[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 379739 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 379739

Odpowiedzi 790

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, instaluje lhiver plus. Wiecie, dodatkowe celowanie itp. Lecz po instalacji nic z tego nie działa. Sam l hiver hula zajefajnie. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam, instaluje lhiver plus. Wiecie, dodatkowe celowanie itp. Lecz po instalacji nic z tego nie działa. Sam l hiver hula zajefajnie. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?
A włączyłeś free aim (wolne celowanie) w opcjach gry?

robertinho997

robertinho997

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej jaką klasą zagrać aby było w miare ciekawie i nie za nudno? w NK czy returning gralem na zmiane najemnikiem/lowca i straznikiem swiatynnym. Jak wyglada sytuacja z magiem/palkiem/najemnikiem/

diabelek00013

diabelek00013

Użytkownicy
posty10
Propsy2
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Witam, Czy istnieje w tym modzie regeneracja many dla magów ognia? jeśli tak to jakie warunki należy spełnić?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@diabelek00013 po nauce zaklinania na poziom 3ci można się nauczyć regeneracji many.

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
@diabelek00013 Możesz otrzymać regenerację po osiągnięciu 160 punktów many.
Po zaklęciu dwóch pierścieni, zyskach dodatkową regenerację.

How can I see roses... and only feel thorns...

diabelek00013

diabelek00013

Użytkownicy
posty10
Propsy2
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Jak wygląda sprawa ze szponem Beliara? Można zmienić go na runę? Bo mam tylko opcję ulepsz.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jesteś magiem? Jeżeli tak to po kliknięciu w tę opcję ,,ulepsz szpon beliara" dostajesz runę :P Chyba, że w Lhiverze to zmienili, ale nie sądzę, choć mogę się mylić. Po prostu zapisz grę i sprawdź

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

diabelek00013

diabelek00013

Użytkownicy
posty10
Propsy2
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Tak, jestem magiem w II rozdziale. Po kliknięciu ulepsz szpon beliara, to ulepszam miecz tylko. Runy żadnej nie ma.

Post połączony: 2017-08-30, 09:22
I jeszcze jedna rzecz, po uwolnieniu niewolników, Patric wraz z resztą ukrywają się ciągle w tej jaskini przy której Logan wcześniej był i Tom i cały czas mówi że "czekają na okazję", nawet po poinformowaniu Saturasa i Vatrasa o wykonanym zadaniu nie wracają do Khorinis. Czy wynika to z jakiegoś błędu? Jestem w II rozdziale

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jest mozliwosc grania tego moda z directx 11?

MarianoItaliano

MarianoItaliano

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tylko ja mam taki problem, że jak zginę to nie mogę wczytać gry?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@totti112 jest możliwość, sam gram z DX11 i jedyne na co uważać trzeba to czasem przy savowaniu potrafi grę wywalić w notką out of memory, wtedy save jest zniszczony, dlatego ja zapisuję na wszystkich 20tu slotach po kolei i numeruję save, co by się wrócić o 2-3 min a nie o ileś godzin w razie uszkodzenia. A no i crashy dużo w Khorinis, w Jarkendarze nie miałem ani jednego i w ogóle Jarkendar świetnie chodzi, czasy save/loadu też o wiele sprawniejsze, a w GD ciężko mi powiedzieć, bo mało czasu na granie i dopiero wszedłem.

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@totti112 jest możliwość, sam gram z DX11 i jedyne na co uważać trzeba to czasem przy savowaniu potrafi grę wywalić w notką out of memory, wtedy save jest zniszczony, dlatego ja zapisuję na wszystkich 20tu slotach po kolei i numeruję save, co by się wrócić o 2-3 min a nie o ileś godzin w razie uszkodzenia. A no i crashy dużo w Khorinis, w Jarkendarze nie miałem ani jednego i w ogóle Jarkendar świetnie chodzi, czasy save/loadu też o wiele sprawniejsze, a w GD ciężko mi powiedzieć, bo mało czasu na granie i dopiero wszedłem.
A na jakiej wersji grasz? bo mi chwile dziala gothic jestem w wiezy xardasa  i potem czarny ekran i nic nie da sie zrobic

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@totti112 L'Hiver 1.1 PL a DX11 17.1

morduroth

morduroth

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć

Generalnie dla odmiany pakuje teraz w zręczność, mam pytanie jaki miecz jest najlepszy z wymogiem do zręczności? Póki co mam Miecz Mistrzowski.. jest coś lepszego :)? jestem w 3 rozdziale.

MarianoItaliano

MarianoItaliano

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
morduroth
W Jarkendarze jest Betsy w podstawce zadawałą 120 obrazen i trzeba było n nią 120 zręczności. Miał nią bandyta który leżał za tym co uczył siły i gotował gulasz.

Kistru

Kistru

Użytkownicy
posty24
Propsy105
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
morduroth
W Jarkendarze jest Betsy w podstawce zadawałą 120 obrazen i trzeba było n nią 120 zręczności. Miał nią bandyta który leżał za tym co uczył siły i gotował gulasz.
Betsy? xD Dokładniej to Betty ;)
Cześć

Generalnie dla odmiany pakuje teraz w zręczność, mam pytanie jaki miecz jest najlepszy z wymogiem do zręczności? Póki co mam Miecz Mistrzowski.. jest coś lepszego :)? jestem w 3 rozdziale.
Na wersji 9.9 grałem pod zręczność i do końca gry używałem miecza mistrzowskiego zamiast Betty, bo posiada on świetną właściwość ;) Podobno w którejś z nowszych wersji dodane zostały nowe bronie pod zręczność, ale o nich nic mi nie wiadomo :p

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Cześć

Cześć, ogólnie to nic lepszego teraz nie ma, możesz jedynie dorwać Betty z obozu bandytów ale według mnie lepsza jest możliwość przebijania bloków. Sugeruję uczyć się wyrabiania łuków u Bospera i nauczyć trochę siły (do 50).

EDIT: Sara ma jakiś miecz potem lepszy z tego co pamiętam.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, nie wiem czy problem był poruszany, ale do rzeczy gram z włączonym dowolnym celowaniem, kłopot polega na tym, że rzucając np. kulę ognia w przeciwnika zaczyna on regenerować swoje zdrowie do stanu przed zadaniem obrażeń. Prosiłbym o podanie rozwiązanie owego ?błędu?.

(wyłączenie "dowolnego celowania" nic nie zmieniło)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Rivet podejdź bliżej do przeciwnika.

0 użytkowników
Do góry