaczęty 31.10.2017 roku

Wyświetleń 20305

Odpowiedzi 72

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
<3 na Ciebie mogę zawsze liczyć

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Przestudiowałem starożytne inskrypcje dotyczące Sequela i porównałem je z korzeniami tego forum. Wszystko układa się w jedną całość i jeżeli moje obliczenia są dokładne to wkrótce Adanos ześle potężną falę banów która zmyje to forum z powierzchni internetu.
Porównajmy sobie forum i grupę SoulFire jest to istna Kasta Wojowników która walczy o to aby Gothic nie umrzył i tworzy w spokoju Dzieje Khorinis. Jednak przynieśli na to forum pewną rzecz, mianowicie Gothic Sequel. Z mocą tego artefaktu admini rośli w siłę i zdobywali życiodajne propsy. Gdy wszyscy już byli wystarczająco nażarci propsami SoulFire postanowiło oddać posiadane przez siebie pliki na przechowanie jednemu administratorowi forum. W ruskiej ruletce wypadło na Adanosa. Jednak ten nie mógł oprzeć się mocy artefaktu i stworzył swoje drugie konto - Psimgoth, tak aby mógł zdobywać propsy od nowa. Gdy ilość jego propsów nie przekroczyła oczekiwanego progu postanowił wywołać wojnę pomiędzy prostym ludem a nim samym. Pozostali administratorzy przyglądają się tej wojnie jednak nikt nic nie może zrobić. Gdy strona główna stanie w płomieniach Adanos ześle potężną falę banów tylko po to, aby być jedynym użytkownikiem forum który za to ma najwięcej propsów!
Wszystko układa się w całość! Nie dajcie się zwieść tym prowo zwłaszcza, że jak widać mamy tutaj niezbite dowody na winę jednego z administratorów!

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Potwierdzam, to wszystko wina Adanosa - który teraz na szczęście oddał się w dobre ręce (?!) Drogmina. Kryzys zażegnany!

A jak nie, to jeszcze raz zbanuje się Wowoza - z jakiegoś powodu to zawsze działa. PSZYPADEG? A może kolejne multi Adanosa? A może Adanos to bot w stylu "chaos monkey", podobnie jak Z.Y.S.K., który także zdołał kiedyś zainfekować panel administracyjny? Taki agent Smith, który przyjmuje kolejne konta niewinnych MacDunów i wciela je do swojego bot-troll-netu tworząc przed 6 prawdziwymi userami tM iluzję że korzystają z prawdziwego forum z prawdziwymi gimbusami?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Toksyczny Psimgoth
#63 2017-11-02, 10:02(Ostatnia zmiana: 2017-11-02, 10:14)
The Adanos is a lie.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Buła jest homoseksualistą

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Niezłe bajeczki piszecie waszmoście, ale są nieprawdziwe. Wystarczy odpowiedzieć sobie na kilka pytań.
1. Dlaczego zbanowałem Psimgotha, a Avallach go odbanował, mimo że nikt ze społeczności themodders tego nie chciał? Przypadek? Nie sądzę, to spisek przeciwko naszemu forum!
2. Dlaczego Fareus zasugerował, że Psimgoth jest multi Adanosa? Stwierdziłem, że Kereth jest moim multi, a Fareus wykorzystał to, by dalej siać zamęt w społeczności. Dlaczego? Kolejny spiskowiec!
3. Psimgoth i Drogmin są kolegami. Czyż nie widzicie ich bliskiej zażyłości?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
4: Drogmin to mój chłopak. Jestem pedałem.

PROPS + 1  CYTUJ  ZGŁOŚ

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Ale Adanos obawiał się, że pewnego dnia Mac Dun powróci na forum... stanął więc między swymi multikontami i próbował je pojednać ze sobą, jednakże bez skutku...

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prędzej moim murzynem. Teraz wynocha do piwnicy i nie wychodź.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Murzyn pedał to też normalne zjawisko w tych czasach. Wypuszczasz go chociaż raz dziennie na świeże powietrze?

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy czy był grzeczny.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z mojej strony na jego temat byłoby to na tyle. Nadal jestem zdania że powinien mieć perm bana. Mam nadzieje Avallach że po czasie nie napiszesz że danie mu kolejnej szansy było błędem. Póki co zamykaj ten temat i czekamy na efekty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry