[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 379735 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 379735

Odpowiedzi 790

blackero

blackero

Użytkownicy
posty224
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy włączanie kodów może popsuć grę? I czy po wgraniu dodatku NK Plus trzeba od nowa rozpoczynać grę? I gdzie zdobyć kilka stalowych prętów?

morduroth

morduroth

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@KaciPL Podrozdział nie respi nowych mobów. To jest tylko taki bajer :D Moby są już normalnie w świecie gry. Tak mi się wydaje, bo nie mam teraz jak sprawdzić :F

Mógłbym to usunąć, ale właśnie za kilka godzin wyjeżdżam. Po za tym nie chce mi się pół dnia siedzieć i od nowa wstawiać całej modyfikacji... Wybacz. Może w przyszłości przy jakiejś aktualizacji to zrobię.

@morduroth Mordko Ty moja, zrobiłem dodatek do L'Hivera 1.1, który przywraca balans z Gothica 2 Nocy Kruka i powinno być dużo łatwiej niż w zwykłym L'Hiverze. Nie zmieniłem tylko nowych animacji potworów. Zajrzyj na pierwszą stronę - dodatki do modyfikacji.

Dziękuje pięknie !!

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wytlumaczy mi tu jakiś zacny znawca dlaczego w tym pieprzonym lhivierze sie buguja postacie i po prostu znikaja? Za pierwszym razem grałem około 2h, przeszedłem przez portową brame do lasu i z powrotem od farmy Lobarta. Nie było ani strażników, ani niczego. Dosłownie żadnego NPC. Przeinstalowałem wszystko - Gothica, Lhiviera, Directa. Zacząłem gre jeszcze raz. I teraz na farmie lobarta nie ma NIKOGO. O co chodzi kuźwa..?
Twórca modyfikacji z tego co pamiętam odradzał grania przy używaniu DX11, ale możliwe że jest to indywidualny błąd mi się osobiście coś takiego nie przytrafiło. Spróbuj może bez DX11 zagrać.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

SzaryKrasnal

SzaryKrasnal

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnie instalacji z wersji 1.0 na 1.1 nie trzeba usuwać podstawki ani robić jej kopi wystarczy nadpisać pliki i to tyle.Działa bez problemów

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No mam nadzieję, że plik mod uwzględniłeś w tej swojej wersji instalacji :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

blackero

blackero

Użytkownicy
posty224
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajdę stalowe pręty?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajdę stalowe pręty?
W L'hiverze nie występują.

KaciPL

KaciPL

Użytkownicy
posty14
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
(DX11 MOD) Już wiem jak naprawić błąd z niewidzialnym menu po śmierci i brak menu dialogów u beliara. Wystarczy grać na DX11 wersji 17.1 i NIE aktualizować jej do wersji 17.4. U mnie to zadziałało.

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
@Młody ścierwojad  czy dało by radę w ramach np dodatku do moda  zamienić mapę w Górniczej Dolinie na tą z Wasteland Mod 2 ?
@Vesemir Niestety nie da rady.

A czy włączanie kodów może popsuć grę?
@blackero Kody można używać. Sam podczas używania kodów nie miałem żadnych problemów.

I czy po wgraniu dodatku NK Plus trzeba od nowa rozpoczynać grę?
Dodadki do LH można zmienić w każdej chwili i kontynuować grę. Nie powinno być żadnych problemów.

I gdzie zdobyć kilka stalowych prętów?
W LH używa się stalowych sztab, zamiast prętów.

No mam nadzieję, że plik mod uwzględniłeś w tej swojej wersji instalacji :P
@Simen Nie będę robić pliku mod, ze względu na możliwość podmiany pliku .vdf i wgrania jednego z dodatków, które ważą z 6 mb, zamiast 380 mb.

How can I see roses... and only feel thorns...

SzaryKrasnal

SzaryKrasnal

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jedno pytanko skąd można pozyskać tkaniny do wyrobu/ulepszania pancerzy oprócz kupców?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Młody ścierwojad to nie było do Ciebie, tylko do Pana wyżej :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
A to nie ja napisałem. Ja dopiero przyszedłem, pardon XD

@SzaryKrasnal Mam jedną odpowiedź. Możesz pobiegać po resztkach Starego Obozu i poszukać w pozostałościach po domach :lol:
Można też tam coś znaleźć ciekawego, jeśli się wie gdzie szukać c:
Tkanin nie da się wytworzyć, można je kupić, albo znaleźć w skrzyniach i innych skrzynio podobnych obiektach przechowujących rzeczy XD

How can I see roses... and only feel thorns...

blackero

blackero

Użytkownicy
posty224
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć oryginalny temat twórcy tego moda?

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tu - http://worldofplayers.ru/threads/36390/ Jest podany link w pierwszym poście tego tematu.

morduroth

morduroth

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lhiver działa świetnie. Mam tylko problem z widocznością tarczy. Jakies pomysły żeby to naprawić? W systempack zmieniłem enable shield =1, próbowałem reinstall, ale bez efektu

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też miałem niewidzialną  tarczę, przeinstalowalem system packa, 1. Reinstaluj 2. domyślnie jest zaznaczone GOTHIC2 - Noc Kruka - pakiet systemowy,  zaznacz jeszcze instalacja wersji polskiej (wcześniej tego nie dałem), uruchomiłem jeszcze jako administrator i teraz mi wszystko działa.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Ktoś wie gdzie jest teleport do zamku w Górniczej Dolinie? I czy w ogóle jest? Bo przeszukałem cały zamek i nie znalazłem :S a zgaduję że go nie usunęli z uwagi na pentagram w dawnym domu magów ognia.

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wolan1995

Wolan1995

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ruffin, @sinarhf  nie jest usunięty bo jako jedyny, z tych których nie ma na miejscu gdzie były w podstawce, może zostać przyzwany kodem.

W wersji 1.0 znalazłem go w wieży Xardasa (tej w GD gdzie siedzą demony i poszukiwacze).

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta modyfikacja naprawdę aż tak zżera fpsy? na gtx 1060 6gb na zewnątrz mam po 60-70 fps czasem zejdzie poniżej 60

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry