Dzień dobry,
mam mały problem z wyświetlaniem składników potrzebnych do wykucia tarczy - chodzi o lekką tarczę z rudy. Niestety widzę tylko napis < Lekka tarcza z rudy > x3 sztaba stali, 1x sztaba rudy, 3 x Prze... coś tam czego w grze nie widzę i nie mam pojęcia czy da się to jakoś rozwinąć. Nie znalazłem nigdzie listy tarcz, dlatego pytam tutaj. Proszę tylko o ten 3 składnik, a najlepiej jakiś link do listy składników potrzebnych do craft'ingu (o ile takowy istnieje).
Aktualizacja: Problem rozwiązany - chodziło o przerobione specjalne drewno. Kupione u kupców.
W takim razie nowe pytanie. Czy jest możliwość przetwarzania ściętego drewna pozyskanego z terenów Gothic'a 2 ? Tak jak na przykład wytarzanie skór (skórnictwo).
Aktualizacja: Problem rozwiązany - wystarczyła wejść w interakcje z "kłodą" czyli to stoisko gdzie piłuję się drewno (np. obok Carla - "Robotnik" tam robi czasami). Odkryłem to dopiero w Jarkendar'ze obok Jaskini Malcolm'a xD
Sory za spam
Pozdrawiam serdecznie
Aktualnie zainstalowane jest :
- Gothic 2 Gold Edition (wersja z GOG.com)
- Spolszczenie z chomikuj.pl (wersja ze strony popolsku.pl, niestety aktualnie nie da się pobrać z ich strony :( )
- fix 2.6.0.0 rev. 2 , System Pack 1.7
- DX11 (zaktualizowana wersja wraz z normalmaps)
- L'Hiver 1.1 PL z tej strony
Gra odpalona na laptopie MSI (karta graficzna dedykowana to GTX 860M).
BTW, gracie z trybem zgodności z Windows XP (Service Pack 3) czy odznaczacie tą opcję ?
Aktualizacja : Nie polecam grać z tą opcją, o wiele więcej crashy i bugów (np. podczas zapisów nie ma screena z momentu zapisu. Zamiast tego czarny ekran). Spada również ilość klatek.