[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 378465 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 378465

Odpowiedzi 790

geronimo

geronimo

Użytkownicy
posty23
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tylko pamiętaj żeby zawsze wyłączyć KONSOLĘ zanim zapiszesz grę, tak na wszelki wypadek.
Wpisz: b42b i chyba ENTER, w każdym bądź razie w lewym górnym rogu musi ci się pojawić napis: WHAT WAS THE QUESTION czy takie coś.
Zresztą po zabiegu sprawdź klawisz F8, jak nie działa to wszystko ok i śmiało można zapisać.

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
No dzięki, nie wpadł bym na to. Nie pomagasz. xd
Zresztą nieważne, bo jak zobaczyłem jak beznadziejne są te łuki do zrobienia, to stwierdziłem, że i tak nie ma sensu w to punktów nauki pakować.

Kistru

Kistru

Użytkownicy
posty24
Propsy105
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Oj nie takie beznadziejne ;) Mają lepsze statystyki, niż łuki wymagające podobnej wartości zręczności, a stalowy łuk, mimo ujemnego współczynnika posługiwania się łukami, jest dużo lepszy niż taki smoczy łuk :D 5 czy 10 punktów nauki Cię nie zbawi, chociaż podejrzewam, że tych drzew jest i tak na tyle dużo, że i bez umiejętności możesz nazbierać drewna na wszystkie łuki :P

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Preriowy ścierwojad kiedy mniej więcej możemy spodziewać się nowej wersji? :)

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
Jak będzie to Ci powiem :lol:

How can I see roses... and only feel thorns...

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Oj nie takie beznadziejne ;) Mają lepsze statystyki, niż łuki wymagające podobnej wartości zręczności, a stalowy łuk, mimo ujemnego współczynnika posługiwania się łukami, jest dużo lepszy niż taki smoczy łuk :D 5 czy 10 punktów nauki Cię nie zbawi, chociaż podejrzewam, że tych drzew jest i tak na tyle dużo, że i bez umiejętności możesz nazbierać drewna na wszystkie łuki :P

Nie chce mi się po te drzewa za bardzo gonić, a z tego co widziałem, to drugi łuk jaki można zrobić zadaje dokładnie tyle samo obrażeń co jakiś tam zwyczajny, przy tym samym progu zręczności. Dodaje jedynie 7 do walki łukami, co jest właściwie niewiele warte, więc uważam, że nie opłacają się one kompletnie.

Kistru

Kistru

Użytkownicy
posty24
Propsy105
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy

Nie chce mi się po te drzewa za bardzo gonić, a z tego co widziałem, to drugi łuk jaki można zrobić zadaje dokładnie tyle samo obrażeń co jakiś tam zwyczajny, przy tym samym progu zręczności. Dodaje jedynie 7 do walki łukami, co jest właściwie niewiele warte, więc uważam, że nie opłacają się one kompletnie.

Kolejne są dużo lepsze od tych normalnych, ale to twój wybór ;) Nie będę Cię namawiał do ganiania po lasach :P

UberPro

UberPro

Użytkownicy
posty16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znalazłem na https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1501530-Release-Gothic-2-L-Hiver-1-1-English-Edition coś takiego

********** 1.1.1 **********

• LP cost for stats (Strength, Dex, Mana) scale on the amount of LPs spent for that stat and not on the stat itself

Czy to działa również w wersji PL czy jest to tylko zmiana dla wersji ENG?

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
@Neck Ej, jest nowa wersja L'Hivera! :D

L'Hiver Edition 1.1u PL
https://themodders.org/index.php?topic=29281.new#new

Proszę o zamknięcie tego tematu.

How can I see roses... and only feel thorns...

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano, mam pytanka :D
1. Jak wykuwać bronie? Mam sztabkę stali, ale nie mogę jej nagrzać xD. Coś z nią zrobić?
2. Czego warto się nauczyć w pierwszej kolejności? Póki co nauczyłem się kowalstwa.
3. Wgrałem NK balance, jednak nadal za 5 siły, płacę 10PN, a roślinki praktycznie w ogóle nie leczą, jest na to jakiś sposób?

geronimo

geronimo

Użytkownicy
posty23
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pitappl
Może warto przenieść to pytanie do tematu: https://themodders.org/index.php?topic=29281.0
Pewnie cię opierdolą ale zato może ktoś coś Ci doradzi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry